Aniversarea de 4 ani a lui Mihai va fi la inceputul lunii martie. Am inceput sa ma agit, cautand un spatiu de joaca unde sa poata fi organizata o petrecere pentru Mihai si colegii lui de gradinita.
O prietena mi-a sugerat sa merg la Boom Boom Land, unde a participat si fetita ei la o petrecere in calitate de invitat.
Cunoasteti locatia? Stiti ce oferta au? Ma puteti ajuta cu ceva informatii?
Se afla in fata la Palatul Copiilor, iar fata de alte astfel de locuri mi s-a parut ieftin. E adevarat ca in pretul de 5 mil. parca nu intra mare lucru / doar inchirierea locului pentru 3 ore (exclusivitate), un poster cu fotografia copilului si invitatiile. Mancare, bautura, tort si ce mai vrei aduci de acasa, dar mie mi s-a parut mai convenabil asa decat acele locuri care iti impun alegerea unui meniu pentru copii, meniu pentru parinti si unde se ajunge la mult mai mult. Spatiul este generos, copii se simt bine.
Succes,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Iti multumesc Cornelia, m-ai convins ... intradevar e mai convenabil (dar si un pic incomod) sa serveasca fiecare ceea ce crede de cuviinta, decat sa i se impuna un meniu. Maine dimineata ma duc acolo sa iau invitatiile si sa vad exact cum este.
Am gasit toate informatiile pe linkul http://www.aztec.ro/boom_boom_land.php
nenorocirea cu boom boom este ca NU AU WC decat o chestie ecologica publica iar apa dupa yok! eu nu mai calc pe acolo...