**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ioana, Avalon si eu am facut analiza CA125. Mi-o daduse DP pt ca vazuse un chist mare (dermoid sau endometriozic) pe ovarul drept. Adica banuiesc ca de asta m-a pus s-o fac. Analiza a iesit OK, dar am avut emotii inainte cand am citit de ce se face. Va pup.
Nusy, nu prea stau bine cu productia, am reusit sa produc doar 3 foliculi si aia mici. Ma rog sa creasca astia cat trebuie si sa gaseasca ovocite. Tu ce mai faci?
Mikisor, nu te-am mai vazut pe forum, sau n-am stiut eu sa dau de tine? Ce mai faci? Ai plecat in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mirelus: fii optimista,cine stie de unde sare iepurele..poate sunt putini da' buni!!!!
Eu am terminat tratamentul pentru clamidia,ureaplasma si candida(ca toate mi-au iesit pozitive) si sambata mergem sa refacem analizele,sper sa fi scapat de ele..ca altfel iar trebuie sa luam antibiotic 12 zile...iar luni venim la Bucuresti,la eco la Dracea si sper ca de luna viitoare sa incepem si noi procedura.

toate fetele!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Mirela_1 tin pumnii sa creasca foliculii mari si frunmosi si nu te gandi nici o clipa ca sunt putini. E foarte important sa fie de calitate buna, ai vazut cate exemple fericite cu putini foliculi au fost in ultimul timp. Asa ca multa bafta sa fie totul bine si sa te prinda Pastele cu burtica!
Nusy draga, multa bafta sa scapi de antibioticele acelea odata si sa incepi procedura FIV. Si pentru tine pumnii mei sunt stransi si abia astept sa te trec la gravidute, cat mai repede!!!
Avalon cand ai timp, ne vedem iubita! Multumesc pentru mesaje, le-am primit si pe tel. si PM.

P.S.:Eu am facut azi analiza CA125 la Medicover si sper sa iasa bine!

Mergi la inceput

Ioana, daca macar ar fi si ei mai mari as fi si eu mai linistita; da-s mici si nu stiu deocamdata daca scot ovocite din ei. Dar sper sa fie bine. Rezultatul la CA125 o sa-ti iasa bine, ai sa vezi.
Nusyc, bafta luni la eco sa-ti dea unda verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

- PT VOI FETELOR DRAGUTELOR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Capul sus, Mirela si mergi inainte! Am vazut reusite cu 2 foliculi (din care au iesit gemeni) si am vazut si nereusite cu 16 foliculi din care au rezultat un numar mare de embrioni de foarte buna calitate, asa ca... numai Dumnezeu stie... cand vrea El se intampla. Tu doar sa te impaci cu gandul ca ai facut tot ceea ce ai putut. Te pup si sunt alaturi de tine

Ioana, eu nu am ajuns sa fac analiza aceea... nu stiu cand voi avea timp sa am si niste cursuri, plus treburile curente, hartuiala cat cuprinde. Dar o sa fac cumva sa ne intalnim intr-o dupa-masa sa stam la o vorba si un ceai de iasomie in mod sigur!

Nusy, hai ca scapi tu si de colectia de chlamidii, micoplasme si ureeplasme (bine ca le-ai depistat) si te apuci de FIV curand. Bafta!

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Cit de usor e sa concepi la 36,37,38 de ani?

marimar

Trimis la - 10/03/2007 : 12:50:19
--------------------------------------------------------------------------------

Dragele mele,

As vrea raspunsuri cit mai multe !
Ma refer in special la femeile care au avut un copil pina la aceata virsta, dar nu neaparat si care nu au avut probleme de infertilitate .

As vrea sa stiu, de la mamicile de peste 35 de ani cit de greu/usor ati ramas gravide dupa 35. Ati ramas imediat ce v-ati propus sau v-au trebuit citeva luni?

irlandeza

Trimise - 10/03/2007 : 23:16:04
--------------------------------------------------------------------------------

Ai putea sa intri la Aspirante optimiste > 35 ani, o sa afli multe de acolo. Multa bafta.

Tia

Trimise - 12/03/2007 : 11:20:35

nu la fel de usor ca la 20, din pacate. aparatul reproducator al femeii imbatraneste mult mai repede fara a da semne vizibile.

un exemplu ar fi prietena mea din copilarie. primul bb l-a facut la 19 ani, fara nici un fel de probleme... dupa 30 a decis sa mai faca unul...si lucrurile n-au mai mers asa usor.. a avut un fibrom urias pe care pana nu l-a eliminat nu a putut ramane insarcinata iar. dar pentru ca prima data a fost asa usor, nici nu si-a pus problema ca n-o sa se poata si a doua oara. mare parte din problemele de infertilitate vin si o data cu varsta.

Sorina7

Trimise - 12/03/2007 : 11:55:51

buna,
eu fix la 36 de ani m-am trezit ca as mai vrea un copil.
aveam montat sterilet (), l-am scos si asteptam fetitza.
si de atunci o tot astept (acum am 39).
am ramas insarcinata de atunci de 2 ori, dar din pacate am pierdut repede, odata la 5 saptamani si a doua oara la 8 saptamani.
eu banuiam ca va fi greu, da nici chiar asa. in schimb sotul meu a fost cel mai afectat, el chiar credea ca va fi tac-pac.
totusi exista multe cazuri fericite, care fara probleme au ramas, chiar la 40-42 de ani, deci se poate.
bafta multa !

marimar

Trimise - 13/03/2007 : 21:48:30

Sorina,
imi pare rau de sarcinile pierdute... si mie mi-e teama de asta...dar am de gind sa incerc pina la 40+
Tu ce faci, mai incerci ? Mult succes si sa vina bebe cit de repede !

Am o colega care pina la 30 de ani a facut 3 copii, apoi la 39 s-a hotarit sa mai faca un copil cu actualul partener care nu avea deloc copii. Nu raminea deloc insarcinata iar apoi a pierdut o sarcina la 10 saptamini. In final a facut IVF (FIV) si la 42 a nascut un baietel.

Roxali

Trimise - 13/03/2007 : 21:58:21

Se ramane mai greu, dar nunumai noi santem problema si parteneri...mai ales daca sant fumatori, munca de raspundere, nopti nedormite.

chislauriana

Trimise - 14/03/2007 : 10:07:11

Roxali, si eu sunt in situatia ta, cu un barbat care e tot timpul pe fuga, vesnic obosit si fumator inrait.Nu stiu cat pot sa mai suport slujba asta a lui, cu contracte prin toata tara, adica cu foarte putin timp petrecut impreuna.Noi n-avem nici un bebe dupa aproape 5 ani de casatorie, ma ingrijoreaza faptul, dar ce sa mai fac?pa.

chis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Nusy si eu sunt pacienta dr Dracea, eu voi avea urmatoarea eco in prima saptamana de dupa Paste cand voi fi in ziua 14 de dipherelin.Poate impartasim impresii
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Dragelor!Sper ca va mai amintiti de mine,n-am mai intrat de ffffff mult timp din cauza pb cu colul si contractiilor,din cauza carora ...am nascut la 38 s si jumatate in 21 feb.Am un baietel care avea 3400, 53 cm si e tare frumusel.A fost naturala cu peridurala si a fost destul d bine,exceptand o ruptura d col...BB suge tare,dar eu nu prea am laptic asa ca papa si la biberon si amandoi pumnutii...N-a prea crescut,dar tanti dr zice sa avem rabdare ca n facem noi mari.E cam plangacios mai ales noaptea si mie mi s rupe inima cand nu-l pot opri .Sunt f fericita...f obosita...sunt zombi.Noroc ca a venit mama mea la mine sa ma mai ajute ca am iesit si eu din casa.
Felicitari noilor gravidute,sa fie bebeii sanatosi si cuminti!
Sper sa n puna si noua net curand ca tare mi-ati lipsit si nu mai pooot!
Va pup p toate!!!

Maria 31+ & BB Alex

Mergi la inceput

Avalonic, multumesc de incurajari, sa stii ca de cate ori citesc mesajele tale chiar imi mai vine inima la loc. Azi la eco, foliculii ajunsesera la 18/ 17,5 si 17. Poate scot macar 2 ovocite.
Teli, bafta la injectii.

Mergi la inceput