FIV in Ungaria (9)
Raspunsuri - Pagina 16
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cenusareasa spune:
Eu incep AC cel tarziu pe 9 martie!De-abia astept
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
gabitu spune:
Pussi .
Liana sunt foarte atenta si incerc sa pricep tot ce spuneti voi aici. Multumesc de precizari si ai grija de tine si de samburei.
Pupici
Gabita
dariaioanaxx spune:
gabita- eu sunt programata de azi in doua saptamani si sunt de langa Gaiesti, dar vorba Lianei nu cred ca asta conteaza, dar tinand cont ca eu mai am un copil, obtinut pe cale naturala sa zic asa, poate nu se stie..., poate ma cheama de 2 ori sau de 9 sau imi zice ca sa nu ma mai duc deloc,nu-i asa? eu sunt insa optimista foc! si nu exista pentru mine nu se poate, ci doar nu vreau!baietelul meu este rasfatat foc si-mi doresc o fetita daca dr. Chivu o putea?! ce ziceti? mai glumesc si eu pana una alta...o sa plecam de duminica dupa masa, de asta m-am programat luni, ca sa nu lipsim mult de la servici; eu am trecut de 4-5 ori prin Szeged si uite ca nu-mi inchipuiam pentru ce o sa mai revin in oraselul asta, va pup ,ciao!
crinuta71 spune:
Gabitu pe mine prima data m-a chemat la eco, atunci mi-a dat AC. Apoi la urmatoarea eco mi-a dat tratamentul si m-am dus din nou in a 5-a zi de stimulare, cand am si ramas la TM. Acum m-a chemat la eco, mi-a spus ce analize sa fac, mai merg la eco o data inainte cu vreo doua saptamani de FIV, apoi direct la FIV. Magdadomokos la mine primul FIV a fost cu Ac, acum va fi fara AC. pentru toate
mirabela11 spune:
Ma bag si eu in discutia cu AC.
Asa e cum zice Liana, dr.Zadori nu da AC decat functie de analize si eco.LA cele cu varsta mai "inaintata" se poate incepe stimularea fara inhibarea functiei ovariene cu AC, exista riscul sa nu raspunda la fel de bine la stimulare(cum a fost si cazul meu)
Pussi, Andicu, sunt bine, va citesc si sunt alaturi de voi, chiar daca scriu mai rar........
Va pup pe toate
Mirabela 11
irlandeza spune:
Ce fac fetele ?
Eu mai am 3 zile si merg la eco.Deocamdata sanii sunt tot tensionati si am o foame de lup. Cred ca m-am ingrasat deja, nu m-am cantarit deocamdata.
Noi 2 singurei
gabitu spune:
Fetelor va multumesc pentru raspunsuri.
Dariaioanaxx asa ma gandesc si eu, poate ma cheama o data, de 9 sau imi spune ca nu este cazul. Oricum ma bucur pentru tine si sper sa ii poti face baietelului tau o surioara.
Crinuta71 multumesc. Deci tu ai fost de 2 ori la doctor pana la perioada stimularii.
Mirabela11 .
Pussi, Cornelianeli, Ioana_p76, Liana, si toate unguroaicele va .
Fetelor cu lista aceea ce se mai aude? Ar prinde bine sa vedem si noi cine a reusit , cine este in tratament, sa tinem pumnii, nu de alta
.
Gabita
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor.
In timpul stimularii se mai fac analize sau doar acelea pe care le facem a inceput inainte de programamre?
DM
gabitu spune:
Irlandeza sper si ma
sa va fie bine tie si
. Timpul trece repede. Sa ne spui ce ai facut la eco.
Magdadomokos nu stiu ce sa-ti raspund, eu nu am ajuns inca la acea faza . Te ajuta sigur fetele.
Va .
Gabita