Aspirante opimiste>20ani(56)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Buna seara la toata lumea!
Am indraznit in sfarshit sa scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

FETELOR va rog lamuriti-ma si pe mine astazi sunt 19Z,TB36.6,SI A INCEPUT si am niste dureri de burta si siini ma dor,ce poate sa fie?

MS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Apropos de stat cu picioarele in sus!
Cand stateam eu cumintica cu picioarele in sus, ma gandeam cum ar mai trebui sa stau ca sa ajunga la treaba lor in cazul uterului meu retrovers!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

atunci inseamna ca am inteles bine doar cu diferenta ca in loc de 10min,trebuie sa stau 30min,mersi si asa voi face

MS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

ovulezi? sau poate se nideaza outu?????

http://tt.lilypie.com/WxC5p2.png

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

quote:
Originally posted by MIKUTA4

atunci inseamna ca am inteles bine doar cu diferenta ca in loc de 10min,trebuie sa stau 30min,mersi si asa voi face

MS

eu asa fac si am intekes ca si fetele de pe aici fac la fel.

succes, sa te muti la odisee repede

http://tt.lilypie.com/WxC5p2.png

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Scuze, inca nu m-am prins cum trebuie sa procedez si am apucat sa dau enter fara sa vreau crezand ca asha pot adauga un smiley
Oricum, pe scurt sa va spun si povestea mea...nici nu mai shtiu de cand incerc sa raman insarcinata, dar sunt pe putin 2 ani...Am fost la medic acum un an si jumatate incercand sa aflu daca este vreo problema majora...aveam ovare micropolichistice si dupa ce am aflat asta am inceput sa ma duc la sedintze de acupunctura (am facut 3) si sa urmez si un tratament homeopat...tot nimic acum o luna am fost pentru o noua ecografie la medic si se pare ca nu mai am decat un ovar micropolichistic (stangul) ceea ce m-a bucurat foarte tare, mi s-a parut ca tot am realizat ceva...acum sunt in stadiul in care incerc sa-l conving pe sotzul meu sa faca si el nishte analize...A, am uitat sa spun ca am facut si analize pentru tiroida (am fost trimisa de la oftalmologie) si ecografia a iesit bine, adica nu aveam nimic si in sange aveam doar prolactina marita, mi s-a spus ca eram aproape de ovulatie si ca nu este grav...cam asta este povestea noastra
Vroiam sa shtitzi ca va tzin pumnii si sunt alaturi de voi de cateva luni!
O seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Si eu stateam cate 30-45 min. Ma uitam la TV si uitam de timp.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

He, he, he! Dupa mine chestia cu statul cu picioarele in sus e apa de ploaie! Sunt atatea cazuri de fete care cat s-au chinuit asa nu s-a inatamplat nimic si cand au prestat mai putin si au uitat sa tina picioarele in sus s-a intamplat minunea! Deci...trageti singure concluzia!

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Cine deschide un nou capitol ? Ca suntem la pag.21

Noi 2 singurei

Mergi la inceput