Inseminare (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

micky, o sa vezi dublu, adica II rosii!
eu deja am intrat in agonia zilelor de dinainte de CM...
ma darama simptomele astea. am sanii umflati, aseara ma durea si mijlocul, acum parca ma doare in stanga, de fapt ma sacaie enorm...
sunt trista :(
fetelor, va tin pumnii. eu sunt cu un picior in groapa.
va pup pe toate.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Nu stiu daca ati observat, dar luna asta a fost mai atipica.
Dr mea spunea ca majoritatea pacientelor ei au ovulat mai repede si mai bine luna asta, din cauza schimbarii climaterice.
Si eu am fost printre "lunatice", in ziua a 9 eram cu un endometru de 10mm si un folicul de 20mmm pe partea dreapta, unde ovulez martea si toamna - ca am o trompa proasta pe stanga si exact pe stanga ovulez mereu.
Ei bine, ciclu meu sta sa apara tocmai azi, dupa 18 zile de faza foliculara! cum nu am mai avut de la 13 ani, cand tocmai ma lansasem in meserie.In concluzie, iures total!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Ma iertati? am lipsit ceva vreme pt ca m-am apucat sa-mi renovez apartamentul si e totul hohai, multa treaba...
Da, uratii au venit sambata dimineata,asa ca.... nicio sansa.
Am reactionat, zic eu, destul de bine la nesuferita veste. Prin urmare o sa continui lupta.
Micky dupa cum vad eu, tu sigur ai un in burtica si asta nu poate decat sa ma bucure. Asa ca astept cu nerabdare rezutatul pozitiv.
Danotino eu zic ca trebuie sa speri in continuare; tie nici nu ti-au venit uratii si deja ai renuntat?! Fii optimista, trebuie sa reusim pana la urma!
Ali ai facut testul?
aurel_cris ce faci? te pregatesti pt FIV? Inveti? Te asteptam cu vesti. Si te rog, spune-mi si mie, unde ti-ai verificat permeabilitatea trompelor.
Corinuk ne dai vesti bune?
Fetelor stiti cumva daca pot face papanicolaul in orice zi a ciclului ( mai putin in timpul menstruatiei bineinteles )?
Va pup pe toate si va tin pumnii

Mergi la inceput

Micky, sa te cert: nu m-ai trecut pe listuta aspirantelor .
Glumesc, bineinteles,iti vei face tu timp.
Asteptam sa ne dai vestea cea buna ca.... suntem in 20 .Eu sunt sigura ca esti
Mama, goldi ce valori frumoase ai! Sa dea DD sa se prinda puiutul.

Mergi la inceput

Micky pt ca m-ai adaugat. Inca nu ti-ai facut testul? Semnele tale sunt clar de bebe si vreu sa ne impartasesti bucuria. Iarta-ma daca te stresez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Gata bebekom m-am conformat, numai ma certa (glumesc), nu te-am trecut ca nu stiam dr. la care mergi. Imi pare rau pt Z1, eu care mai speram pentru tine, dar imi pare bine ca nu ai avut timp sa te gandesti prea mult la esec. Oricum nu rezolvai nimic daca te suparai. Mai exista o luna care de data sper din tot sufletul sa fie cu succes. Si inca ceva azi asteptam rezultatul lui ali, nu al meu. Maine ar fi al meu dar imi este frica sa fac testul.
danotino nu imi spune de zilele acelea de dinainte ca ma apuca plansul, sa vad iar un esec, parca numai pot. Sa dea DD sa fie si la tine bebe, ca dupa atata chin meritam si noi un cadou frumos de martisor.
goldi sa dea DD sa fie luna asta cu noroc pentru toate. Cand faci IA?

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aici si va tin pummnii stransi!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Micky ai dreptate, m-am debusolat rau, azi suntem in 19. Oricum, iti tin pumnii pt maine desi sunt sigura ca esti . Ne iei si pe noi cu tine la odisee.
Am mai scris si pe la pag 3-4. Prima inseminare am facut-o cu dr. Matei la CFR II, iar monitorizarea a fost facuta de dr. Tututnaru. Nu am prea facut investigatii in ceea ce ma priveste, stim doar ca sotul are azoospermie si nu mai e nimic de facut. Luna asta voi face si eu mai multe investigatii. Gata cu vorbaria. Te pup si astept doar vesti bune
Ali?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

bebekom parca imi dai sperante la cat de optimista esti, dar am mai trecut prin multe esecuri si nu as vrea sa ma imbat cu apa rece acum. Si eu la prima IA ma gandeam ca nu are cum sa nu iasa, din moment ce a fost totul facut bine, adica am ajuns la ultimul pas dinaintea FIV-ului, dar uite ca m-am inselat. Insa vom vedea ce surpriza mi-a pregatit DD. Ti-am trecut si medicul pe prima pagina.
Liana30 multumim ca esti alaturi de noi. Sa iti dea DD doi bebelusi frumosi foc si cuminti...a si sanatosi binenteles.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

si eu.Fetelor eu va citesc mereu cu scrisul stau mai prost din cauza sesiunei.Eu astept ziua de joi sa merg iar la analize,luni deasemenea merg la o noua monitorizare.Stau in asteptare sa vedem cum ies analizele,sper tot timpul sa fie ok sa pot incepe FIV ca m-am saturat sa bat pasul pe loc.
BEBEKOM eu am facut HSG la Medlife,am fost foarte multumita si a costat in august 2 800 000 lei vechi.Daca vrei mai multe informatii intra cind ai timp pe mess. si intreaba tot ce vrei.
ALI cum te simti iubita
MICKY capul sus sigur va fi bine,incearca sa nu fi negativista ca mine,eu am de ce tu nu.Sti care-i povestea mea si sincer sansele de reusita la mine sunt mai mici dar la tine va fi bine sa vezi.
LIANA bravo fata noastra draga,stai cumintica si ai grija de bebei
DONATINO iti tin pumnii
CORINUK pe unde umbli scumpo???Cum te simti?
LORELAI ,GOLDI,BRUNETAETA,MARRYAM

Mergi la inceput