Iasule, mandra cetate (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Herra, sper ca este o simpla raceala si ca Vlad se va face bine repede!
De altfel, urez multa sanatata la toti cei bolnavi, si eu recomand supe de pui, frectii cu spirt camforat si multe, multe lichide cu miere si lamaie.
Nora, se pare ca Rares si Stefi vor fi colegi de gradinita. Este vorba de gradinita de langa scoala 22, care are si cresa, nu? Si eu acelasi raspuns l-am primit, de la 1 iunie se fac inscrieri.
Eu sigur vin la intalneala, vin bunicii in acel week-end si voi avea cu cine sa o las pe Stefi, sper doar sa nu adorm cu capul pe masa, eu in jur de 10 pic lata.
Si la Stefi si acum eu ma duc la dr. Mihalceanu si sora mea la fel. Si eu si Laura am nascut noaptea, in timpul travaliului am fost urmarite de dr. de garda, dar au chemat-o pe dr. in timp util si am nascut cu ea (eu la 4 noaptea, sora mea la 6 dimineata). Nu are sens sa stea tot travaliul, dar mi se pare normal sa vina la nasterea propriu-zisa, cu toate ca nu sunt obligati.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nora, si io vin sigursi abia astept sa-mi cinte maharajacu` si sa beau o bere in cinstea cristinei;))
Kriss , felicitari! daca vrei sa-mi dai dpn sa te trec in listuta...
in alta ordine de idei si io tot la mihalceanca ca juma` de oras de altfel, subsctriu in totaliatate celor zise de andrea.
de gradinita ce sa va zic... fusei si io cu alea particulare da`mi trecu, cred ca in afara de conditii nu e nicio diferenta (desi daca virgula cauti gasesti gradinite renovate). ashe... si cu diferenta de bani la o adica ii pot pune un profesor la engleza (sa zicem). e parerea mea pura si personala. gabi, ionut e la motoc, in nicolina, daca stai in zona ti-o recomand

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Carmenp> deocamdata DPN. este 25.10.2007.multumesc.
palmyrah> multumesc pt.urari.

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

kriss79 - felicitari pt bebe. poate se naste pe 27.10, ca atunci e si ziua mea
Adriana78 - nu imi vine in minte vreo economista. daca aud pe careva, intreb si eu.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Buna seara! Si bine v-am regasit!
Eu ca..stiti voi cine...apar numai cand am nevoie...dar chiar e o problema destul de spinoasa..o prietena tare buna de a mea are probleme in cuplu destul de serioase..e si un copilas la mijloc...ar vrea sa incerce sa vada un psiholog specializat in terapia de cuplu...sa rezolve problema cat mai putin traumatizant pentru copil...daca stiti vreun nume...vreun numar de telefon..pe PM sau cum va este mai usor.
Multumesc mult.
In alta ordine de idei am vazut in ultimele postari ca va intalniti asa ca va doresc intalneala placuta...si sper ca macar in jumatate de an sa reusesc sa postez si eu mai des si poate odata o sa reusesc sa va intalnesc.
Si nu in ultimul rand felicitari Kriss!!!Sarcina usoara..stiu ca iti doreai de mult...si ma bucur tare mult pentru tine.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Pt probleme de cuplu, stiu ca e renumit dl. Dafinescu de la Univ. Cuza. El si preda acolo. Daca te intereseaza pot gasi un nr de telefon ...daca nu l-a schimbat intre timp, era pe Romtelecom.
Pupici,
Gabriela si baietii
PS. Si o zi frumoasa...desi ninge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Gabi,trebuie sa-i dai un mielusel, e DAFINOIU .
Incerc sa aflu cum poate fi contactat!

Mergi la inceput

Herra,multa sanatate lui Vladut!

Mergi la inceput

Lullabay iti trimit PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

din pacate nu e o simpla raceala...

in alta ordine de idei, daca ajungeti la targul de mobila (de maine pana duminica), sa nu ocoliti standul "nostru" - va spun cand aflu un numar sau o locatie!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput