Inseminare (9)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

fetelor, buna dimineata!
am aflat rezultatul la bhcg:162.
avand in vedere ca eram in ziua 29 cand am facut testul, eu zic ca e bun, nu?
m-am uitat pe tabelul cu valori si corespunde pentru 4 saptamani, ceea ce e corect. asistenta care mi-a dat rezultatul zicea ca nu e prea bun ca e mic...voi ce ziceti?
oricum pete nu mai am, dureri, din cand in cand asa ca...eu zic ca e bebe.
bubulia, multumesc! iau utrogestan 2/seara, acid folic, tromboass si no-spa. nu as face pregny pana nu ajung la dr, adica pe 15 martie...mi-e teama sa fac de capul meu. pe celelalte mi le-a prescris.
catty, sigur o sa bem.
micky, ai increderea, o sa reusesti. ti-am spus povestea prietenei mele. si ea avea decat un ovar. celalalt era taiat din el de la operatia pt chist endometriozic si a ramas natural.
marryan
lianaaaaaaaa, te pup
bebekom, corinuk, ali, aurel, copilutzu, moniland, zenobia, pussi cva pup pe toate si va iubesc. nu stiu daca as fi reusit sa-mi pastrez mintile intregi fara voi.
aum ce fac?

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

stefi289 analize genetice se pot face si la medlife
www.medlife.ro

Adhnana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

DANOTINO, FELICITARI. Se pare ca ai spart gheata. Nu este importanta ziua CM, ci a cita zi dupa ovulatie. Faci bine ca iei no-spa si utrogestan. Eventual poti sa mai faci miine un bhcg, valoarea tre sa se dubleze, asa ai sa fii linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

danotinoFELICITARI!! SARCINA USOARA SI BB SANATOS!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

fetelor, va multumesc din suflet.
nucutza, pussi
m-a sunat asistenta ani si mi-a zis ca valoarea este f buna, mi-a zis sa iau acid folic, utrogestan, no-spa, ceea ce faceam deja. m-a linistit.
nu mai pot, tremur toata si nu stiu ce sa fac. parca nu ma trezesc din vis. nu-mi vine sa cred. am tot felul de emoti si ganduri.
ma rog doar sa evolueze si sa fie sanatos.
va pup pe toate

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Danotino, cum adica nu stii ce sa faci? sa te linistesti si sa crezi: da, e adevarat si o sa ai o sarcina usoara si la termen si un bb sanatos si cu toate calitatile din lume. Si inca ceva: proaspetele gravidutze iau elevit (care-i mai scump) sau materna (tot vitamine prenatale). Ai putea sa iei si tu, se rec. in primul trimestru si oricum o sa-ti dea dr. pe 15 martie. De la vitamine s-ar putea sa-ti fie greata. Da banuiesc ca nu-ti pasa (de greturi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Am revenit si eu fetelor... si azi am citit pe indelete ce ati mai scris.
Danotino, te felicit din inima!!!!!!! Sa dea DD ca bebe sa fie prins bine, bine in burtica, sa creasca mare si sa fie sanatos! Mia tii minte cand ti-am spus ( tie parca ) ca bebele tau vrea sa vina abia peste 10 luni. Vezi? asa a fost. Abia astept sa ne spui ca totul este bine. de ce nu-l suni pe dr. T ( stiu ca ai fost la el ) sa-i spui care este valoarea, sa-i spui ce simptome ai ca poate iti recmanda un tratament mai bun de sustinere?! Nu stiu, zic si eu... Oricum, ma bucur pt tine si iti doresc sa ai o sarcina fara probleme, iar la sf celor 9 luni sa te bucuri de minunea pe care ti-a dat-o Dumnezeu.

Aurel_cris, imi pare atat de rau pentru ce se intampla cu tine!!! Chiar eram convinsa ca tr sa reusesti luna asta. Cred ca ai asteptat destul si te-ai zbatut atat de mult....... Stiu ca n-o sa renunti pt ca esti o luptatoare. Asa ca ma voi gandi la tine si-ti voi transmite toata enegia pozitiva a gandurilor mele. Te pupic si ai grija de tine!!!

Micky, am fost surprinsa sa aflu trista veste a uratilor in ceea ce te priveste. Nu rata insa luna asta, ai vazut la Danotino, deci se poate. Vei reusi si tu, sunt convinsa. Poate primavara aceasta se va transpune in viata ta si iti va aduce si - ul mult dorit.

Corinuk, imi pare rau pt urati. Desi dezamagirea este mare, nu iti pierde speranta. Mai incearca si luna asta, o sa fie bine, ai sa vezi.

marryan, ma bucur ca IA a decurs foarte bine. Mai ales ca ai ovulat la scurt timp, trebie sa reusesti. Ai grija de tine, stai mult in pat si nu te gandi decat la lucruri frumoase. Abia astept sa ne anunti ca ai reusit.

Catty, nucutza, brunetaeta, ali, copilutzu, stefi si pe toate celelalte fete le si va asteptam numai cu vesti bune. Nu va pierdeti speranta fetelor!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

WAW ce veste buna.Ma bucur pentru tine Danotino.Sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos si sa fiti fericiti alaturi de el.
Ma bucur ca cineva a spart in sfarsit gheata.NE mai ridica si noua moralul.
Hai fetelor sa o punem de un chef spre seara.Sa o sarbatorim pe Danotino si pe bebelasul care e pe drum.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino acum am vazut si eu valoarea. BRAVO FELICITARI. Ti-am spus ca bem? Am avut dreptate. A spart in sfarsit cineva ghiata. Acum te rog stai linistita si ai grija de bebe. Ce mult ma bucur pentru tine. burtica. Cine a preparat luna asta IA? Bechir sau Cocei?

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DONATINO, ce ti-am spus eu? Am fler mama sa ma uit in gradinile altora, ca gradina mea e cam goala. Daca stai linistita totul este bine. De abia astept sa ne dai detalii dupa prima eco cand vine Cezara din strainatate. Felicitari din tot sufletul. Sa ai sarcina frumoasa si copil sanatos si mancacios.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput