FIV in Ungaria (9)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitu spune:
Crinuta
Pussi
Super interesante si complexe informatiile, ma apuc de studiat.
Pupici
Gabita
pussi spune:
Fetelor hai sa le sarbatorim azi pe MI-ka si pe Printesa!!! Azi e un an decand testul Mikai a iesit pozitiv si a aflat ca minunea o sa vina!!!
PUSSI
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor
Felicitari Mi-k asi Preintesa sper sa avem si noi oadata aceeasi bucurie
DM
sunshine4ever spune:
Fetelor care faceti Fiv la Szeged Injectiile al clinica v-i l-ati facut sau singure?
DM
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Ce surpriza am avut cand am vazut listuta! Roxana, multumim ca ne-ai ajutat! Sa speram ca vom ajuge toate aspirantele pe lista cu gravidutze si apoi cu mamici, sa trasformam subiectul, cum spuneau fetele mai vechi, in "Mamici de Szeged"
Felicitari Mi-Ka, sa-ti traiasca Printesa, sa fie sanatoasa si fericita si tu la fel, alaturi de ea!
Noi mai avem putin si sutem gata cu dosarul pt. prima consultatie, am facut hepatitele, HIV-ul, spermograma si spemocultura, inca n-am luat rezultatele, dar sper sa fie in regula toate, mai putin spermograma, ca asta stiu ca nu e!
Va pup, fetelor!
Ioana
Vreau si eu un
sunshine4ever spune:
iaona p 76 : voi unde faceti fiv pe ce data sunteti programati, anlaizele uzuale ati facut? te intreb ca si eu sunt in faza de pregatiri, si m-i cam groaza si mie de o spermogram cu cultura ca e groazni csi al noi
bafta s aaveti
DM
ioana_p76 spune:
Magda noi suntem programati la prima consultatie la dr. Zadori pe 26 martie si analizele pe care le-am scris mai sus ni le-a cerut dr. sa le avem la prima consultatie, plus cele hormonale din z2-3, papanicolau, secretie vag. si chlamydia.
Si eu iti doresc multa bafta!
EDIT: mesajele private se activeaza daca intri in meniu-mesaje private apoi optiuni si bifezi ca vrei sa fie activate mesajele si apoi "trimite modificarile"
Ioana
Vreau si eu un
Mi-Ka spune:
Off, mai fetelor dragi, ce surpiza placuta ne-ati facut...va multumim din suflet la toate si va dorim ca de acum inainte sa iasa pozitive toate testele de sange si sa va vad pe toate pe listuta, la reusite!!!
Pussi...tu esti o dulcica, am mai zis-o si o mai zic...mie nici prin gand nu mi-a trecut ca anul trecut pe vremea asta plangeam de bucurie in bioclinica, cu rezultatul testului in mana...chiar ca trebuie sa sarbatoresc...multumesc inca o data
_
Printesa noastra,Alexia