Cu intarziere, va multumim din suflet de urari, intradevar Laura e deja domnisoara, nici nu-mi vine sa cred ca au trecut atatia ani. Am fost cu totii la Disneyland si ne-am bucurat si mici si mari de zilele astea, pun imediat si poze.
Rozi, m-ai descris asa de frumos ca mai ca m-am indragostit de mine.
Aissa, e dragalasa da' cateodata e asa un dracusor!
pupam pe toata lumea,
Liliana lasa ca si fitzele fac parte tot din apanajul printeselor! Asteptam poze! Intotdeauna m-am delectat cu pozele tale si mi-au ramas in minte alea cu Laura inotand cu delfinul, sunt preferatele mele!
Poze
Cu intarziere, La Multi Ani Laurei si in avans, La Multi Ani lui Mihaita (Irina g).
Cat despre surpriza ta, Rozi, e mortala...(cand vad poze cu Victoras ma gandesc automat cam cum arata figurile parintilor lui cand 'il sorb din ochi").
Liliana, superbe poze, frumosi copii, iar inghetata aia imensa...
Rozi, nashu' mic e un adevarat cavaler
Liliana sa iti traisca mica domnisoara, care este intradevar, din cate o stiu si eu o mica printesa si o fetita foarte delicata si finuta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Aissa, bine ai revenit din concediu, cum a fost ? V-ati distrat, v-ati balacit, povesteste-ne cum e la bulgari ?
Abia azi am revenit, acum cateva minute mai exact. Va pove mai incolo cand pun si poze dar nu, nu ne-am balacit ca Ale refuza (al 2-lea an la rand) sa intre in apa. Si am avut si peripetii ca s-a ars la o manuta, va spun putin mai incolo.....
Poze