Iasule, mandra cetate (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

recunosc ca m-o tras Nora de manecuta (pup fata) si am trecut sa raspund pozitiv la apel.

salut pe aceasta cale toate duamnele de pe frumosul subiect, si ma'c la somn ca mi-e lene.

ramane cum am stabilit (chiar, cum? aaaaa, 8 martie, pub 25)

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by adusca

recunosc ca m-o tras Nora de manecuta (pup fata) si am trecut sa raspund pozitiv la apel.

salut pe aceasta cale toate duamnele de pe frumosul subiect, si ma'c la somn ca mi-e lene.

ramane cum am stabilit (chiar, cum? aaaaa, 8 martie, pub 25)

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Chiar ca dormi...e 9 martie ,adica vineri,fata...
Sa mai bagi cate un ochi p'aci...sa vezi ce se mai misca...

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

'Neta fetelor

Gata cu serviciul, incepand de azi sunt in concediu.

Ma inscriu si eu pt 9 martie dar fara Campari .(vedeti ca pt burtoase trebuie rezervate doua locuri)

Eu vreau la sanius dar nu cred ca se risca cineva sa ma duca

O zi frumoasa si calduroasa.

kiss

33+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kisstherain999

'Neta fetelor

Gata cu serviciul, incepand de azi sunt in concediu.

Ma inscriu si eu pt 9 martie dar fara Campari .(vedeti ca pt burtoase trebuie rezervate doua locuri)

Eu vreau la sanius dar nu cred ca se risca cineva sa ma duca

O zi frumoasa si calduroasa.

kiss

33+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Brava kiss...asa te vreau...sa plimbi samburelul,sa fie un dansator...pe bune ca ma gandeam la tine si credeam ca n-o sa viiRezervam si 3 locuri...Noi riscam sa te ducem la Maharajac...poate il pui nash

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Nu-i nimic, am postat un sub la bucatarie, poate se indura cineva de mine. Multumesc mult pt intentie
Adi tu esti pasionata de bucatarie ... poate ma ajuti?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Liliana,am vazut postarea ta ..am zis ca -ti cumpar azi si cand colo era inchis chioscul de ziare dimineata.Inventar sau nu-s ce ca e si gol de ziare.Trebuie sa ajung la alt chiosc ,apoi sa vad cum functioneaza scanerul(am uitat de cand nu l-am mai folosit) si-ti trimit tot ce vrei tu scanat apoi..
Daca nu ai bors,incearca sa faci ciorbite (radauteana,de salata,spanac) acrite cu lapte batut sau iaurt,sau otet.
Si supe,de legume,de pui..ca-s bunute cand e frig afara..:)
Aseara a nins si pe la noi,azi avem zapada,am om de zapada la geam..hihi,precum copiii cei mici,mai rau chiar.

Vin si eu la Pub 25..nu putem sa zicem ca serbam 8 martie ca e trecut de 8..nu?Mai bine am recunoaste ca incercam sa sarbatorim (bem) 40 de pahare..venim si cu mucenicii dupa noi?

Fetili...m-am tuns!
Pentru care ma cunosc..acum am parul pana la umar.Na!Si am tuns si copilu.Na!
Si-acum imi pare rau c-am tuns-o..ca s-a dus toata blondeala si e satena...si nu mai are zulufei...macar bine ca ea e incantata,si chiar foarte incintata cand azi dimineata am pieptanat-o si nici n-a simtit...
V-am pupat si v-am dorit o zi buna!

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Prezent cu doua maini....zic eu pt data de 9 martie...
Ce bine imi pare ca ninge...am un sentiment de vacanta, de fericire...pentru mine prima ninsoare a fost tot timpul un motiv de buna dispozitie.
Va doresc un WK-end placut,
Gabriela si baietii
P.S. Daca vrea cineva sa vada cosmetice Refan va invit duminica la ora 12 in club Sundays(Casa studentilor)...daca nu ninge prea tare.

Mergi la inceput

hahahahaha...Adi....ai fost bestiala cu mucenicii Chiar ca vor fi mucenici,daca ne apucam noi de vorbit.Deci fiecare vine cum poate...cu mucenicul din dotare,cu cate pahare vrea...numai sa vina.E super ca poti veni!!Si eu,daca am cu cine lasa pe Rares,vin cu mucenicul meu

Te-ai tuuuunssss...Deci io eram in cap de admiratie dupa parul tau si al Catalinei...dar cred ca era greu de intretinut.Oricum, la copii e recomandat parul mai scurt,sa fie frumos cand va fi mare.De abia astept sa va vad frezaPoate pui niste poze?

Gabriela...chiar i-am zis Carmencitei ca ne putem baza pe tineDeci retinem doua locuri,nu?...daca tot ai ridicat doua maini

Hai fetele...curaj...spuneti ceva.Datile trecute a fost grozav...si nu va ganditi cele care nu ati fost,ca noi ne stim deja ...acolo ne-am cunoscut mai multe dintre noi.Va fi frumos tare si in plus...meritam si noi macar o zi pe an,sa ne distram fara griji.Nu mai spun ca sotzii nu au voie sa comenteze in ziua aia si nici sa refuze ceva

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Adriana: si eu iti multumesc frumos ca-i trimiti carticica scanata Lilianei
Pe baza mea......... cred ca si azi o servesc in casa.

Un sfarsit de saptamana tuturor, poate prichindeii se vor bucura de zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pana cand trebuie anuntata prezenta?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Adi multumesc frumos. Nu e nevoie de toata carticica, ci numai pagina aia cu urmatorul concurs, cred ca stii despre ce e vb. Mi-a zis si Natalia de la bucatarie ca imi trimite, acu' io astept :) Si apropo de tuns ... de ce ai renuntat la asa frumusete? Hai ca la fetita inteleg, ca sa fiu frumoasa cand va fi mare, dar tu? Vreau si eu poze!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput