Draga Buburuza,
as vrea sa fac un cadou cuiva drag (de fapt copilasului cuiva drag), pe care cadou as vrea sa-l cumpar de pe buburuza.com. Dar as vrea, daca se poate, ca eu sa-l comand si sa-l platesc iar acesta sa fie livrat direct la domiciliul persoanei respective. Se poate proceda in felul asta, si daca da, cum?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Sigur ca se poate. In formularul de comanda exista optinea de Adresa alternativa de livrare. Poti completa adresa acolo si poti preciza operatorului care te va suna pentru validarea comenzii, cand vrei sa fie livrat cadoul, cum sa fie ambalat, cu felicitare, dedicatie, tot "tacamul" aferent unui astfel de colet special.
Suuper. Si plata cum se realizeaza? Se vireaza banii intr-un cont sau cum?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Plata se face prin mandat postal sau transfer bancar pe baza facturii proforma trimise prin mail (factura fiind trimisa prin posta) sau, in Bucuresti, in numerar la domiciliul platitorului. Tot cu operatorul Buburuza stabilesti si aceste chestii.
io nu reusesc a intru pr site
adica nu se deschide.cum a fac?ajunge doar acolo unde sunt toate buburuzele dar nu vea sa intre in nici o parte!dau clik si degeaba.vreau a vad si io produsele de pe site
Din cate stiu eu situl este in modificare acum si in vacanta pana pe 3 Septembrie.
Freia si " target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
Am intrat la magazin si vad ca nu s-a deschis.
Cand se deschide?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
Magazinul s-a redeschis, dar, dintr-o eroare nu se poate intra din prima pagina - se repara in noaptea asta. Scuzeeee!
Nici acum nu pot intra pe site si am nevoie URGENTA de niste chestii din magazin. Va rog mult, remediati problema!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Intrarea directa estea aceasta: www.buburuza.com/Scripts/" target="_blank">Magazin Buburuza