Energoterapie pt bebe
Raspunsuri - Pagina 2
catalina2307 spune:
Pai daca ramai asa poti sa mergi la auditie pt X men 3.
Pe cuvant daca nu te invidiez. Eu pana iau o decizie in care tb sa imi pun la bataie corpul citesc, analizez, ma interesez, imi fac nervi ca nu pricep tot , cer referinte ...
gaba-rema spune:
Iarasi un sarlatan care isi bate joc de sperantele oamenilor
.
Si-asa fetele cu infertilitate cheltuie averi cu analize si investigatii... numai la vraci mai trebuia sa se duca...
Si hai, inteleg ca o sciatica poti imagina ca o poti alina cumva cu bioenergie... dar cum poti sa crezi ca ai un microb ca toxoplasmoza in tine si o sa treaca cu pasele magnetice ale lu' nea Tibi
?
A, si m-am plictisit rau de cliseul cum ca "orice boala vine dintr-un dezechilibru energetic, bla-bla..." ... pai nu depinde de ce anume cauzeaza boala, chiar deloc
?
Daca ai gripa de ex., o ai pt. ca esti dezechilibrat energetic, sau pentru ca ti-a transmis-o cineva??
Si daca ai un agent patogen in organism care ti-a alterat starea de sanatate, cum speri sa treaca? Luând medicamente care sa il anihileze, sau facând coada la vraci care face scamatorii prin aer cu mâinile??
goldi spune:
Bacterii, virusi, ganduri negative,dezechilibre, etc ... sunt n-spe mii in lumea noastra. Ideea tuturor tratamentelor bio, fito, homeopate, etc este de fapt de a da ORGANISMULUI puterea de a lupta si de a anihila "raufacatorii"
. Chiar si cancerul in esenta este o mutatie genetica a unei celule pe care organismul nu este in stare sa o rejecteze si de aici incepe bulgarele sa se rostogoleasca .
Eu mai degraba sunt sceptica la o hernie, unde este ceva fizic distrus, ma refer la cartilajul intervertebral, decat la un microorganism .
Oricum, teoria este frumoasa, explica ceea ce stiinta nu poate ... dar sunt multi chemati, putin alesi, ma refer aici la terapeuti. Eu, desi am bantuit pe la mai multi, nu am gasit pe niciunul care sa ma impresioneze .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza