Casnicutze sexy (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

la multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor TUTUROR

bi,ce povesti soro ca am bagat figuri geometrice (la propriu),tabla inmultirii si decimetrii la greu.Asti-as nebuni de legat.Tare mult si greu mi se pare pt clasa a 2-a Parca si noi faceam dar totusi...asa putin respect pt mamele care toata dupa amiaza nu fac decat lectii!!

olga,venira colega vajul.Afara nu stii care-i drum si care-i poteca nu se vede nika.e jala! noroc ca vaz casa vecinului ca altfel as avea impresia ca is pe undeva prin lumea viselor
Maine cred ca astept pe nenea cu buldozerul sa-mi deschida usa.Slabe sanse sa se deschida singurica.Doar daca o veni vreo vara peste noapte si va topi muntii de zapada.Maine va fac poze sa va minunati si voi de iarna canadeza ca eu mis satula

imi pare rau de gabitza.ce oameni mai.ce deranjata a fost cucoana aia de a facut atata tam tam!!!

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit
olga spor la cautat job.

prin zapada ,pe unde!?

miha,frumos rau fitu.pacat ca Maiuca mea e cam mare pt el.
auzi si tortul cand l-ai facut daca astazi ai servit patria?

liana,tu?dormi in front ce faci;nici un semn nimic?

alinutza,friki,friki ceva fain pe voi 2 aseara?

doina,cum te vad ca raspunzi aici cum imi tresara inima.abia astept sa ne aduci odata vestea cea mare. B A F T A !

miki,tu?

georgi,freziile sunt preferatele mele.cand le vad(le vedeam ca acum nu mi-au clatit ochii de 7 ani) imi vine sa le mananc.atat de frumoase sunt.te invidiez

mirela,moamaaaaaa ai fost la Disney.WOW! abia astept sa ne povestesti.si pozeeeeee.la vara venim si noi ca nu avem nici o sansa de scapare cu copii.sunt disperati nu alta!

bebitzu,acum te-ai convins ca vin zapezile peste noi? sau la Montreal faci plaja?

somn pufos.

Mergi la inceput

banana,chiar asa mai!nici macar o...nu ai reusit sa obtii de la barbactu? da ce pana mea pazeste? leagal de pat sau cel mai simplu violeaza-l!
ma duc ca mi-o iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

noapte buna.
m-am chatuit destul.
P.S. Cami, eu n-am noutati. sunt tot racita.
azi am primit ceaiuri la munca. eu credeam ca ma vor trimite acasa. dar nu-i bai ca maine seara ma duc la carnaval. va pun poze.
pupici si va

MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!

va multumesc inca odata pt urari aseara ne-am petrecut la ristaurant, ca acasa ma saturasem de petreceri
cami, vrem si noi sa vedem muntii de zapada.
imi pare tare rau de gabi:(
doina, sa dea DD ca azi sa ne aduci vesti bune.
toate, fara discriminari

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Alina mersi de cafea si servici usor.

e cam liniste pe aici.v-ati facut de cap aseara ,ai?

fug la trebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Banana cum naiba ajung eu acolo...mi-au trimis mail si mi-au spus ca e la intersectia pieptanari cu sos giurgiului.....da cum ajung acolo....de la mama de la Stadion?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata fetelor!multumesc pentru cafeluta!Eu am dormit aseara!
Alina cand primesc vesti va spun, pana atunci astept....

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

nici eu nu am vesti...stau cu telefonul legat de gat

ma mai bag la trimis cv-uri

Mergi la inceput