E adevarat ce s-a intamplat ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ancami, .
Da, socat rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by anacami

O fi "ochit" ceva prin casa, a incercat sa arunce pe geam iubitului,n-a calculat bine si a plonjat si ea...

Ca sa vezi! A plonjat ca profesionistii, pe spate!!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

quote:
Originally posted by cl

quote:
Originally posted by tomecica

eu consider ca fata s-a dus de buna voie acasa la medic , au intretinut relatii sexuale [ tot de buna voie] si probabil ca s-au certat pt ca fata s-ar fi asteptat sa o ia de nevasta iar din teribilismul specific varstei , l-a amenintat ca se omoara si s-a aruncat pe geam. Nu cred ca a aruncat-o el .

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Si de ce nu i-a acordat primul ajutor apoi????

Faptul ca nu i-a acordat primul ajutor demonstreaza ca d-nul doctor este cel care a aruncat-o de la etaj. Eu asa vad situatia.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by tomecica

s-au certat pt ca fata s-ar fi asteptat sa o ia de nevasta iar din teribilismul specific varstei , l-a amenintat ca se omoara si s-a aruncat pe geam.

... dupa care, doctoru' aflat in dezabie, stind pe balcon la tigarea de dupa : "uf, bine c-am scapat de ea!"

quote:

nu cred ca a aruncat-o el .

... dar ce convenabil ca s-a aruncat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

nu ma indoiesc de faptul ca politia are metode specifice de a stabili cine si pe cine a aruncat - si banuiesc ca s-au prelevat probe de la fata locului.
Restul e scenarita.

Dupa atitudinea dr. pe balcon si analiza psihologica a faptului ca tipa isi cauta cerceii chiar nu poti sa emiti o concluzie ferma.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

La cat povesti cu "victime" care primeau cu bucurie un pumn in nas ca sa ia dupa aia bani de la 'atacatori" am auzit ma abtin pana la sf. anchetei.

Oricum, singurul lucru clar este ca fata s-a dus la el la apartament.Pt. ce ?Stie ea ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

tare curioasa sunt sa aflu dedesubturile povestii
apopos de primul ajutor
nu cred ca in fiecare zi arunci/sau se arunca cineva din balconul tau
iti dai seama ca daca tipa s-a gandit sa-l "lucreze" cu aruncarea sa pe geam,eu una as sta mai intai sa ma gandesc cum as scapa basma curata dintr-o situatie care ma incrimineaza, nevinovat fiind si abia dupa aia de prim ajutor
vie sau moarta tot puscaria il asteapta

mai astepatam si om afla si vinovatul
nu dati cu rosii
dar in astfel de situatii cam greu sa mai fi rational

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by XIO

...
Oricum, singurul lucru clar este ca fata s-a dus la el la apartament.Pt. ce ?Stie ea ;)

Si el!!! Si inca bine!

Ma indoiesc ca in halul in care era (cazuta sau impinsa de la etajul 6 sau 7, era in stare sa isi caute cerceii!!!! sau sa vorbeasca la mobil! apoi, ce cauta cu mobilul in mana, daca era in pielea goala???? cred ca sunt numai speculatii, pentru a pune sare si piper in toata aceasta poveste.). Ca a intrat la el in casa, a intrat cu acordul lui. Ca a fost vinovata sau nu, naiva sau nu, iarasi nu stim. Insa domn doctor tot la capitolul corupere de minore se incadreaza. Parerea mea. Si-i mai era si pacienta!!!! Iar el saracul, e ingeras nevinovat!

Daca esti cu adevarat medic, atunci cand vezi un om in suferinta ii acorzi primul ajutor, indiferent ce a facut respectivul. Asa cred eu ca e normal. Nu te uiti la el cu indiferenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

daca tipa s-a gandit sa-l "lucreze" cu aruncarea sa pe geam,

tre' sa fii bolnav mintal sa gindesti asemenea "lucraturi" ! ce, vroia sa faca pe Ana lu' Manole ?!
quote:

vie sau moarta tot puscaria il asteapta

... asa ca mai bine moarta
quote:

dar in astfel de situatii cam greu sa mai fi rational

pai poate consumase(ra) ceva ca sa destinda nitel "atmosfera"; i s-o fi parut fetei ca sunt la parter ... ca e posibil si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cl , dupa 16 ani daca sexul este consimtit nu mai este nici o corupere, cel putin asa stiu eu .

Mergi la inceput