**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
Raspunsuri - Pagina 15
nucutza spune:
Andra, ca bine zici.
Intr-adevar, cam slabuta miscarea pe aici. Mai cu viata, fetele, mai cu viata!
Liana, sa-ti treci si tu saptamina la semnatura, ca tare bine va mai sade la toate.
Am sa am si eu semnatura cit de curind, nu-i asa?
Si am sa trec 4, na.
Ioana, daca ai strigat-o pe avalon, iaca a aparut (pe la fiv).
Piticut, Miki, Copilutz, Aurel, Gaghi, Iulia , la apel!
Va pup pe toate, fara exceptie
copilutzu spune:
PREZENT!!! si LA MUUULTI ANI!!!
O sa fim cele mai mandre si mai frumusele mamici !!
Aaa si cele mai tinerele !!
Nucutz cred ca fetele "mucenicesc" ....
Pup si Andrutza pe nasuc !!!
Haidiiii feteleee scoateti nasucul din fainaaaa si mai puneti si "masculi" la trebica !!!
si inca o data La multi ani!!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
nucutza spune:
Asa, fetelor, mai cu viata!
Da, copilutz, cred ca ai dreptate, mucenicesc de zor fetele. Eu am sa-l pun pe al meu sa faca, ca-i place. Nu stiu daca o sa-i iasa, da macar incearca.
profa spune:
La multi ani,pentru toate aspirantele,,sa aveti toate visele implinite de-acum incolo,si la anul ,pe vremea asta,cand o sa ne felicitam,sa ne param bebeii ce nu dorm suficient,ca fac galagie,ca suntem nedormite...Va doresc mult,mult noroc,si multa putere,pt. ca sigur va fi bine,si vom fi cu toatele cele mai fericite mamici din lume!
Iar astazi,sa aveti o zi,si o seara suuuper!!!
Avalon spune:
LA MULTI ANI DE ZIUA FEMEII aspirantelor optimiste peste si sub 35 ani si LA MULTI ANI DE ZIUA MAMEI viitoarelor mamici indiferent de varsta, culoare, religie si apartenenta sociala!
I'M BACK draga Nucutza si mi-a fost dor de voi!
Ioana, ce mai faci, in ce stadiu esti cu proiectul de amenjare? Dar cu proiectul bebe? Mai ai de gand sa slabesti mult, vrei sa-mi faci concurenta? Mi-a fost dor de tine!
Pup toate fetele si pe Mikisor care imi e alaturi si la bine si la rau!
nucutza spune:
Bey, cum se pune broasca raioasa cu ban in gura? Cu fata sau cu spatele la intrare? Ca mi-a zis o colega ca a gasit in obor. Cica sint cam scumpe, or fi aflat ca au cautare. Da eu i-am zis sa-mi ia (nu stiu cit costa), e o investitie, face banii. Poate patesc ca Ioana.
Liana30 spune:
Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
carmen94 spune:
Un gand bun,o raza de soare,multe realizari si cel mai frumos vis al vostru sa se implineasca!va urez si eu azi,de 8 martie!
La cati mai multi bebei!
Carmen 33cuDarius
nusy spune:
Cu intarziere,urez si eu tuturor aspirantelor,gravidutelor si mamicilor "La Multi Ani" si sa se bucure de primavara ce tocmai incepe.Toate dorintele sa vi se implineasca!
Ioana,scumpa mea,multumesc de intrebare...n-am mai intrat pe net ca am un afurisit de control ce stoarce vlaga din mine.Si sta 3 saptamani,dupa ce tocmai a plecat alt control(de la Curtea de Conturi) care a stat tot trei saptamani.Ma controleaza pana si in...era eu sa zic unde!!E ingrozitor,deja iau calmante ca ma enervez rau de tot si am stomacul strans ghem.Nici nu pot manca de stres.
Intre timp,insa,nu am abandonat proiectul bb si ii dau cu analizele.Am repetat hormonalele de z3 la alt laborator la mine in oras,unde am aflat cu surprindere ca le prelucreaza chiar ei si nu le trimit la Bucuresti,ceea ce e foarte bine.Mi-au iesit FSH:10.10(limite 3.5-12.5),LH:9.1(limite 2.4-12.6) si estradiol 36.3(limite 12.5-166).
Oricum,fata de celelalte unde-mi iesise estradiolul 7.38(cu limite 46-607)..e o mare diferenta..spre bine,bineinteles.In schimb mi-a iesit FSH mai mare si LH mai mic fata de celelalte,insa asta schimba si raportul LH/FSH care astfel scade sub 1,ceea ce e bine.Daca n-ar fi FSH-ul asta asa mare...cine stie,poate maine-poimaine oi intra la menopauza(la 32 ani) hihi!
Mi-am facut si progesteronul de z23(la un CM de 30 zile) si mi-a iesit bun:56.96(limite:5.3-86),asa ca stau bine cu el,dar eu tot vreau sa fac injectii cu progesteron.
Mai astept si rezultatul de la micoplasma si ureaplasma,care nu sunt gata nici acum,dupa trei saptamani.Stie cineva daca atat trebuie sa dureze???
Si am terminat si tratamentul pentru clamidia,asteptam sa treaca 10 zile,ca sa repetam(si candida).
Si..i-au mai iesit si sotului microdeletiile cromozomului y(pe 6 microdeletii,ca pe 20 n-aveau reactiv) si sunt foarte bune.Asa ca am eliminat cauza genetica la sot,pentru nr.redus de .
Pe 19 martie merg din nou la Dracea,la ecografie si voi discuta cu ea sa incep tratamentul peste o luna,in jur de 20-25 aprilie(cum mi-o pica z21).
Asta fac eu!Ma agit si incolo si incoace!E o perioada grea.
Andra,Mirelus,voi ce mai ziceti? Cu Miki vb.pe mess,dar de voi nu mai stiu nimic.Mirela merge stimularea?Ai facut eco? Tin pumnii sa iasa productie buna!
Avalon,ma bucur ca ai reaparut,ne era dor de tine!
Copilutz: ce mai faci cu IAD-ul?Ii dai zor inainte,nu? Bafta!
Olteancoo: tot mai ai greturi? Lamaie,muica,lamaie!Cat cuprinde!
Va pup pe toate si va doresc zile insorite!
Nusy
gra26 spune:
Salutare tututror aspirantelor!
Evident ca, la fel cu alte mii de femei, citesc zilnic mesajele de pe forum dar nu am raspuns niciodata.
Eu am 39 de ani pentru inca o luna si incerc sa am un copil de vreo 9. Sterilitate secundara (am ramas gravida cu actualul meu sot cand eram in facultate, dar am considerat ca nu e momentul)si astenospermie. Am trecut pe la multi doctori, fiecare a spus ca a rezolvat cate o problema, am facut 3 inseminari la Giulesti (Marinescu, laparoscopie pentru decorticare ovare polichistice (Marinescu), inca o inseminare nereusita la cab privat Moisa si ...nu mi-am pierdut speranta.
Va rog sa ma inscrieti si pe mine pe lista, poate e cu noroc!
O zi buna!