La noi la Galati sa veniti ! (32)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Laurica vezi ca pana la urma a iesit toertul barbie :)

Korinna eu nu stiu daca se face tae bo in Galati ca nu ma mai intereseaza slabitul heheheh, am slabit prea mult, da daca afli de vreo sala sa ne anunti ca as fi curioasa daca a
avansat" si galatiul.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Laura felicitari,a iesit foarte frumos tortul Barbie.
Ma bucur ca te-am putut ajuta si eu putin cu cateva sfaturi.
dayssy La Multi Ani!!! mai cu intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Alina la multi ani si iarta-ne ca am uitat de ziua ta. Multe pupici si imbratisari de la mine.
Va spun un secret : Gogosica lui Cookie a primit mobilier de fetita mare. L-am vazut eu pe tati cum cara patutul afara din apartament....sa nu spuneti ca stiti de la mine ;)

Pupici

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!

Dayssy, hai nu mai fi , tuturor ni se mai intampla...ia de la mine un mare si de ziua ta... Si nu-i bine sa te ureze lumea mai multe zile? Asa se prelungeste aniversarea...

Mai, mai, nu se mai poate cu asa spioni
Aseara a primit Sabina patut si dulapior, de o saptamana ii facem instructajul cum o sa doarma ea in patutul cel nou, cica era foarte incantata si azi-noapte tot la noi in pat a ajuns Vrea cineva un patut nou??? Ca pe ala de bebe l-am dat tot aseara...
E foarte bun, rezistent la sarituri...pe testate!!!

Laura, frumoase poze! Ce mare s-a facut Daria!
Si ce petrecere...oau! Ai terminat de dereticat? Sa dam o mana de ajutor?

Corina, eu stiu ca tae-bo se face in cadrul programului de aerobic de la Bodycenter, dar nu au program de sine statator, doar includ miscari de genul. Eu am descarcat niste filme misto de pe net, ca la sala nu mai am timp sa ma duc...da' de facut ...ioc!

Hai, va , fug la munca.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Salut la fete!!
Dau eu cafeaua azi ca sa va arat ca nu sunt suparata pe voi. Cum o vreti??
Multumesc mult de urari si de . E misto sa primesti urari si mai tarziu.
Veste mare: Dragos a inceput sa vorbeasca!!!!! Sunt in al noualea cer. E super haios cand se chinuie sa ma imite. De acum sa-mi tin nervii tari!
O intalnire ceva???
Va pup

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

Alina ce fericita trebuie sa fii ca vorbeste Dragos, al meu nu vrea delok sa imite, vorbeste doar pe limba lui

poze

Mergi la inceput

Vilma daca mai apari prin zona, mi-am adus aminte , vreau scaunelul auto daca il mai ai, da-mi si tu pm cu un nr de tel sa luam legatura

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Daissy, LA MULTI ANI si de la noi! Si felicitari pentru Dragos. Merita, caci a inceput sa vorbeasca!!! Razvan abia acum este la stadiul asta!!!

Laura, frumoase poze de Daria si prietena cu bubite la indigo, la petrecere. Super tortul cu barbie!! Si al meu baiat isi baga cosul de jucarii peste cap. Ce sa-i faci...asta-i generatia lor..hehehe

Cookie, felicitari pentru mobilierul de domnisoara al Sabinutei!!!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Buna seara ...putina activitate pe aici. Noi suntem raciti cobza!!! Adica eu si sotul...copii sunt bine spre uimirea mea. Asa ca suferim cu nasul in batista ....ufff...ce mi-e rau!!!

Nu va pup ca sunt contagioasa!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluiAlek spune:

SUPER-LIA,insanatosire rapida,si eu am fost bolnava luna trecuta nasol,si m-am bucurat ca nu luase si Alek,dar bucuria asta nu a durat mult si a luat si el..
ALINAM,te rog imi poti recomanda si mie scoala de soferi unde te duci tu,am carnet aici dar conduc masina automata,as vrea sa invat cu schimbator..multumesc anticipat.
Numai bine la toate fetele de Galati...

Mergi la inceput