casnicute sexy (105)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor frumoaselor,
eu azi sunt in prima zi de...rushi, imi vine sa incontinuu...
sunt treaza de la 7 dim de cand l-am trezit pe alex sa-l duc la gradi si d-ra ruxi a considerat ca trebuie sa se trezeasca si ea...si mai ales sa vrea si ea la gradinitadaca i-am zis ca o las si pe ea 10 min cand il luam pe alex a zis bine...atunci povetete...badada(sa-i spun alba ca zapada) si uite-asa si ziua si noaptea si eu spun povesti...noroc ca am reusit sa o mai adorm pana pe la 9,15.
la noi e altceva...e prea mica sa-mi zica sa scot vulpea din povesteea vazand toata ziua dvd-ul stie secventza cu secventza tot ce se intampla acolo si la sfarsit imi spune ce-am uitatasa pe limba ei...dar se pricepe...e critic bun
miha, ce faci cu robert acum ca incepi serviciul?
felicitari, baga repede amanunte
gerogi...la munca cu tine
doina, Dumnezeu sa va ajute.
simona, bine ai facut ca ti-ai schimbat nik-ul si pe mine ma bate gandulce mai face burtika?
dana, sanatate fratelui tau, dar ce-a patit de este in spital?
gaby, cate pahare ai baut azi? eu ma gandeam ca la 8 pahare deja este 1,200ml de apa pe stomacul gol...cred ca nici la asta nu rezisteu nu beau atata apa toata ziua...spor la slabit
pufy,mai baga niste bancuri sa ne inveselesti
hai sa va zic si eu unul si apoi va zic de ce m-am distrat asa de tare la el...
cica intra un tip intr-un bar cu un rahat in mana...si zice:
ia uitati oameni buni pe ce era sa calc
gerogi si miha deja stiu ca ruxi a mea are o adevarata placere sa faca kk si sa-l ia cu mana sa mi-l aduca
danelutza, ce mai faci tu azi bun de papa?
eu chiar nu am chef de nimik azi, poate mait arziu sa fac o prajiturica ceva pentru maine, daca nu...iau tot familionul si-l invit la o prajitura in orash de ziua indragostitilor
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Bimilit
miha,felicitari[deci deseara-i chef?] baga detalii despre job.ce faci cu Robert?cu cine ramane?

Da,diseara bem,daca nu ma razgandesc sa ma duc la munca. Adevarul e ca am niste emotiiiii...Si nu neaparat pentru job-ul in sine,ci pentru cum va fi cu Robert.Deocamdata o sa-l duc la bunica ,nu am incotro,pentru ca n-am fost pregatita pentru asta.Am trimis si eu un CV in dorul lelii si iaca m-am pricopsit cu serviciu.
Detalii despre job...hartogaraie multa si vorbarie pe masura. Eu zic ca-i post de secretara,ei zic assistent manager.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

miha, eu zic ca daca exista o bunica sa se ocupe de robert mai bine-l lasi in grija dansei fiindca in perioada asta sunt viroze, gripe, raceli si tot tacamul...nu ca nu ar putea sa le faca si daca sta acasa, dar e mai mare riscul in comunitate de pitici...si poate pana la primavara gasesti si un loc la cresa sau gradi si totul o sa fie ok...bafta si asteptam petrecerea diseara

monica

Mergi la inceput

Monica,viroza o poate lua de oriunde daca e sa o ia,mai ales ca el merge cu noi peste tot si sta si foarte mult afara in parc in mijlocul copiilor. Deocamdata,bunica este solutia salvatoare,sper sa nu faca urs taman acu.

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

felicitari miha pt job! cine e bunica? socrela cumva?
fii'mea a adormit abia acu' 10 min

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa si mami
cine e bunica? socrela cumva?

Da!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata!
miha,felicitari incet incet va carati toate la munca

am citit si eu cu Roman ce tie cu omul mai frate! stai o viata langa el si nu stii ce-ti coace.
da cine e madama dupa care si-a sucit gatul nenea roman?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

pai exista?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

in libertatea zicea ca este o madama in constantza, mai tinerica decat el bineinteles

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra felicitari pentru serviciu, ia sa-mi povestesti (in privat) ce si cum, poate te-ai angajat la firma mea si eu nu stiu . Cit despre soacra, eu zic ca-l tzine pe Robert, ca sa aiba cu ce sa-ti scoata okii mai tirziu.

Cami nu plinge mey, ca io nu plec la serviciu, sint casnica cu carte de munca. Am muncit 15 ani in Romanica, deci, cind o fi vremea pensiei, o sa iau de acolo

Miki daca-mi iese, itzi arat, dar miine, ca-i cu bubutza si trebuie terminat dimineatza.

Monica la mine motzata, face kk si dupa aia ma cheama sa mi-l arate, asta cind n-are pampers, si-l face tot timpul pe parchet, pe covor nu, ca nu-i mumos

Dana, Cami adica Petrica are o hamanta ?

Mey, va tzuc, revin mai tirziu

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput