Inseminare (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Micky un pupik iti multumesc tare mult de sfat asa voi face,
azi am vorbit deja ca luni nu o sa fiu la servici, stii ce mai tare ma ingrijoreaza pina luni sa nu ovulezi si sa perd si luna asta aiurea mor de nervi de dimineata ma gindesc la asta, poate nu o sa ovulezi pina luni, ma rog la DD sa mi dea sansa luna asta sa fiu fericita si eu de ziua de 8 Martie cind toti copii vor felicita mamicilecu ziua mamei si eu sa am un test pozitiv, DD ajuta-ma!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Va pup si eu pe toate si va doresc un w-e frumos.
nucutza, multumesc de informatii, insa sunt un pic derutata ptr.ca am in fata schema facuta de dr. cu tratamentul de stimulare si in ultima zi de stimulare mi-a spus sa incep oestrogelul. Adica zilele 2-3-4-5-6 Ovamit si zilele 6-7-8-9-10-11 oestrogel. Oare e vreo problema daca in ziua 6 le iau pe amandoua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Azi am intrat mai putin per net pt ca am calc de la birou virusat. Treaba e ca si laptopul de acasa e la fel de bolnavior.
DONATINO, ia pt durerile de burtica No-Spa si incearca sa nu te stresezi si sa nu faci efort.
MYCHY eu tot te astept duminica cu testul pozitiv.
MARRYAN succes luna la IA. Ovulul dominat este bun, si daca si endometrul mai creste nitel va fi totul ok. Cand faci pregnylul?
CORINUK, tu cum te mai simti?
Eu tot cu CM,-ul sunt dupa mine, dar nu ma mai deranjeaza. Important este sa imi reglez organismul cumva si sa nu fie nevoie sa iau AC. Pe mine m-au ajutat pana acum naturistele si sper sa ma ajute si de acum incolo. Si sotului meu am reinceput sa ii dau tratamentul pe care il sistasem pe 28 ianuarie. Sper sa nu ii fi dat iarasi luptatorii peste cap.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

catty mie dr nu mia zis iau pregnyl desi as fi vrut sa nimeresc ziua si ora intocmai,asa ca ma simt ingrozitadaca voi merge luni si imi va spune ca ma ovulat duminica of Doamne! nu vreau sa ma gindesc ca mor!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Marryan stai linistita ca totul va fi bine,e bine ca nu faci pregnyl dupa mine ca iti grabea ovulatia,cel putin asa imi zise mie dr.cind am facut si eu IA .De ce nu incerci niste teste de ovulatie,asa am sa fac si eu zilele astea caci luni ma duc la echo si voi fi zi 13, a picat cam nasol luna asta.Eu fetelor am luat maca si branca ursului luna asta de cind au sosit uriteii sa vedem daca este vreo schimbare la echo.Imi este si mie putin teama sa nu ma faca sa ovulez mai devreme ca adios am pierdut luna
Micky,Donatino sa dea DD sa fiti-ute amindoua,ca am chef sa ceva dar nu am ce sarbatori
Catty,Brunetaeta,Copilutu,Ali,Corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

quote:
Originally posted by brunetaeta

Va pup si eu pe toate si va doresc un w-e frumos.
nucutza, multumesc de informatii, insa sunt un pic derutata ptr.ca am in fata schema facuta de dr. cu tratamentul de stimulare si in ultima zi de stimulare mi-a spus sa incep oestrogelul. Adica zilele 2-3-4-5-6 Ovamit si zilele 6-7-8-9-10-11 oestrogel. Oare e vreo problema daca in ziua 6 le iau pe amandoua ?

Eta

brunetico, nu-i nici o pb. Cred ca schema e super. la ce dr. mergi? la un CM de 28, cica nu tre sa iei mai mult de ziua 11-12 oestrogel sau, ma rog, estradiol. daca te monitorizeaza bine, ai sanse.
catty, copilutz, aurel, dano, micki si toate celelale fetite dulci,

Mergi la inceput

aurel_cris si eu tot Z13 o sa fiu luni si mor cind tre sa trec peste WE, ca daca pierd si luna asta nu stiu ce o sa fac de prestat nu am voie ca tre sa fie multi gigei si daca eu ovulezi duminica si luni ma duc ha-a-a sa dus inseminarea mea... inca o luna pierduta in zadar si cel mai nasol e ca vreau in 2007 sa nasc!!!
noi o sa numaram impreuna zilele daca le vom face
eu tot am baut ceai de ottilia secunda zice ca e buna pentru diferite raceli si la trompe si pu uter pu erozii, cea ce eu, si ma ingriozesc ca nu pot sa tratez nici asta si nici sa ramin nu pot
sotul a baut brinca ursului si tribelus cam 2 luni ca are gigei lenesi dupa spermograma a iesit numarul mare dar putin mobili!

marryan

Mergi la inceput

Marryan stai linistita ca o sa fie bine fa niste teste de ovulatie,ma bucur ca o sa numaram zilele impreuna.Asa cel putin sper si eu,eu nu cred ca voi ovula mai devreme ma cunosc numai daca se schimba ceva de la naturiste.Oricum de miine fac teste de ovulatie si voi vedea ce va fi,bafta multa

Mergi la inceput

Bebekom ce faci???Eu am fost la Medlife la analize,tu ce te-ai hotarit sa faci pina la urma???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Buna fetelor!
Abia astazi am intrat si am avut ce citi. Nici nu stiu ce sa zic... Danotino, Micky, eu cred ca trebuie sa sperati in continuare, e de bine ca nu au venit uratii. Mai faceti un test sa ne lamurim; si aveti grija sa iasa pozitiv pentru ca avem nevoie.
Aurel_cris, luna aceasta o sa-mi fac ceva mai multe investigatii. Joi voi merge la Institutul Cantacuzino sa fac Papanicolau, iar apoi, in functie de rezultat, o sa-mi sun dctorul pt o noua IA luna viitoare. Deci luna asta o sar. Poate daca rezultatul testului este bun si imi vor face o HSG cu rana pe col, o fac si pe asta, daca nu, atunci voi face laparoscopie ( probabil ).Oricum, pana una alta, astept o veste buna de la tine si sper sa reuseasca aceasta ultima IA. Ti-am mai spus, eu am cred ca acum trebuie sa reusesti. Iti tin pumnii si ma rog pt tine!
Dia, Ali, imi pare rau pentru urati, dar ata viitoare sigur o sa reusiti.
Marryan, iti tin pumnii pentru luni! Sigur data de 13 va va purta noroc si tie si lui aurel_cris.
Corinuk, nu te-am uitat; trebuie sa reusesti si tu luna asta alaturi de Micky si Danotino.
copilutzu, la a cata IA esti? Vrei sa renunti asa repede? Mai ai putintica rabdare ca trebuie sa se prinda samburelul si la noi
Sa vezi ca data viitoare o sa fie cu noroc. Iti tin pumnii!
nucutza, brunetaeta, catty,
Pup toate, toate fetele!!!!!!!

Mergi la inceput