E adevarat ce s-a intamplat ?

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by Androix

Lasand tot ce s-a intamplat (asta pentru ca mie nici acum nu mi-e clar cine pe cine a aruncat pe geam, nu ca as fi facut vreun efort maret pentru asta) mie mi se pare dubios tot acest circ: fata nu trage un partz fara s-o filmeze macar zero tv-ul.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

19+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

De ce fata a fost externata din spital?
Nu sint expert dar stiu ca in caz de xx zile spitalizare maestrul intra la penal.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Guestus, cu cat sunt mai putine zile de spitalizare, cu atat e mai bine pentru bietul doctoras.

Mergi la inceput

Xio, doua situatii identice nu ai sa intalnesti niciodata, asa ca nu are rost sa comparam. Medicul ala a castigat increderea fetei. Atunci cand ai probleme si mergi mai des la medic, incepe sa te cunoasca putin, vede cand esti suparata sau cand esti bine dispusa. Si daca vrea sa-ti castige increderea, te intreaba, cum te mai simti, ce ai mai facut. E suficient s-o fi intrebat pe fata cum mai merge cu scoala, de ce e ingandurata, ce e cu ea si ea sa-si fi deschis sufletul. Iar el a profitat de asta, i-a zis ca o ajuta. Si aici a fost naiva fata (si si parintii au partea lor de vina pentru aceasta). Si nu o poti condamna pentru asta, pentru ca daca un barbat de 45 de ani vrea sa pacaleasca o fata de 17, o face! Si apoi, Xio, de unde stii ca fata nu a fost mintita? Se spune (nu stiu cat de adevarat este), ca fata trebuia sa se duca la spital, dar el ar fi sunat-o si ar fi chemat-o la el acasa. Putea sa-i spuna ceva de genul: a trebuit sa plec de la spital, ca am avut nu stiu ce problema, dar vino la mine, la cabinetul meu particular, te iau eu de nu stiu unde, nu? Nu avem de unde sa stim exact ce a fost. Iar in casa, poate i-a fost rau fetei, poate ca ...sunt o mie si una de posibilitati pe care numai justitia (SPER) le va elucida. Dar doctorul e principalul vinovat, el a generat toata aceasta situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

A fost exetrenata la cerea mamei care dupa a facut scandal ca a fost externata.

Stiu ca faza cu zilele era daca nu era pus sub acuzare , cand se autosesizeaza politia sau cand victima vrea bani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Acum sa fim seriosi,si daca fata aia s-a dus acolo pentru altceva si daca nu e asa cuminte cum pare,oricum ar fi fost,era normal sa o arunce pe geam???E o bucata de hartie mototolita sa o arunce pur si simplu???

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel4+

Mergi la inceput

Xio, exista si o varianta conform careia a fost externata cam fortat, nu la cererea mamei. Aici chiar nu ma bag. Supozitii se pot face la infinit. Ei stiu ce a fost acolo, se va afla adevarul pana la urma.

Si daca ii tot luati apararea, ca vezi doamne era un doctor minunat, bun chirurg, sot iubitor etc (stiu, nu au nici o relevanta toate acestea, mai putin chestia cu sot iubitor ce-si folosea nevasta pe post de sac de box), ca tot am fost mutati la "barfe si alte cele", uitati ce a facut cu un copil de pe DC, de la umanitare, aruncati un ochi si pe aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=31

Daca aveti timp sa cititi intreaga poveste, o sa fiti impresionati de aceasta poveste. Partea fericita a ei este ca parintii sunt niste adevarati luptatori, capabili sa miste muntii din loc pentru puiul lor si, nu in ultima instanta, au avut puterea financiara necesara inceperii luptei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by cl

Xio, exista si o varianta conform careia a fost externata cam fortat, nu la cererea mamei.

Am vazut si eu ce sustine mama, in familia asta toti sunt naivi si nu-si dau seama ce fac?
Pe de alta parte eu nu cred ca doctorii de la Floreasca sunt inconstienti sa-si puna in pericol propriul drept de practica si sa externeze un pacient dintr-un caz atat de intens mediatizat daca ar stii ca exista si cel mai mic risc pentru sanatatea fetei.

Solidaritatea de casta merge si ea pana la un punct, nici un medic cu capul pe umeri nu-si pericliteaza propriul renume ca sa salveze un confrate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by cl

Guestus, cu cat sunt mai putine zile de spitalizare, cu atat e mai bine pentru bietul doctoras.

poate gresesc dar eu stiu ca se tine cont de adeverinta eliberata de medicul legist in care este specificat nr de zile de ingrijiri medicale[care se dau in functie de leziuni], si NU nr de zile de spitalizare.in instanat asta conteaza .

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Doctorii au acte doveditoare ca mama acerut externarea , se face un act si mama semneaza acolo ca pe raspunderea ei o ia din spital.
Acum , vorba cuiva , o fi lovit naivitatea toata familia fetei si habar nu au pe ce lume sunt .
In plus mi se pare de prost gust sa dai in judecat shpe angajati ai unui spital pe motiv de malpraxis(ca pana la urma la asta se rezuma).
Eu ca doctor nu vad de ce as avea de suferit pt. ca un alt cole de-al meu pe care sunt sanse mari sa nu-l suport sau sa fim strict amici a facut sex cu un barbat , o femeie , o capra sau o masina.
Nu cred ca isi pun toti doctorii aia viata la bataie pt. un coleg.

Ramonella , nu se stie daca a aruncat-o de pe balcon pe fata .

Mergi la inceput