Numerele de telefon pt. donatii
Puteti cumva sa-mi explicati despre numerele de telefon la care suni si donezi automat o suma (1,3,5 euro)?
Vreau sa deschid un adapost de animale care sa functioneze pe baza donatiilor , ca nu am bani (evident) sa-l sustin eu .
As dori sa stiu daca fondurile Phare sunt si pt. asa ceva , sau daca este cineva care imi poate explica de ce anume as avea nevoie.
Ca la Camera de Comert mi-a spus un domn ca am nevoie de 8 milioane pt. acte ceea ce e ok , si inca 285 de milioane pt. a garanta ca afacerea nu este o escricherie. 285 de milioane cu care garantez , deci daca nu mai merge ceva i-am pierdut .
Raspunsuri
Ramona J spune:
quote:
Initial creeata de XIO
[inca 285 de milioane pt. a garanta ca afacerea nu este o escricherie. 285 de milioane cu care garantez , deci daca nu mai merge ceva i-am pierdut .
E actiune caritabila sau afacere?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
XIO spune:
Actiune caritabila , daca functioneaza din donatii si fac un adapost pt. animalele fara stapan
Nu se iau bani , se dau .
A_Iulia spune:
Intreb si eu: oare n-ar fi mai bine pentru ei sa-i oferiti in alte tari? Ca stiu ca sunt destul de scumpi acolo, si nici nu-i gasesti pe strazi. Mai mult ca sigur gasesti (cu bani sau fara) camine calde pentru ei.
Poate e o prostie, dar vazusem ceva la TV ca nu mai este necesara carantina la animalul de companie daca iesi cu el din tara si dovedesti ca e sanatos (cum se intampla pana acum)- ca banuiesc ca acesta era motivul de pana acum, nu?
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
XIO spune:
Multumesc mult
Pai , eu m-am gandit asa (in perspectiva):
-am nevoie de bani , pe care ii pot lua de la pers. cu bani (B.Bardot ,Becali , iancu , samd , cine mai doneaza chiar daca o face doar de cohii lumii) , pot recurge la numerele astea de telefon , pot pune cutiute pt. donatii si m-am gandit sa ma duc prin oras pe la restaurante , baruri unde se serveste mancare sa primesc resturile care raman. De asemenea , as putea sa fac o intelegere cu un restaurant(cu unuls igur, pt. ca ii cunosc pe patroni) ca la fiecare portie de mancare comandata 1000 de lei vechi sa intre la asociatie , si eu le pun reclama la adapost. Cred ca ar merge , cel putin eu una as da 1000 in plus daca stiu ca ajut animalele.
-cu reclamele , m-as interesa la PRO TV daca vor sa faca o actiune caritabila(cred ca ar vrea pt. ca le-ar creste si lor profitul) , as putea sa fac si un site , reclama pt. el prin fluturasi prin oras.
Idei am , cu banii stau prost insa.
marinush spune:
super idee! vreau si eu! sunt din Craiova...daca te pot ajuta cu ceva..
Cea mai saraca zi a noastra este aceea in care nu am zambit deloc!!:)