E adevarat ce s-a intamplat ?
Raspunsuri - Pagina 19
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by XIO
Cine stie cu cate fete a mai incercat asa ...trebuia sa depui o plangere sau ceva.
Si cum era sa demonstrez ce se intamplase? Ca doar n-am avut martori, era cuvantul meu impotriva cuvantului lui. Insa vezi cat de diferita poate fi viziunea fata de o persoana? Eu n-am mai mers dupa faza aia la el si stiam ce-i poate pielea, poate altii care nu au avut asemenea experiente il considerau un medic respectabil...
klato spune:
quote:
Originally posted by Andreea_k
imi amintesc ca a mai fost un subiect pe forum despre fetitele gasite abandonate la metrou si toata lumea a condamnat-o pe "mama" si au judecat-o cum ca ele n-as face asa ceva etc.Dupa ce a a aparut individa la tv gata, le-a apucat mila si unele dintre cele mai combatante forumiste chiar ajunsesera sa o aprobe cumva.
Parca vad ca dupa ce apar toate datele problemei o sa incepeti si voi sa-l compatimiti pe "saracu' dr. ".
Te inseli . Niciuna din combatantele forumiste n-a mai intrat pe subiectul respectiv nici macar ca sa accepte faptul ca s-au grabit si-au judecat pripit o situatie fara sa cunoasca datele problemei. Chiar m-am gandit daca va intra vreuna sa recunoasca ca a gresit dar neah... Ce interes mai are un subiect daca nu mai poti sa arunci cu noroi?
anca2207 spune:
Cuore,
Acum ca tot ti se pare ca ai postulat ceva similar ca importanta si complexitate cu teoria relatvitatii da-mi voie sa-ti amintesc ca ceea ce ai afirmat era o simpla categorisire a participantilor la discutiile de pe acest topic. Mai precis ii imparteai in 2 tabere si citez ca sa nu gresesc cumva:
quote:
Originally posted by cuore
vad conturate clar 2 tabere: doctor - vinovat, fata - nevinovata
si doctor - oarecum vinovat, fata - vinovata.
Asa ca nu prea aveam ce substrat filozofic adanc ascuns sa deduc de-aici si care sa ceara IQ peste medie. Pur si simplu, eu ca una dintre cei pe care ai avut amabilitatea sa-i categorsesti, nu m-am regasit in nici una dintre categorii si mi-am permis sa-ti atrag atentia ca opinia mea n-a fost corect inteleasa, in cazul in care n-ai trecut peste ea.
Cat despre eleganta si extrem de educata replica:
quote:
nu prea ai inteles ce-am vrut sa zic...
da' nici n-are rost sa te mai straduiesti, sa nu doara
Valae et me ama!
Da-mi voie sa te rog doar sa nu generalizezi, daca la tine procesului gandirii i se asociaza durerea sa stii ca nu li se intampla tuturor, e ca la gimnastica, daca neuronu' este exersat suficient nu face "febra musculara".
Totul tine de exercitiu, nu dispera, o sa treaca odata si odata.
bird70 spune:
quote:
Originally posted by XIO
Bird , pt. Dumnezeu , scriam strict de varsta , ca asta s-a discutat inainte.
Eu am o foarte mare problema cu afirmatia : iubirea n-are varsta. Asta este scuza pedofililor care se folosesc de niste victime inocente in cautare de atentie si aprobare si apoi sustin ca 'au fost sedusi' sau victima 'a dorit' contactul sexual. Daaa...iubirea n-are varsta intre 2 adulti (peste 18 ani) asa sunt de acord. Dar acceptand iubirea asta fara varsta la minori poti scuza un profesor care a abuzat de o eleva de 12-13 ani pentru ca ea 's-a indragostit' de el, un pediatru care a abuzat o pacienta s.a.m.d.
quote:
S-a spus doar atat (asta-i pt. Bird) : fata era extrem de incantata ca doctorul se poarta frumos si e atat de glumet , si cat de dragut e .
Si este exact ce ma asteptam. Ea tanara si fraiera a cazut pe spate ca un doctor simpatic si carismatic ii da atentie. El este o autoritate in fata ei si SIGUR nu s-a asteptat sa fie violata si aruncata pe geam de un pediatru al carui nume il stia si care era o figura respectabila. El a actionat EXACT ca un pradator, a pregatit victima din timp, nu a inghesuit-o in toaleta in spital ci a dezvoltat o relatie cu ea, a sedus-o si compromis-o in acelasi timp. Pentru ca acum se pune problema moralitatii ei (care e complet nerelevanta) si oamenii se intreaba cat de virgina si cat de inocenta era pe cand daca o agresa pur si simplu atunci nu mai exista controversa (desi in Ro nu sunt sigura, gaseau si atunci pijamaua ei cu ursuleti prea provocatoare ).
