Siteuri

Siteuri | Autor: aniroc77

Link direct la acest mesaj

Stie cineva siteuri sau jocuri pentru copii de unde sa invete cifrele si literele?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hermelina spune:

Sunt niste carticele la Diverta f educative. Fetita mea de 4 ani de acolo le-a invatat, f f usor.Sunt de la editura Prut si costa 70 mii lei, Se numesc Sa invatam sa numaram si Sa invatam alfabetul.Le poti comanda si pe net. Mai vb.Te pup

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

www.poissonrouge.com
e excelent!! fi-mea il adora(cand o las). joculete simple, cu cifre, litere, de fapt e un site pt initiere, invata sa foloseasca mouse-ul. e pt copilasi micuti, merge pe la 2,5 ani chiar.

www.tedi.ro pt copii mai maricei.

www.noddy.com siteul lui noddy.

apropo de calculator, va intreb si eu ceva. fi-mea ii mare fan, daca ii deschizi pagina cu poisson rouge stie tot, umbla singura pe acolo, isi schimba singura jocurile. as lasa-o si n-as lasa-o, avand in vedere varsta mica(2,9 ani).

oare ecranul LCD e la fel de nociv ca cel clasic? sau emite mai putine radiatii?

momentan o las cam 5 minute,hai 10/ zi. daca as avea siguranta ca LCD-ul nu e asa nociv, as lasa-o mai mult.

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Apropo de carti. a pus copilul mana in librarie pe o cartulie de gradi "elemente grafice pt grupa pregatitoare" ,n-am vrut sa o iau pt ca nu e pt varsta ei, insa am luat-o si am gasit acolo ceva ce-i place .

poze diverse si cuvantul scris dedesubt, cu litere de tipar. e innebunita sa citeasca pe litere si apoi(cu ajutorul pozei) sa reconstituie cuvantul. asa a invatat legatura dintre litere si cuvant, si acum citeste cuvinte usoare(mama, tati, bebe etc) fara ajutorul pozei.

aveti idee de titluri de carti cu asa ceva? poza si sub poza cuvantul? pls, m-ar interesa mult de tot.

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gibb spune:

Draga flaviutza, LCD nu emite radiatii deloc, numai ecranele cu tub gen televizor. Asa ca nu iti fa griji in privinta statului in fata calculatorului a micutei tale, daca ii impui un orar adecvat pentru a nu-si obosi ochii.

Mergi la inceput