Casnicutze sexy (107)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
danelutza, cum arata cuibushoarele alea?

delicioase ... http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14191 sint foarte bune dimineatza cu un paharutz de lapte alaturi, daca nu-ti plac reci, le potzi incalzi un pic la microunde si se fac pufoase si bune, eu am uitat intr-o zi si le-am incalzit de le-am pirpilit, dar tot erau delicioase

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!salutare!
doina multumesc de cafea.am citit ce ti-a scris IldiKo la umanitare.intr-adevar e riscanta faza da nu imposibila, stiu ca multi o practica.faza e ca daca scoti creditul trebuie sa-l si achiti si la 30de mii de euro cred ca si rata e cam mare.oricum succes si nu dispera , sunt sigura ca o sa rezolvati problema.
cami felicitari pt maia.e un inceput bun.imi pare rau de Robert.nu dispera ca astea mici is revin repede.
simo, cum te simti?

va tzuc si mai vin...........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

danutza, ce face printesa? cum sunteti cu somnicul?
azi ce gatesti?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cami sanatate sotzului si.-.. -ici lui Robert

Bianco la prinz fac niste spaghete cu suc de rosii si carnitza, mai bag ceva salamuri cu piine, ca n-am chef, iar pe diseara am sa fac, cred, niste pipturica de oporas

Alino asta pen'ca zici ca te distrug

Dana sanatate fratziorului

Doina tot nici o veste buna ?

Cuscra serviciu ushor, iar diseara sper ca nu mai esti asha obosita si treci la palavragit aici cu noi, eu tot mai astept sa povestesti cum te simti in noua postura. Daca o sa faci ca Andreea (Andora), vin automat la Iasi si te... , sau o trimitem delegat pe Simo sa te rezolve

Simo incetishor cu treaba, odihneste-te cit potzi, o sa muncesti dupa ce apare bebelul, sa vezi atunci cit de obosita o sa fii.

Georgi o cafea, o tzigare, ceva ?

Dana ch cum mai merge aranjatul prin casa ?

Olga votat fecioras cu piciorutz in gips

Liano

Barbye

Mirela pe unde va mai plimbatzi ?

Monica ce sarbatoresti, poate ai spus si n-am fost eu atenta, deh batrinetzile

Corina cum mai statzi la capitolul sanatate ?

Va tzuc pe toate in ordine analfabetica, plec la plimbare cu odrasla , ca sa va fac in ciuda, ca la mine iar e soare si cald.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Bianca, stii ca la omul sarac...si asta mi-ar mai trebui sa stau cu frica in san ca ma descopera si dau si de altele.
Danelutza, inca nu am vesti dar am faot sfatuita de cineva sa astept cuminte in banca mea, si stie ce spune!Deci astept cu nerabdare dar mai mult nu pot face pentru moment!Acum am pus de o ciorbica de sir afumat, caci se pune Catalin in miscare si cam asta ar manca, si o mancare cu carnita de porc si mazare!Am cerut acordul la toti!Dulce nu fac decat spre seara , vad eu ce, caci e frumos afara si mai fac si cate ceva prin curte...martea, joia si sambata e ziua grea pentru Gicu!Deci eu sunt Forta!Va pup!Mai revin!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.
Ati aparut...
Cami of! Iar probleme? dulce pe toti si sanatate lui Robert.
Danelutza am servit cafelutza si tigarica. Nu se poate fara
Doina si spor la trebi.
Aseara am votat pe Tony si pe ginerica de Danelutza.N-am gasit poza Mirelei.Cine-mi da detalii?Am vazut ca pe 19 se stabileste castigatorul.
la mine e un zgmot infernal.Pun astia lumina pe senzori pe scara si ingauresc plafoanele sa bage fire.Ti-e mai mare dragul...
azi am de gand sa bag putin smotru pana plec la scoala ca altfel nu mai am timp pana sambata.
Pupare la toata lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

salutare!
danelutza,ce sa-i faci mai dc la ora aia imi era foame.dar era fara maioneza,ca al meu sot a zis ca nu vrea,nu a fost chiar rau!
mi-am dat io seama ca al meu sot mi-a cotrabait aseara peste tot,si acu dc am vazt ce ai scris ca am fost online,asa ea..
deci,io aseara fusei la un piano bar!cu niste prietene brazilience.a fost supeee,am dansat de m-am spart desi sunt antitalent!
m-am simtit bine,saptamana viitoare e posibil sa am babysitter asa ca merg si cu consortul sa dansaluim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

facui asa multe greseli gramaticale...da mi lene sa corectez!
inca mai dorm..cu ochii pe copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput