Casnicutze sexy (106)
Raspunsuri - Pagina 8
Bimilit spune:
bebitzu , bine ai revenit.

baga mare la scris.
danutza faina buturuga , da spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca nu sunt instare sa o execut.asta e.astept sa o faca miha pe teodora si ma inscriu pe lista cuscrelor.sunt sigura ca fiica ei o sa faca prajituri bune si uitea asa o sa-mi indulcesc eu batranetele
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
special pt danutza
Danelutza spune:
Bianco 

cred ca si eu as patzi la fel, cu diferentza ca eu nu-s in stare sa stau in cap, doar in picioare ![]()
Fetelor, i-au inchis contul Gabitzei. Mie nu mi se pare deloc normal, si la noi scriau fete, "votatzi-mi pisica", dar ca sa le reclamam si sa li se inchida contul doar pentru atit, mi se pare ...

Plus de asta, ca cine nu vrea sa primeasca mail-uri, nu acceseaza ca sa apara ca poate primi de la membrii DC. Eu am vrut sa raspund la subiect, dar era deja tirziu ca subiectul e inchis. Si... mi se mai pare ceva anormal, o persoana care primeste avertisment, ar trebui sa i se spuna de ce si cine a reclamat-o, nu ?
Gata, am aberat suficient, dispar sa-mi fac unghiile ![]()

Bimilit spune:
danutza chiar i-au inchis contul?da banuesc ca , gaby a trimis sa i se voteze puiul doar persoanelor cat de cat cunoscute de ea.pacat, mare pacat.eu nu am adresa ei de mess.acum , cum mai tinem legatura cu ea?
georgi75 spune:
Gata.
Ma doare capul Banano cat m-am concentrat sa inteleg ce scriai...

Asaaa......imi pare rau de Gaby. Uf!!!
Cami
ai grija cu zapezile....
Dana_ch ai fost totalaaa...
.Ce-au sarit fetele la retzeta imediat.Ai vazut? ![]()
Alina LA MULTI ANI colegului, sa-ti traiasca 100 de ani si sa te faca fericita.
Monica LA MULTI ANI si la Valentinul tau
si sa-ti fie sanatos
Acu' bineinteles ca nu mai stiu ce sa scriu....asa ca va las.Ma duc sa spal vasele ca plecam in oraaaas...

Pupare in grup ![]()
ange spune:
bebitzu,am fost pana la "wal mart" ca doar astazi este Sf. Valentin nu? i-am luat educatoarei ceva si binenteles si de mine s-a lipit ceva,asa pt sufletelul meu![]()
Tu pe ce lume traiesti? de "meteomedia" sau de stiri nu ai auzit? anunta de ieri intruna de tampeta asta care vine peste noi si tu?!
Scoate nasul pe fereastra sa vezi ce e afara
abia spre seara vine valul si ne i-a calul
Am promis ca bagam un magazinaj
sapt. asta.Luni mi-a fost rau,marti am bolit dupa "rau",azi zapezi,maine zapezi,vineri vine colegul...Sapt. viitoare e ok? sper sa nu navaleasca iarasi rusii,zapezile si colegii peste mine
vorbim pe mess.
Acum trage Robert de mine.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Danelutza spune:

georgi75 spune:
Ia uite la Danelutza a intrat deja la cina....Ce urmeaza dupa?
Te mai asteptam pe-aci?
Gata va
si eu ca plec.
Pupare asadar.