Cine ma poate ajuta!! - preeclampsie

Cine ma poate ajuta!! - preeclampsie | Autor: luci_miru

Link direct la acest mesaj

In urma cu un an am crezut ca-mi pot implini un vis..dar a fost doar un vis si atit.Viata este cruda si cu mine a fost de doua ori ( o data personal , am incercat un fiv care din pacate nu areusit, si a doua oara cu cineva drag mie,mai precis cu fina mea care a pirdut sarcina in luna a 9-a inainte cu citeva zile de a fi programata sa faca cezariana) Asa a fost sa fie...Dupa aceasta nefericita intimplare fina mea (in numele ei va scriu) s-a programat la un consult la dl dr. Tutunaru.In urma controlului dl dr. nu a gasit nimic in neregula, spunindu-i ca are de facut un singur lucru : acela de a ramine insarcinata.Miracolul s-a produs fina mea este insarcinata.Ceea ce vreau sa va intreb este urmatorul lucru: Credeti ca este prea curind sa i0a legatura cu dl dr. daca ea nu are decit 1 luna?
In spreranta ca-mi veti putea da un raspuns va multumesc anticipat.
PS Am uitat sa va spun ca diagnosticul pierderii primei sarcini a fost preenclamsie.

Inca o data va multumesc
Miru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Luci, in primul rand felicitari pt. finuta ta, sa dea DD ca de data asta sa fie totul bine si sa nasca un bebe sanatos. In al doilea rand, bineinteles ca NU e prea devreme, ba chiar o sfatuiesc sa ia legatura cu dl. dr. cat de curand posibil ca sa inceapa eventual un tratament preventiv de sustinere a sarcinii dar, mai ales, sa-i dea sa faca analizele pe care dansul le considera necesare, avand in vedere antecedentul nefericit cu pierderea sarcinii...

Analiza de sange pt. hormonul de sarcina si-a facut? Cand ajunge cu valoarea beta hcg in jur de 1500-2000, poate sa mearga la eco fiindca se va vedea sacul gestational in uter. Altfel, s-ar putea sa fie prea mic ca sa se vada inca. Dar cel mai bine e sa-l sune pe dr. si ii va spune el ce are de facut. Curaj, sunt sigura ca de data asta o sa fie bine! in plus, e pe maini bune. Spune-i finutei sa aiba incredere, in Dumnezeu, in dr. si in destinul ei. Multa sanatate!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

27+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

luci,te sfatuiesc sa intri la subiectul durerea unei pierderi de sarcina, acolo sint fete care si-au pierdut puii in aceeasi situatie ca si fina ta, si o pot ajuta cu info!ei eu am pierdut o sarcina, dar era de 12 s!

Flavia 23+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Pericolul de preeclamsie este in ultimele saptamani de sarcina. Este hipertensiva? Supraponderala? In ultimul trimestru va trebui supravegheata atent, eventual si putin regim (fara sare) si la cel mai mic risc ptr fat, se face cezariana de urgenta.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

eu l-am sunat in ziua 28 imediat ce am avut testul pozitiv in mana si inca din acea zi am inceput tratamentul de sustinere pe care il stiam dar pe care mi l-a mai confirmat si dansul inca o data. Parerea mea este ca daca va merge pe mana lui va fi bine. Uneori are tendinta de a uita anumite lucruri si de aceea este bine ca fina ta sa puna ea intrebari cat mai multe si sa se duca de fiecare data la cabinet cu lista de intrebari dar si cu lectia invatata. Eu cand ma duceam ii prezentaM PE SCURT TOT ISTORICUL ( DE FIECARE DATA PTR CA STIAm ca are multe paciente si nu are de unde sa ma tina minte), il intrebam ce aveam eu probleme legate de sarcina dar si de tratament il intrebam daca ar trebui sa iau aia sau ailalta sau sa fac analiza cutare...fetele pe forum care nascusera deja ma instruiau in privinta asta. Vezi ca exista un subiect unde sunt pacientele dansului si acolo poti tine legatura cu toate care s-au confruntat cu diverse probleme. Eu una am avut o astfel de problema dar totul a avut un final fericit: Rares. Datorita tratamentului urmat.Riscul de preeclapsie s-a pastrat pana in luna a 8-a.
Multa sanatate si tie si finei tale.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Luci, ce i s-a intamplat? Si eu am pierdut o fetita la 41 de saptamani de sarcina, ptc a avut tripla circulara de cordon. A trecut aproape un an, dar eu am facut cezariana si nu am avut voie sa raman insarcinata prea repede. Acum sper sa se intample minunea si nu vreau sa mai merg la doctor imediat. Data trecuta am mers la dr dupa ce am avut testul pozitiv de sarcina, dar data viitoare vreau sa merg la 8-10 saptamani, sa fiu sigura ca sarcina e viabila. Multa sanatate si putere finei tale si sa dea Dumnezeu sa-si tina copilasul sanatos in brate

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci_miru spune:

Fetelor va multumesc.. STiam eu ca nu o sa ma lasati asa fara un raspuns.Fina mea a facut deja programare la domnul dr. luni 19.02.2007, sper ca totul sa fie bine. Sa raspund la citeva intrebari acum :Alex2 nu, nu este supraponderala, nu este hipotensiva, a fost in repaos la pat 2 luni, pur si simplu aceasta tensiune a fost "indusa de sarcina"(explicatia medicului).Si ei medicul de la noi din oras i-a recomandat sa nu ramina insarcinata cel putin 2 ani de zile dar... dl dr Tutunaru a spus ca nu este nici o problema..Laura Ioana imi pare rau sa aflu ca sunt multe fete in situatia finei mele, nu ma pricep prea bine sa consolez pe cineva atita vreme cit nici eu singura nu ma pot consola doar sper ca DD ma va ajuta sa uit, ceea ce s-a intimplat atit ei cit si mie.Inca mai sper..... Acum ca mi-ati raspuns la intrebare nu pot decit sa va multumesc mult

Mergi la inceput