Casnicutze sexy (106)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94526
asta!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

si... itzi place ?!

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

hai ca ma faci curioasa
ma duc sa-mi iau plodul de la gradi si cat doarme bag si eu sex oral. subectul breeeee nu radeti degeaba

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

beyy io nu plec sa fie clar,,,si va spun cu mana pe inima ca dezamagiri personale nu am si nu am avut..faptul ca nu reuseam sa raman insarcinata nu ma dezamagea din contra ma inversuna sa merg mai departe..tot inaintee asta era deviza mea..cele care ma cunosc stiu lucru acesta..ma mira faptul ca poti sa te legi si sa lovesti asa..da ma rog..eu am alte prioritati acum..am doi bebe in burtica pentru care lupt sa ramana acolo 9 luni..iar faptul ca unul poate sa se elimine sau poate chiar amandoi...asta nu va insemna ca voi avea"dezamagiri personale"ci cu totul altceva..cine e mama intelege..si cele care inca nu sunt vor intelege ..doar ca mai sunt si exceptii..asta ee ,..
nu vreau sa mai vb despre asta si nu vreau sa se comenteze.,,pt ca sunt sigura ca sunt vizata..asa ca vreau sa ne urmam cursul nostru de sexoaseee,,
asta e mama cand esti sexoasa rauuuuapare invidia

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94526
asta!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

si... itzi place ?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

subiectul sau sexul oral?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by Liana30

beyy io nu plec sa fie clar,,,si va spun cu mana pe inima ca dezamagiri personale nu am si nu am avut..faptul ca nu reuseam sa raman insarcinata nu ma dezamagea din contra ma inversuna sa merg mai departe..tot inaintee asta era deviza mea..cele care ma cunosc stiu lucru acesta..ma mira faptul ca poti sa te legi si sa lovesti asa..da ma rog..eu am alte prioritati acum..am doi bebe in burtica pentru care lupt sa ramana acolo 9 luni..iar faptul ca unul poate sa se elimine sau poate chiar amandoi...asta nu va insemna ca voi avea"dezamagiri personale"ci cu totul altceva..cine e mama intelege..si cele care inca nu sunt vor intelege ..doar ca mai sunt si exceptii..asta ee ,..
nu vreau sa mai vb despre asta si nu vreau sa se comenteze.,,pt ca sunt sigura ca sunt vizata..asa ca vreau sa ne urmam cursul nostru de sexoaseee,,
asta e mama cand esti sexoasa rauuuuapare invidia

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

ma duc sa citesc sexul oral

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

fugi,Miki,ca mai afli chestii interesante!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

liana,nu inteleg nimic din mesjaul tau si mai putin pot sa-ti spun ca nu stiu chiar nimic din neintelegerile tale cu adminii
eu vorbeam de subiectul de la "generale".am vazut ca te-ai luat cu admina de par pt. 2 vorbe din care nu pricep nimic...
dar no coment.
noi sa fim sanatoase,mai ales tu si cei 2 bebei din burtica ta.doamne ajuta!

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

quote:

si... itzi place ?!

subiectul sau sexul oral?
[/quote]

si... ... si...

Mergi la inceput

nu spui ,ca mi-i rusine!

Dana

Mergi la inceput

quote:

nu spui ,ca mi-i rusine!

adica faci si taci

Mergi la inceput