Tendinta de-a da vina pe victima este ceva relativ comun. Este ceea ce ne face sa dormim mai bine noaptea. Saracul e sarac pentru ca nu VREA sa munceasca, prostituata a ajuns in strada ca asa a vrut ea, cei care traiesc in mizerie au ALES sa fie acolo, drogatii au ales sa se drogheze, etc. E mai usor asa pentru ca atunci noi putem sa dormim linistiti pentru ca nu e vina noastra, a societatii ca oamenii aia au ajuns acolo ci e vina lor. E mult mai comod sa ne uitam la o prostituata sa vedem o femeie imorala, decazuta, fara respect fata de nimic, un obiect. E mai usor decat sa vedem ca societatea in care traim a adus-o in pozitia asta, ca a trait intr-un calvar cat a fost copil, intr-un ghetou unde a fost abuzata si unde noi astia cu morala nu am calcat si unde societatea nu a intins mana sa o scoata. Si acolo a invatat ca e un obiect sexual si acolo a invatat ca asta e singura sursa de venit singura posibilitate de supravietuire. Si nici ca adult societatea nu o ajuta, pentru ca si daca ar avea puterea sa se scoata din situatia aia tot nu ar avea unde sa se duca, doar cupluri care muncesc nu-si permit o chirie si stau cu parintii, cum sa-si permita ea? Si noi stam pe margine si ne etalam valorile morale si o judecam.
Poate la fel s-a intamplat si cu fata asta, poate ca nu a avut un tata, poate si-a dorit sa aibe un tata pe care sa-l farmece cu dragalasenia ei si el sa ii dea bani, poate tanjea dupa aprecierea unui barbat matur care 'este cineva' si nu doar de atentia pustilor plini de hormoni de varsta ei. A platit scump naivitatea si probabil a invatat o lectie dura. Dar naivitatea nu este o crima asa ca indiferent cat de naiva a fost este o victima.
XIO spune:
Hmm , Bird, fiecare cu parerile sale.
Eu mi-o mentin pe a mea.
Nu am spus ca el nu e vinovat.
Se poate ca acea placere la auzirea complimentelor din partea doctorului sa aiba si radacini in psihicul sau , legaturi cu lipsa unei figuri paterne, dar se poate sa fie pur si simplu o donsoara ca multe de acum.
Poate se afla intr-un sfarsit ceva despre cazul asta.
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by XIO
Se poate ca acea placere la auzirea complimentelor din partea doctorului sa aiba si radacini in psihicul sau , legaturi cu lipsa unei figuri paterne, dar se poate sa fie pur si simplu o donsoara ca multe de acum.
Poate se afla intr-un sfarsit ceva despre cazul asta.
Si pentru asta bine ca a aruncat-o pe geam, fir-ar a dr.... de dezechilibrata! Pai merita!
Luna 15 sapt +Cosmin
bird70 spune:
quote:
Originally posted by XIO
dar se poate sa fie pur si simplu o donsoara ca multe de acum.
Poti sa dezvolti putin...eu am pierdut legatura cu Romania si nu stiu cum sunt domnisoarele de acum.
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by bird70quote:
Originally posted by XIO
dar se poate sa fie pur si simplu o donsoara ca multe de acum.
Poti sa dezvolti putin...eu am pierdut legatura cu Romania si nu stiu cum sunt domnisoarele de acum.
Pai pentru multe din domnisoarele de acum, s-a facut chiar un sondaj, idealul, modelul de reusita in viata este Monica Columbeanu, despre ea stii?
XIO spune:
Bird , plangi daca vii aici
Intr-o zi a venit prietenul meu la mine, langa noi este o scoala generala. A venit si mi-a spus "tu stii cum arata astea mici de la scoala? Cu fuste pana in fund , sani cat casa , se dau la bodygurazi..." .
Fetele mai micute(13-17 ani) cred ca sunt atragatoare daca sunt dezbracate si daca se dau la orice pers. cu par pe fatza.Unele dintre ele .
Vara asta a fost tot cu prietenul meu la strand si stateam pe sezlong chiar langa piscina Era partea cu apa mica si niste fete de 12 ani se jucau pe acolo. Cred ca cea mai mare avea 12-13 ani . Cu sani , forme, ca eu la varsta aia eram sanless Asta nu e o problema , ca oricum mai nou dezvoltarea sexuala survine mai devreme. Singur problema pe care am observat-o eu erau acee fete de maxim 12-13 ani care se dadeau la prietenul meu . Cand am vazut primele priviri si gesturi satteam amandoi pe scaun cu gura cascata dupa care ne-a pufnit rasul. A intrebat si el cam ce vor astea mici , si asta ma intrebam si eu , ce vrea o fata de 13 ani ?
Nu ai prins scandalul cu fata aceea de 14 ani care a facut sex cu 2 baieti in timp ce era filmata de un al treilea? Ca numai naiva sau incocenta nu mi s-a parut(am vazut filmul).
Sunt oameni si oameni si sunt situatii la care nici macar nu te gandesti.
Am vazut emisiunea aceea la OTV cand a sunat un barbat , vecin cu fata si spunea ca e atat de buna si de bine crescuta si cuminte , ca nu face ea asa ceva ( s-i faca avansuri unui barbat).Nu spun ca nu e asa , dar nu m-am putut abtine sa nu rad cand mi-am amintit ca exact asta ar fi spus oricine din blocul meu inclusiv eu despre o vecina care era cuminte , devreme acasa, extrem de cuminte .. deci extrem extrem de cuminte , dar dupa fatza asta avea alta care facea sex in grup , sex cu alte fete , cu baieti , marijuana samd.