**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
Raspunsuri - Pagina 13
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by bubulina1
Femeile care raman greu insarcinate trebuie sa manance mai multa inghetata, spun nutritionistii americani, care au descoperit ca produsele lactate cu continut mare de grasimi (precum untul, smantana si inghetata naturala) ajuta organismul femeilor in timpul procesului de ovulatie. Infertilitatea motivata de lipsa ovulatiei se vindeca dupa o dieta bogata in inghetata, in numai trei-patru saptamani. Profesorul Jorge Chavarro, de la Universitatea Harvard, a efectuat studiul pe un grup de 18.000 de femei, cu varste cuprinse intre 24 si 42 de ani, pe o perioada de doi ani. Cresterea fertilitatii obtinuta numai prin schimbarea regimului alimentar a fost eficienta pentru 85% dintre femeile care, initial, au fost diagnosticate drept 'infertile' din alte motive decat anatomice.
Sursa: Adevarul
Autor: Sabina Tudor
Bubulina
Speranta moare ultima!
Bubuuulici o sa ma fac o super scrofitzaaaa !!
Si o sa imi tim amigdalele ...in geanta...
Lasand gluma la o parte...or avea dreptate Domle' .
Io nu pot sa mananc lactate si nici branzeturi...bleeah..si dupa inghetata tre' neaparat sa beau apa...
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
copilutzu spune:
Donatino FELICITARI !!!MAMIIICOOOOO!!!
gaghi Bine ai venit!! Si sedere cat mai scurta!!!
Nucutza astept cu "interes" cam pe 8 martie...vine sigur... Dar ii rup io " botul " pana la urma cu fo inseminare si nu mai vine el...(CM )
Va doresc si eu "O SUPER PRIMAVARUTZA CU BEBICI LA PURTATOR!!!"
Si fetelor care au deja (bebici la purtator) Sarcini usoare!!!Super bebelani!! si o SUPER PRIMAVARUTZA!!
pup feteleeee!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
aurel_cris spune:
Fetele mele dragi va doresc si eu o primavara superba cu cit mai multe bucurii si teste cu IIla toate fara exceptie
Ioanatugs credeam ca doar eu am reactionat aiurea la naturiste,vad ca si tu ai avut probleme
carmen94 spune:
O primavara insorita,plina de sanatate,realizari si cati mai multi bebei!
Carmen 33cuDarius
gaghi spune:
Multumesc tuturor de sfaturi si urari. Cred ca o sa mai consult inca un dr. si am sa repet hormonalele. De altfel continui cu geneticele si HSG deocamdata. Oricum e cazul sa ma treceti si pe mine pe listuta optimistelor ca dupa o noapte si o zi de cazut in galeata am revenit cu forte proaspete si sperante. Pupici tuturor si o primavara cat mai calda si roditoare (in bb-ei).
danotino spune:
copilutzu, multumesc si sper din tot sufletul sa fie
bine pana la capat.
iti doresc si tie cat mai repede cele II.
va pup pe toate!
danotino
Liana30 spune:
pt voi toateee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Ioanatugs spune:
Nucutza mi-a placut ideea schimbarii numelui in gravidute optimiste>35, hai sa ne punem pe treaba, poate, poateeee....!
Gaghi in primul rand, bine ai venit printre noi si in al doilea rand i-mi pare tare rau pentru ce-ai patit! Inseamna ca la tine era vorba de sarcina molara, dar 7 ?? Si tie nu ti-a facut nici o ecografie de fiecare data cand erai graviduta?? Nu inteleg cum ai ramas daca ai ambele trompe infundate! O explicatie ar fi desfundarea lor prin HSG si deaceea ai ramas imediat dupa, dar esti sigura ca nu a fost vorba si despre extrauterina??? Of,.. multa sanatate i-ti doresc si nu te speria, daca problema e doar la lipsa progesteronului, se rezolva prin tratament, asa ca multa bafta i-ti doresc!
Liana30 multumim pentru floricele! Eu i-ti trimit
Fetelor eu va doresc o primavara frumoasa si norocoasa pentru toate! Un martisor pentru fiecare si o
Cu drag Ioana
Liana30 spune:
Ioana
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
danotino spune:
buna dimineata!
slaba miscare pe aici...de, suntem mai "batrane"
mai fetelor, nici nu -mi vine sa cred ca sunt pe listuta
de gravi. m-am blocat cand m-am vazut pe prima pagina.
sper sa ajung si eu sa pun carutul...si sa fie bine.
ioana
danotino