Cat costa o nastere cezariana?
Buna seara! Curand trebuie sa nasc (cezariana) si nu stiu care sunt tarifele. Ma ajutati va rog? Am dat un search pe site, pe google dar nu am gasit informatii de actualitate. Important! Nasc la Municipal in Bucuresti.
Va multumesc!
Raspunsuri
tanima_i2002 spune:
Depinde f mult de medicul cu care nasti. Din ce stiu eu la municipal se da cam 250-300 de euro. Dar mai cauta aici pe forum ca sigur gasesti ceva. Eu acum aproape 1 an am cautat ptr o prietena si am gasit. Nu mai stiu exact unde. De ex ea a nascut cu dr Radoi. Parca era chiar un subiect pe tema asta. Da cautare aici pe forum nu pe google.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
DiaB spune:
eu am nascut la municipal in octombrie 2006: 250eur ginecolog (erau pregatiti 300, da am asteptat ceva... ), 1,5 mil anestezist, 1 mil neonatoog, 500 mii asistenta + multe ate spagi a asistente, infirmiere etc..
diana
mihaela73 spune:
cu radoi nasc si eu, am mai nascut cu el dar nastere normala. acum sotul vrea sa dea 500 E la medic si 100 E la anestezist (spune ca atat se plateste ca a intrebat si el prietenii si cam atat se da) mei mi se pare muuuult.
anky spune:
Pai cu astfel de sume fabuloase..500 euro/pacient inseamna ca doctorul ajunge lejer la 20.000 de euro/luna salar..
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key of your hart"
monip spune:
Stai linistita ca sunt foarte putine care dau 500 euro la operatie.Poate doar celebritati si oameni despre care doctorul stie ca au o situatie financiara foarte buna (ca sunt multi care s-au ridicat mult si pe aici) Restul nu-si permite,dar nici ei nu cred ca au asemenea pretentii.
anky spune:
quote:
Originally posted by monip
Stai linistita ca sunt foarte putine care dau 500 euro la operatie.Poate doar celebritati si oameni despre care doctorul stie ca au o situatie financiara foarte buna (ca sunt multi care s-au ridicat mult si pe aici) Restul nu-si permite,dar nici ei nu cred ca au asemenea pretentii.
moni
Pai nu ar trebui sa mai dea nimic din moment ce au asigurare medicala.E cu siguranta si vina pacientilor.Daca nimeni nu ar mai da spaga s-ar desobisnui si medicii de chestiile astea,asa...da-i inainte,de ce nu pina la urma....
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key of your heart"