E adevarat ce s-a intamplat ?
Raspunsuri - Pagina 4
teo1970 spune:
mie mi se pare ca:
1. faptul ca el e dr. n-are absolut nici o relevanta (nici juridica si chiar nici morala; fiecare padure are uscaturi; sunt atitea cazuri - peste tot in lume - de dr. violatori/criminali)
2. profilul moral al fetei iar n-are nici o relevanta - din punctul de vedere al justititiei, deoarece fata este MINORA si chiar daca s-a dus benevol la el acasa si a intretinut tot benevol raporturi sexuale cu el - in fata legii de vina este el (pt corupere de minore)
3. profilul moral al fetei poate avea doar o relevanta secundara (morala)
4. chiar daca fata (repet, minora) s-a dus benevol la dl. dr. acasa cu scopul clar si precis de a-l "corupe" pe bietul dl. dr., de ce s-a aruncat pe geam ? dintr-un elan de iubire ? sau dl. dr. a aruncat-o pe geam in incercarea disperata de a se apara ?
5. oricum ai da-o dl. dr. e-ntr-un mare rahat ...
asta daca nu se dovedeste ca fata a cazut "accidental" ...
anacami spune:
Baietelul meu a fost operat de acest domn doctor; nota 10 dpdv profesional.Acum nici nu se mai cunoaste vreun semn,nu am avut nici o problema post-operator.Doctora noastra pediatru l-a recomandat ca fiind un doctor f. bun.
Si sa fim relisti, este totusi doctor chirurg, nu oricine ajunge aici.
Dpdv uman, stiti voi cu siguranta ca nu vi se poate intampla ceva in viitor, ca nu este posibil sa "deraiati" intr-o directie proasta???
Puteti garanta 100% ca nu este posibil sa intrati intr-o incurcatura care sa va schimbe viata la 180 grade (ratacire de moment sau complet nevinovat)? Doamne-fereste!
In cazul lui numai ei si Dumnezeu stiu cu adevarat ce s-a intamplat!
NEVER SAY NEVER si mai era chestia cu aruncatul pietrelor!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
briza_marii spune:
Aseara am aflat cu stupoare ca fetita in cauza este o fetita care sta la mine pe scara. Imi pare tare rau de ce a patit, era un copil tare dragut, mereu saluta, vorbeam cu ea ori de cate ori ne intalneam (eu nu stau de prea multa vreme aici si nu cunosc toti vecinii, dar cu ea vb mereu). Eu chiar sunt convinsa ca nenorocitul ala e vinovat de tot!!. Ea este o fata maruntica, dar f draguta, cu parul lung, blond si ochii albastrii si probabil ca dlui dr i-au lucit ochii...
briza_marii
poze
lia popescu spune:
Ar fi foarte bine daca in acele profesii unde se impune control psihologic, psihiatriac acesta sa fie facut corect. Ma refer in special la profesori, doctori, cei din functii de conducere, politisti, jandarmi, soferi etc. In realitate aceste controale se fac formal - se merge pe la cunostinte, se semneaza certificate fara a cunoste de multe ori persoana respectiva. De aceea se ajunge la astfel de gesturi incredibile. Este probabil rezultatul unei grave decompensari psihice, pentru ca nici un om rational nu ar face asta.Si... se presupune ca un medic este un om rational, care poate sa prevada consecintele unei astfel de fapte. Dar si medicii se imbolnavesc, la fel ca jandarmii care dezerteaza sau isi impusca colegii, ca sefii care terorizeaza colective intregi samd.
Rufus spune:
Doctorul respectiv este considerat unul dintre cei mai buni chirurgi. Ce-o fi patit? Ar fi interesant daca am afla care a fost adevarul. Oricum, pentru cat s-a scris in presa, si alea speculatii deocamdata, sunt uimit de faptul ca multi dintre voi s-au pronuntat deja...
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006
lulu_boches spune:
In aceasta seara la Otv, va veni o tipa Mona, care sustine ca este amanta doctorului R.Tranca.Fata a dat o declaratie, dar nu impotriva dr.Poate au de gind sa faca o conferinta de presa ptr a se afla adevarul.Ieri, avocatul dr, a declarat ca starea fetei este stabila si in 2-3 zile va fi externata.In emisiunea de aseara de pe Otv , au intrat in direct prin telefon, 2 martori, care au vazut cum zacea pe pamint dezbracata, dar avea sosete in picioare.Daca, cazi de la etajul 6, oare te mai gindesti unde iti sunt cercei si daca mai ai cele 2 bratari pe mina?Si asta nu e tot, cica pina sa vina salvarea l-a sunat pe prietenul ei sa il intrebe de lantisorul ei pe care il daduse lui si se pare ca acesta il amanetase.....Fata avea o relatie cu un baiat,relatie cu care familia ei nu era deacord ptr ca baiatul e tigan.....Parintii ei erau in Franta-tatal lucra acolo, iar mama mersese de vreo luna si ea-, fata locuia cu fratele ei.Ceva e ...Totusi sa nu improscam in dr cu noroi degeaba....
petra spune:
Cu totul de acord sa nu aruncam cu noroi la prima vedere ! dar din toata povestea asta tot doctorul iese cel mai sifonat, daca nu botit cu totul. Pentru ca :
-fata nu avea ce cauta la el acasa, pentru a-i schimba pansamnetul !
- chiar daca a venit , nu trebuia ca fata sa aiba ocazia de a sari pe geam sau si mai grav de a fii aruncata !
- si cel mai incriminator este faptul ca fata era goala !
Ce mai zic ziarele ca fata a intrebat de nu stiu ce bijuterii, ca una ca alta eu cred ca sunt in procent de 80 % speculatii.
Chuny spune:
quote:
Originally posted by anacami
Dpdv uman, stiti voi cu siguranta ca nu vi se poate intampla ceva in viitor, ca nu este posibil sa "deraiati" intr-o directie proasta???
Puteti garanta 100% ca nu este posibil sa intrati intr-o incurcatura care sa va schimbe viata la 180 grade (ratacire de moment sau complet nevinovat)? Doamne-fereste!
NEVER SAY NEVER si mai era chestia cu aruncatul pietrelor!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Pai da, si eu zic sa arunce cu piatra numai cei ce n-au aruncat niciodata in viatza lor pe cineva pe geam !!!
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir