FIV in Ungaria (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

M-am intors din spital. Am stat degeaba, fara dureri si sangerari. Dr. inca tot nu e sigura daca e extrauterina sau nu. Dar dr. care a facut azi vizita a zis ca nu e. Si mi-a dat drumul acasa. La eco de ieri cica am un chist in partea stanga , dar nu-i f. sigura ( ca de obicei), ca sarcina s-ar putea sa fie in locul bun, dar nu-i sigura.
Vestea mai putin buna e ca BHCG-ul scade din nou, de la 1057 la 905, si maine ar trebui sa am 9 sapt. Si parca in ultimele 2 zile nici burta nu mai imi e asa mare( am mancat si mai putin intradevar), dar sanii sunt in continuare mari si putin durerosi.
Maine dimineata mai merg la un BHCG, si luni din nou + eco. Macr de s-ar termina odata toata povestea asta, ca m-am saturat de spitale si dr. incompetenti

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Irlandeza . Stiu cum este cu doctorii incompetenti, din pacate . Vorba lui Pussi, se pare ca exista astfel de persoane si in afara Romaniei. Trist!
Iti urez sa se rezolve cat mai repede aceasta situatie, indiferent cum. Ai dreptul sa fi linistita si relaxata.
Te .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Si totusi nu inteleg cum de BHCG-ul a scazut, daca sarcina mea a masurat 3,6 mm in 13.02, iar ieri, in 22.02 era 7.3 mm. Deci a crescut, atunci de ce hormonul scade ?

Inca nici nu stiu daca ai bate inima. Ca dr. de la eco nu a zis nimic de asta. La eco transvaginal se aude inima sau doar la cel abdominal ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irlandeza eu sunt alaturi de tine si sper din suflet sa fie bine!! Nu inteleg ce se intampla...si ce medici sunt astia!! Chiar nu poti sa mergi la un cabinet privat..unde sa-ti explice cineva ceva clar! Pentru linistea voastra! Cred ca va e super greu..cand e alba, cand e neagra. Ar trebui sa-ti gasesti un medic care sa te lamureasca..in ritmul asta o sa ajungi la 9 luni..si astia nici nu stiu ca esti insarcinata!!

Fetelor va doresc un weekend superb!!! Eu o sa lipsesc pana duminica seara..asa ca Andicu, Liana va rog sa fiti atente si sa deschideti noul capitol!! La mine sper sa fie asta ultimul weekend linistit si de duminica viitoare sa incep stimularea, daca totul e Ok.

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi iti doresc un sfarsit de saptamana super linistit si frumos. Sa te incarci cu energie pozitiva si optimism. De saptamana viiotare o sa ai nevoie.
Va pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana super bun.

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

IRLANDEZA iti tinem pumnii sa fie bine pana la urma.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

crinuta - eu am programare pe 05 martie-luni, dar o sa plecam de duminica, as fi vrut sa innoptam in Timisoara pt. ca nu vreau sa ajungem acolo extenuati
sapt. viitoare trebuie sa-si faca si sotul analizele, sper sa-i iasa bine, mai freau sa-mi fac si eu unele analize pt. o alergie pe care o am de 2 ani si nu stiu la ce apare, eu banuiesc ca la praf,fiind bibliotecara, dar nu stiu sigur si sunt cam greu de elucidat alergiile astea, va pup, ciao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

crinuta, ti-am scris un email

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

LA MULTI AI de Dragobete, sa fiti iubite, sanatoase si fericite!
Pupic toate unguroaicele si si si aspirante!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

hai ca acum am intrat in panica pregatirii pt. Szeged si mai am unele nelamuriri, asa ca va rog cine stie sa-mi raspunda si sa ma scoata din ceata!
vreau sa stiu daca ati facut vreauna hatching la embriotransfer, eu banuiesc ca acesta interventie mareste sansele embrionului sa se nideze!?
din cate stiu ungurii sunt cu o ora in urma noastra, deci trebuie sa iau in calcul aceasta diferenta, va pup, ciao!

Mergi la inceput