FIV in Ungaria (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

pussis-ar putea sa fie asa cum zici tu,doar pentru cinci zile,voi intreba doctorul!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Cenusareasa multumesc frumos pentru detalii.
Iti ures multa bafta in a-ti indeplinii visul de a avea un .
1 euro este 250 ft, asta vrei sa zici, nu 2500 ft. Daca asa este ar fi bine sa se modifice si pe prima pagina. Acolo este cursul din septembrie anul trecut.
Pupici.

Gabita

Mergi la inceput

Da,asa e,m-am incurcat in zerouri.

Bafta multa si tiegabitulesi la toate unguroaicele!

Mergi la inceput

Cenusareasa .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cenusareasacred ca ai primit o foaie A4 cu un tabel in care sunt trecute medicamentele si dozele...si probabil in el e completat pana in Z4 -Z5. Si eu am stat 4 ani cu frumosul diagnostic de"infertilitate inexplicabila"... dupa laparo s-a descoperit ca am trompa dreapta infundata 2/3 si stanga cu permeabilitate redusa si tendinte de colectare..prin urmare am avut si eu un diagnostic clar"sterilitate primara de natura tubara"..de care din pacate sunt inca mandra ca dupa 4 ani de incertitudine stim si noi care e problema

PUSSI

Mergi la inceput

da,m-am uitat mai bine acum ce am in pungulita,eu pe plan trebuie sa fac in Z1 doar Suprefact apoi in Z2,Z3 si Z4 Suprefact,Gonal F si Merional...in Z5 trebuie sa fiu deja la el,dar medicamente am cam pentru 5 injectii;oricum trebuie sa tin legatura cu Zadori pe mail si modificari am inteles ca mai pot apare in doze in functie de echo si inca un profil Fsh si Lh de ziua 2.

Mergi la inceput

Sincer,pussieu nu m-as lasa pe mina nimanui la un laparo,nici nu cred ca te ajuta prea mult sa ti se spuna ca ai trompa infundata cind de fapt nici laparo n-o poate desfunda decit rareori si pentru scurt timp...si din experienta mea in chirurgie imi imaginez cam ce bajbaie dansii pe-acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Liana, sunt alaturi de tine si iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la eco.
Doamne ajuta! Multa sanatate!

Nana, 9+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Cenusareasa tie nu ti-a dat AC, cum are si Pussi. Tu incepi direct din z1 cu stimularea?
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Ba da,mi-a dat AC am si scris asta pe la inceput,astea le voi lua in martie,apoi la urmatorul ciclu -adica aprilie,incep stimularea.Cum am mai spus asta e un plan in mare,modificari pot sa mai apara in timp.

Mergi la inceput