Salajence - cap 25

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

otilia bine ai facut ca ai fost la cabana si nu ai mai gatit,ce atata gatit.si eu am fost la cabana anul trecut e frumos acolo.
acum am ajuns acasa de la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Sven, tati de Dennis si sot de Mihaela
acum m-am trezit

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Si eu am fost la cabana anul trecut si mi-a placut, mai putin ceatza care se aduna seara, de la tigari, de nu mai poti respira.Sistemul de aerisire este de tip "de-la-usa-pin-la-geam" si cei mai sensibili pot sa aibe probleme cu urechile, capul sau maselele, cum am avut si eu.
Pe caldurile alea, numai cite o musca mai misca pe-acolo, de la o masa la alta.
Am mincat mai mult mamaliga cu brinza, clatite si cordon-bleu...poate ca daca nu ar fi existat cabana as fi venit de acolo cam cu 2-3 kg in minus fata de cum am venit de fapt (celelalte 3 kg acumulate in ro, din totalul de 6, au fost de la placintele mamei, gogosi, prajituri, brinzoici,etc)

Mergi la inceput

Noi nu am avut nevoie de aerisire, caci am fost dupamiaza, nu seara, cand se aduna lumea. Numa 2 ,mese erau ocupate, asa ca nu stiu despre ce fum e vorba. Am fost dezamagita ca nu am putut plati cu cardul, desi pe usa scria ca se poate. In rest, ok, pizza foarte buna (mai buna ca in oras).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

ma duc iar in pat, poate-mi trece raceala ca nu mai pot
noapte buna si o duminica placuta

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Otilia, eu am fost cind erau toate mesele pline, probabil in jur de ora 7 seara(in mijlocul verii).Nu stiu daca erau in total acolo 7-8 nefumatori, ca inr est, toti erau cu tigara.

Apropo, parca am inteles ca in curind nici pe-acolo nu o sa se mai poata fuma in localuri publice(baruri, restaurante)...? Bine am inteles, sau nu chiar...?

Si cum e cu euroii? Nu ii introduc ?
Eu mai am lei la mine inca, mi-ar placea sa stiu, ca daca nu or mai fi buni multa vreme de-acuma, sa stiu sa ii trimit acasa, sa nu mai astept cu ei in buzunar.

Mergi la inceput

Cami, tare m-ar bucura sa nu se mai fumeze in locuri din astea. De ex noi stateam la o masa pe care scria pentru fumatori. Si mai erau niste tipi la o masa pe care scria loc pt nefumatori, si culmea aia fumau toti!dar dupa cum am zis, nu era aglomerat.Cat despre lei, poti fi linistita ca inca muulta vreme de acum incolo vor circula. Dar spwer ca nu ai din aia vechi? Ca aia nu mai is buni nici aici. Abia i-au schimbat in lei noi, tu vrei sa scapam si de astia?Apropo, stii ce a facut guvernul din leii vechi? Cosuri de gunoi. Pe bune.

Mergi la inceput

Noapte buna Salajence!Mergem si noi acasa, ca ne-a fi vremea!Poate ne "auzim" si maine.Pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mno, sara buna!!!!!!!
bey, da vaz ca ati avut tastarnitza , nu gluma.fetelor azi am avut musafiri.avetzi dreptul la un singur raspuns.ca indiciu va dau ; vine rar , da fff rar, in vizita.

LA MULTI ANI!!! coleg de miha.

otilia am lins monitorul.doamne ce minuntza ies din mainile tale.mai, da tu acasa nu potzi sa-ti instalezi net? ca vad ca esti dependenta.
cami, mai io am ras cu lacrimi la faza cu lamaia.imi si imaginam scena.
bey, unde-i cabana aia?ca vreau si eu sa o vizitez.
miha, da mai am auzit de eveniment si am mai auzit inca ceva.da mno, nu scriu aicea.pupici cu lipici fetelor.

va tzuc si mai vin.................

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput