Deducere la calculul caldurii?

Deducere la calculul caldurii? | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

Ne-am incadrat intr-una din transele de deducere acordate de stat...ptr noi, deducerea a fost stabilita la 47.2 ron...dar surpriza, la calculul intretinerii ni s-au scazut doar 27.2 ron
la intrebarule mele, administratora nu mi-a putut raspunde nimic, doar ca asa a invatat-o sa calculeze cititoarea de contoare de la RADET ..am avut asa..o micaaaa cu ea, dar n-am reusit sa scot nika de la ea...stie cineva ceva cu privire la asta? a mai patit cineva asta?

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mama mea are si ea deducere, dar cat e atata ii scade de la intretinere!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Plateste intretinerea asa cum este si fa contestatie la presedintele asoc. de proprietari - in care spui de aceasta diferenta si ceri sa ti-i se explice modul de calcul si de repartizare a costurilor, conf. HG400/2003 - in termen de 5 zile trebuie sa primesti raspuns.
Ai grija ca la cererea ta sa primesti nr. de inregistrare.

Daca nu primesti raspuns, faci sesizare la primaria de sector la departamentul specializat.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Initial creeata de roxanal

administratora nu mi-a putut raspunde nimic, doar ca asa a invatat-o sa calculeze cititoarea de contoare de la RADET ..am avut asa..o micaaaa cu ea, dar n-am reusit sa scot nika de la ea...stie cineva ceva cu privire la asta? a mai patit cineva asta?

Madam Administratoreasa mananca....cah...ca sa nu zic altceva...
Nu are nici o legatura!! Daca cititoarea de la Apanova o invatza sa se dea cu capul dde vana de intrare a apei in bloc ea asa face???
Nici nu stie sa minta!!!
S-au invatzat sa dea repede vina pe cineva ...

Scuze dar nu m-am putut abtzine!!!
Se fac atatea hotzii la administratzii ( acele vaci bune de muls cum le zic eu...). Nu ai vazut ce isi tin cu dintzi posturile...

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

joxy, asa o sa fac, multumesc!
administratora nu este genul care sa fure ea, insa o cred destul de credula sa faca ce ii spune cineva sa faca...eu m-as duce sa ma interesez si la primarie, insa nu prea stiu pe unde..insa o sa fac demersurile necesare. nu ptr bani, ci ptr situatia in sine..ca prea ne-am obisnuit sa ne fure toti si noi sa plecam capul...ei, eu nu prea plec capul, imi place ca totul sa fie ok si pe fata, fara dedesubturi..si nu ma las pana nu descopar care este adevarul.
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

roxanal, eu administrez blocul in care locuiesc si am tot felul de discutii cu oamenii (7 apartamente) care beneficiaza ajutor pentru incalzirea locuintei cu energie termica. Primaria aloca in functie de venit pe membru de familie o suma (ca de exemplu tu ai 47,2Ron)si o proportie de compensare in procente (tu nu ai specificat acest procent dar cred ca e 30 la suta sau 40 la suta) Acest procent arata cat la suta din suma de la caldura se compenseaza. Suma de 47,2 Ron este o suma maxima pe care ti-o poate acorda primaria. In caz de tu depasesti 47.2 Ron care sa reprezinte 30 sau 40 la suta din valoarea caldurii (adica sa zicem ca 30-40 la suta din caldura e 60 de Ron) atunci tie primaria iti va da numai 47,2 Ron. Daca e mai putin de 47.2 Ron se calculeaza din valoarea caldurii doar procentele care-ti sunt alocate.
Atentie incalzirea apei calde nu se mai compenseaza
Intreaba administratorul ce procent iti este alocat.
Pt orice eventualitate mergi pana la Radet sau intreaba administratorul unde depune borderourile pt compensatii.
Sper ca am fost explicita

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Adriella, daca ai fost atat de draguta sa-mi raspunzi, te rog, lamureste-ma asa, ca n-am inteles foarte bine daca am sau nu dreptate :
caldura este mult mai mare, pe la 160 de roni, parca
pe adresa de l aprimarie scrie asa :
"aprobarea ajutorului lunar ptr incalzirea locuintelor cu energie tremica d-nei.....cu dimiciuliu in bla... in calitate de titular al ajutorului, prin compensarea procentuala a valorii efective a facturii de energie termica, in functie de venitul net/membru de familie in proportie de 20%.
Va loarea ajutorului maxim lunar ptr incalzirea locuintei cu energie etrmica, functie de consumul stabilit pe tip de apartament, zona de temperatura si pretul local de referinta al gigacaloriei, este de 47,52 lei ptr perioada 11/2006 - 03/2007...eu inteleg asa acum : se compenseaza proprtional cu 20 % din valoare energiei termice dar nu mai mult de 47,52 lei !"
asa este ?mercic mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

roxanal, ai inteles perfect.

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

adriella

Mergi la inceput