ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)
Raspunsuri - Pagina 14
adifle spune:
Vai.fetelor,nu stiu ce voi face cand incep serviciul,ca atata dorm
iubitele mele,mai am o intrebare,o trompa care a fost desfundata se poate infunda inapoi???
lucialu spune:
Adifle f. BINE!Dormi ca asa se refece corpul.Din pacate, da se poate infunda la loc>vezi si tu ce zice dr.cand poti sa incepi sa incerci din nou operatiunea BB.Intre timp ce am vazut la alte fete cu prob. cu trompele, care au facut multe interventii si rezultate ioc.Sa nu te sperii!Trebuie neaparat sa te feresti cat poti tu de raceli, mai ales acum la scurt tipmp dupa interventie.Asa ca ibraca-te bine(picioare, burta,spate acoperite)Nu sta in curent.Poarta tot timpul un tamponel de vata jos.Si cu munca, nu stiu ce faci,asa ca evaluezi tu, dar las-o cat poti tu de moale.Fereste-te sa stai cu mainile in apa rece,chiar si cand speli legumele si ai grija sa ai tot timpul picioarele uscate si calde.Si nu ridica greutati.de preferat nici macar 1 kg.Asta depinde de tine.Mai departe voia Domnului.Fetele de care iti spun nu au respectat nici macar o chestie din cele enumerate.Multa sanatate si undulce!
adelamaria spune:
Adifle, lasa, mama, dormi cat poti de mult! Dormi si pentru mine ...Cand o veni bebe o sa vrei sa dormi si n-o sa mai poti!
Din pacate, din cate stiu eu, raspunsul la intrebarea ta este "da", o trompa desfundata se poate infunda din nou. Dar tu nu trebuie sa te gandesti la asta!!! Tu trebuie sa fii pozitiva, sa speri ca nu ti se va mai intampla nimic nou. Infundatul trompelor poate interveni dintr-o multime de cauze, pe care nici macar nu le putem controla in totalitate...Oricum, trebuie sa te feresti de raceli, asta se poate face...Altceva, nu stiu ce sa-ti spun...
Gabita, Geo, Arianna, Ioana, Zenobia, va salut pe toate! Si un pupic special pentru fetele noi care poate inca nu indraznesc sa scrie atat de mult!
adifle spune:
V-am intrebat fiindca doctorita a zis ca dupa primul ciclu care trebuie sa vina pe 1 martie,ne putem apuca de proiectul bebe pe cale naturala.Dar,mie mi-e frica sa nu se fi infundat inapoi si sa fac iarasi extrauterina.
lucialu spune:
Pai e SUPER!Daca poti sa incepi asa repede,sa-ti iei toate masurile de precautie, adica sa urmaresti ovulatia, dar fara stres, ca nici Dumnezeu nu a facut lumea intr-o zi.Asa ca odihna multa, sa poti sa lucrezi la proiect, vezi tu si daca te doare sau nu,asculta-ti corpul, nu trebuie fortat.Si nu-ti fa probleme ca nu se infunda asa usor.Dar esti cel mai sensibila acum.De-asta iti spunem sa te feresti de raceli si de greutati.Asa ca MULT NOROC!!!
O sa fie bine!
PS:Fa-o si tu asa, ardeleneste- fara graba, din timp si apasat.Na!ca am scris prostii
gabitu spune:
Adifle . Din pacate se poate infunda la loc trompa . Asa cum a spus lucialu trebuie sa te feresti de raceli, frig si carat. Eu dupa operatie am stat 3 luni acasa si am dormit.... Apoi la serviciu usurel si chiar dupa 3 luni in prima saptamana de serviciu a fost mai greu si m-a durut operatia.
Bafta la .
Gabita
adifle spune:
multumesc,LUCIALU,eu oricum vreau sa mai merg la un control dupa primul ciclu,la cluj,fiindca mi-e foarte frica sa nu cumva sa mai fac o extrauterina,dar nici nu vreau sa pierd timp pretios ca vreau sa vina bebe.
adifle spune:
GABITU,3 luni ai stat acasa?mie nu mi-a dat decat 3 saptamani de concediu si mi-a zis ca dupa aia sunt ca si intreaga.