Casnicutze sexy (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

miha , am cautat de nebuna azi lapte de asta condensat.da nimeni nu a auzit de asa ceva.deci intrebare intrebatoare : eu nu pot sa-l fac? nu este ceva reteta de preparat in casa?am vazut pe aici [nu mai stiu unde, pe culinar sau pe DC]napolitane umplute cu crema din lapte condensat.si ma bate gandu sa fac, da n-am cu ce.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

io ma uit pe kanal D la "nora pentru mama", unde "nora"=gagici super, "mama"=scroafa

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mikiriki
Gagici, tipul din poza nu e Uwe. e un tip cu care ma chatuiesc din 1997

... si soatza stie ce faci tu ?!

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari gagici.
Chiar slaba miscarea pe-aci azi...Io am scapat de musafireli si acu pe neeeet......
Io nu prind KanalD.Vad ca nu-l am.Probabil trebuie cautat da' n-am chef acum
Bianca ma surprinzi .Ceri retete...cauti pe la magazine...ce-ai mama?Nu ti-e bine
hai la barfeeeee........

Mergi la inceput

Corina sanatate la bolnaviori.

Miki sanatate, dar cred'ca-ti trece daca te gindesti la tipul de pe chat

Cuscra rulada mea e facut cu retzeta de la buturuga, iar crema e delicioasa, are neshte unt, dar are budinca de vanilie din aia la pliculetz, iar eu sint innebunita dupa vanilie . Dar deja e pe sfirsite, adica miine dimineatza gatim rulada, asha ca trebuie sa vad ce mai confectionez.

Mirela nici la noi n-a fost prea frumoasa vremea asta, drept pentru care am bagat somn la greu, deh, recuperarile.

Revin, ma duc sa vad ca am combinat ceva la mashina de spalat vase si mi-e sa n-o fi defectat.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

georgi da tu vezi ce retete cer eu? de alea usoare care se fac in 5 min , nu implica munca multa si ies sigur.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Bianco pentru tine adresa cu retzete care se fac singure http://www.culinar.ro/forum/index.php?showforum=20 , am okit si eu vreo citeva acolo, vreau sa le confectionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

miha , am cautat de nebuna azi lapte de asta condensat.da nimeni nu a auzit de asa ceva.deci intrebare intrebatoare : eu nu pot sa-l fac? nu este ceva reteta de preparat in casa?am vazut pe aici [nu mai stiu unde, pe culinar sau pe DC]napolitane umplute cu crema din lapte condensat.si ma bate gandu sa fac, da n-am cu ce.

In dorul laptelui condensat poti face cum am facut eu,dar nu neaparat. Iei o juma de kil de caramele cu lapte,le pui la baine marine cu 100ml de lapte si o bucatica de unt si gata crema pentru ce vrei tu.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput