La noi la Galati sa veniti ! (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata! La voi ca la mine nu-i buna deloc! sunt racita, sunt terminata! de doua saptamani de acum nu mai ies din tratamente si-s din ce in ce mai rau.De asta noapte mi s-au infundat si urechile, azi ma duc la domn' doctor sa ma desfunde cu totul, sa-mi faca ce mi-o face ca nu mai pot! am un cap cat casa poporului!!! nu mai aud, mu mai miros, nici gust nu mai am!!! E-o vajaiala in urechile mele de nu se poate! si ce ma scoate din minti e ca si cupilu' tuseste si nu mai termina cu cei muci! asa ca la mine nu-i buna deloc dimineata asta, nu fac nicio cafea, da' va dau ceai cu miere si multa lamaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Eliza, sanatate multa va uram. Nu te lasa , lupta cu raceala asta...si-ai sa vezi c-o sa plece cu coada intre picioare. Fii tare!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eliza, sa te faci bine repede !
Voi ????Nimic ? O cafea ? Sa stiti ca au fost si eclere, dar am dat eu iama in ele...era doar 6.30 dimineata, iar eu mancam de zor.
Asa ca (sorry) doar cafea si ceai, ciocolata calda....

P.S. Eu la cafea am citit subiectul cu examenele orale ( de la "IN unul sau in doi...". Mortal subiect !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Salut.Am ramas uimita sa vad cate mamici din Galati intra pe acest pe acest forum.O salut pe Lacramioara,avem copii de aceeiasi varsta.Eu am 2 fetite:Adelina 14.03.2000 si Irina 02.01.2007.Va pup,aveti niste copii superbi,sa va traiasca.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutaaaaare!!! E o zi frumoasa, chiar daca vremea nu tine cu mine. Eu ma simt bine. E ziua mea... si ma simt bine inca, pentru ca n-am ajuns la pragul de 30 . Va invit la o felie de tort!!!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI CRISTINA !!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Cristina LA MULTI ANI! SA FII FERICITA SI IUBITA!

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani Cristina! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce ai in jur. Petrecere frumoasa si multumim pentru tort!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Intru si eu cu ceva intarziere, vreau sa-i multumesc Vioricai pt info (despre dr. Ciobotaru) si sa-i urez Cristinei la multi ani si multa sanatate.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

LA MULTI ANI CRISTINA , multa sanatate, fericire, loc la camin si in primarie !!!

Eliza azi cum mai esti? tot nasol te simti?

Laurica tu cam rar cu scrisul pe aici, auzi la ea eclere, daca le-ai papat tu, nici o problema pot sa vina fetele la mine la eclera, am executat un tort ecler

Oare Viorica ce a fakut la Bucuresti?

Vilma ai plekat la munte oare? sa stii ca we trecut am fost noi la munte si tare rau mi-a parut ca nuaveam un nr al tau sa sun pentru scaunel.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput