Aspirante opimiste>20ani(56)
Raspunsuri - Pagina 16
ioanara23 spune:
salut m#259;i fetili!
nu am mai scris de ceva vreme, dar sunt prezenta zinic pe forum.sunt dependenta
acu sa va zic care e situatia mea: Z24 din 25, nici un simptom ce CM! inainte ma dureau sanii si erau asa de sensibili ca ma usturau non-stop incepand cu o sapt.inainte de ciclu. Acu numai somn, somn, somn, foame, temperatura de ma trezesc noaptea transpirata, sete cat cuprinde, plus acuma de vreo 2-3 zile o scurgere usor de tot rozalie.
mi-am luat inima in dinti sa va scriu ca sunt cam ingrijorata. e adevarat ca am prestat la greu in zilele de ovulatie - apropo, pe aceasta cale tin sa-i multumesc expres lui aniast pt.programelul de ovulatie, la mine se potriveste perfect!
in rest pupacesc la greu pe burticoase, ca tin sa se ia si la mine un pic de fulgi de barza.
ioana
raluk_ spune:
olivia26 ..nu ma stresez delok cu sarcina, nici nu ma gandeam ca pot fi simptome de sarcina astea....cred ca starea pesimista se datora faptului ca ma doare capul..si surpriza mare e ca am febra..ceea ce nu cred ca are legatura cu o eventuala sarcina..sau are??
m-am stresat tare de 3 zile cu o firma la care tin eu contabilitatea, si unde o fosta angajata a facut reclamatie la ITM ...in fine, azi am rezolvat problema..plus ca apar tot felul de noi declaratii si m-am cam saturat..de la astea toate mi se trage starea de spirit!
raluk_ spune:
ioana23, faci temperatura??? hmmm...are vreo leg cu sarcina oare?? ca pe asta nu am mai auzit-o!?...scurgerea rozalie poate arata fixarea sarcinii.."marcare"- asa zic babele :)..eu iti zic de pe acum felicitari
ioanara23 spune:
raluka draga iti multumesc din suflet...dar eu stiu oare sa pot sa sper? m-am decis sa am rabdare pana cel putin maine seara, si sa fac ca si Ade un test vineri dimineata...desigur daca nu se intrezaresc orizonturi rosii
sotul meu isi doreste f.mult o fetita...la inceput era cam scpetic la subiectul bebici.noi incercam abia a doua luna, nici nu indraznesc sa sper asa de repede sa se fi prins acolo samburelul.
ioana
clauclau spune:
Ce de activitate pe aici! Bravo fetelor, sunteti in forma si optimiste! Asa va vreau!
Si sa apara si gravidutele de februarie
Cate-un pupic pentru fiecare!
CLAU
astept surioara de Razvanel
http://tt.lilypie.com/pA1lp2.png
Olivia26 spune:
Claudelu
Ioanaara, si eu cred ca e de bine, mai ales scurgerea roz care poate fi semn de implantare a ovulului fecundat in endometru. Tin pumnii pentru vineri dimineata, eu cred ca vor fi II.
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza
irina_stef spune:
ioanara mai bine pe maine daca nu vin uratii ai putea sa faci un test si in functie de rezultat sa mergi la medic,ptr ca febra nu e buna in timpul sarcinii.sper sa fie totul bine!
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
ioanara23 spune:
deci voi ziceti sa incerc un test maine? oare dimineata cu prima urina? ma gandeam io la un clear blue.........da ziceam sa mai am rabdare-is mai rabdatoare din fireda o sa incerc asa. hai ca chair m-a#355;i facut curioasa! sper din inima sa fie bebeluta mult dorita. daca nu...va fi nevoie de multa consolare.
va pup si va zic maine dimineata care e treaba
ioana
clauclau spune:
Olivia mea draga
Ioanara, succes la test si sper sa vezi dublu pe el. Cu toate ca esti la doar a doua luna de incercari stiu ca nerabdarea este si mai mare ca dupa multeeeee luni.
Irina,
CLAU
astept surioara de Razvanel
http://tt.lilypie.com/pA1lp2.png
baby_r7 spune:
VA PE TOATE!!!!
EU FUG ACASA SA PREGATESC INAINTE SA AJUNGA SOTUL ACASA.
SI VA MAI SCRIU MAINE CA AZI SIGUR O SA FIU OCUPATA DISEARA CU AL MEU SOT.
AM ACASA!
PT. FETELE CARE TREC PRIN PERIOADE GRELE.
EU SUNT ALATURI DE VOI SI MA !!!!
PE TOATE.
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!