Casa nou in Tei pt Andreea Marin si Banica
Raspunsuri - Pagina 3
lilanda spune:
Fooarte draguta remarca ccc cu "pupaza"..insa poate ar fi bine sa meditati putin si la postarea danielei_b inainte de a o folosi cu atita drag
Ps ..sa va mai amintesc ce zice regulamentul vis-a-vis de birfe??
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
AlinaCan spune:
daniela_b si lilianda, ce pot spune mai mult decat Mari filozoafe sunteti! Poate vreti sa sugerati sa incepem sa va barfim pe voi ? :)
Apropo, eu nu am scris barfa de Zana, ci despre casa ei care intamplator am vazut-o in ziar si mi s-a parut urata mai ales pt 1 mil euro.
olim spune:
sa o stapaneasca sanatosi si fericiti
sunt sigura ca e o casa asa cum cei doi si-o doresc, chiar daca nu place tuturor
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by daniela_bquote:
Originally posted by teo1970quote:
Originally posted by Androix
In rest si eu ca Cristina, si daca isi fac casa ce? Nu mai cititi libertatea ca ala nu e ziar.
pai si voi cam ce subiecte si ce lecturi ati propune la coltzul de Barfe?
Acum, serios...coltul de birfe...
Aici nu ESTE loc de birfa.
colt = subforum
Barfe = "Barfe, mondenitati, cancanuri"
sincer, pe cuvintul meu ca sincer :
fara a nega adevarul spuselor voastre - Daniela si Lilanda - poate propuneti niste subiecte adecvate (in opinia voastra) pentru acest subforum ; cam ce credeti voi ca s-ar putea discuta in acest "colt" si care-ar putea fi sursele de informare (ca vad ca, dupa unii, Libertatea de ex. nu e buna)
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
nu e exagerat... poate nu mai esti la curent cu preturile terenurilor in Buc. (sper sa nu o consideri remarca rautacioasa, ca nu asta imi e intentia)
cred ca poate se gindea la faptul ca pretul poate fi exagerat in mod intentionat de catre proprietari sau de catre agentii imobiliari.
Androix spune:
Eu stiu la ce se refera fetele. Barfa barfa, dar sa nu ne apucam acum sa-i facem cu ou si cu otet, sa pastram o limita. Eu mi-am invatat lectia la subiectul despre elena udrea.
Inteleg ca aici barfim si nu filozofam, iar in ce priveste sursa, am zis sa nu mai cititi libertatea ca ala nu e ziar, dar nu m-am exprimat cum trebuie Cititi, va dau voie dar daca credeti astfel de gogorite cum ca o casa in cartierul tei e 1 mil de euro, si terenul de sub ea 2000 de euro/mp, nu aveti pretentia ca sunteti mai la curent cu preturile terenurilor din bucuresti, dimpotriva
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
teo1970 spune:
am ratat subiectu' cu Elena Udrea ... ma oftic
pai, Andreea, cum ziceam si mai sus, e posibil ca pretul sa fie lansat catre presa exagerat in mod intentionat de catre proprietari (pe sistemu' "ce casa avem si ia uite cit costa ea") sau de catre agentiile imobiliare, care vor sa creasca pretul in zona, pe motivul vecinatatii cu VIP(upezele)
edit: io chiar nu citesc Libertatea (jur pe rosu ) doar daca-l uita cineva prin metrou, altfel prefer sa economisesc banii , da' citesc zilnic la "Barfe, mondenitati cancanuri"
mamaruta spune:
After schoolu lu' fii-mea e pe strada pe care e casa. Cred ca am reperat-o si nu e chiar atat de urata pe cat am auzit pe aici.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
After schoolu lu' fii-mea e pe strada pe care e casa. Cred ca am reperat-o si nu e chiar atat de urata pe cat am auzit pe aici.
mama,
probabil nici chiar atit de scumpa
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by teo1970quote:
Originally posted by mamaruta
mama,
probabil nici chiar atit de scumpa
Nu am fost atenta daca era scris la poarta pretu