Casnicutze sexy (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Vezi mai Alinutzo nu vor sa vorbeasca cu noi...
Dana sa-ti fie de bine in noua casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si de la mine
ioanaaa, te vedem la alte subiecte. la noi nu mai servesti?:(

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cind am si eu timp de palavre nu am cu cine:(

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... salutici si de la mine, va doresc o saptamina frumoasa si calduroasa ca la mine si cu putzina munca, nu ca la mine, care m-am bagat puternic in gradina, plantat, rasplantat flori si miine trec la sapat, asta pentru gimnastica la burta

Cuscra sper ca tzi-e bine la serviciu, si asteptam sa povestesti diseara cum a fost si mai ales cum s-a simtzit Robert cu bunica.

Monica arunca si la mine niste saratzele, bineintzeles daca tzi-au mai ramas de aseara.

Georgi deci, pina la urma, cununatzi da ?! Va distratzi pe banii vostri . Sa va fie de bine si sa va traiasca finii.

Dana ch sa va fie de bine in noul apartament si spor la treaba in continuare.

Corina tu la ora aia, papai salata boeuf ?!

Barbye tu stringe prezervativele, ca nu se stie niciodata cind itzi vor fi de folos . Sanatate multa si... fruntea sus. Doamne doamne, te va ajuta sigur intr-o buna zi, si zimbetul va aparea din nou pe chipul tau.

Mirela daca te bagi la culinarese, sigur o sa-ti petreci mult timp in bucatarie, ceea ce in general, face fericitzi pe barbatzi

Bebitzu la mine-i cald si soare, deci... fulgii sa ii trimitzi intr-o zi cu nori, da ?!

Doina ceva vesti bune ?!

Alina lasa mey, ca daca tzi-e lene, munceste soacra in locul tau

Bianca la mine aluaturile le framinta mashina, deh, sa nu transpir de atita munca

Simosi eu tot cu curatzenia, dar in gradina Spor la treaba, daca inca nu ai terminat.

Mmiha ce-ai patzit la interviu ?!

Dana banana adicatelea n-ai timp de noi ?!

Liana ce-ti face burtica ?!

Miki esti la serviciu dimineatza ?!

Olga nu mai zici nimic ?!

Cami ai plecat cu vecinul la sanius ?!

Dispar sa mai confectionez ceva prin casa

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutaaaare
sunt libera maine si miercuri yupiiiiii. merg repede la dus si mai trebuie sa ma costumez. moooaama sunt tot pe fuga. intru maine cu povesti si poze.
ColeguŽ stie de fat frumos, dar nah nu e gelos sau nu-mi spune.
va doresc o seara placuta.

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Danelutza nu mai cununam.Avem deja o pereche de fini pe care i-am cununat in 2003.Ei au venit aseara pe la noi.Pe ceilalti i-am refuzat politicos tot ieri si mi s-a parut ca s-au cam suparat dar asta e...
Trimite caldura aia si la mine pliiiiz.Daca nu a nins pana acum, sa nici nu mai ninga frate.Sa vina soarele si caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aci..da nu prea mii bine de aceea nu scriu//stau in patsi ma doarede la injectoare,,
va pupacesc pe toate..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu is rupta de oboseala,asa ca ma duc la culcare.Mai profit si eu cat pot de joaca cu Robert si p-aia in patut cu mine.Daca mai am timp o sa trec pe la voi maine dimineata,cat imi beau cafeaua. Va pup. Pa!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare
azi toata ziulica am gatit, ciorbita, supa pentru astia mici, fasole iahnie cu carnaciori si 2 tortuletze...dar cel pentru noi9care ziceam ca o sa-l fac din clatite) este aceeasi reteta ca pentru prietenul nsotru numai ca mai micutz...mi-era lene sa mais tau ca coc si clatite...cand se termina asta o sa fac...
reteta de saratele am luat-o si eu de la bucatarie de la megaracristina, se fac asa de repede si simplu...dar se mananca la fel de repede...va scriu aici reteta(adica dau copy)sper sa nu se supere cristina pe mine
Ingrediente

- 200 g faina
- 100 g unt
- 50g cascaval ras
- 6 linguri apa calduta
- 2 linguri ulei masline
- sare, susan
- 2 galbenusuri de ou

Mod de preparare:
Se freaca spuma untul cu sare. Se adauga apa, uleiul, cascavalul ras, faina si se potriveste de sare. Daca si cascavalul este sarat se va pune sare mai putina, sau chiar deloc.
Se amesteca bine toate si se pune aluatul la rece pentru cel putin jumatate de ora. Aluatul trebuie sa iasa moale, dar sa nu se lipeasca de degete. Daca se lipeste, se mai adauga faina.
Se intinde o foaie subtire. Se unge cu galbenus si se presara susan. Se taie sub forma dorita si se coc 15-20 min la 180 grade.

Observatii:
1. Eu nu le-am lasat in cuptor chiar atat de mult. La ultima tura am pus tava cat de sus am putut. Le-am verificat si dupa 10 minute erau gata.
2. Prima data am facut doar cu jumatate din cantitatile de ingrediente. Data viitoare o sa fac portia intreaga ca au iesit foarte bune.
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput