La noi la Galati sa veniti ! (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Mai Cecilia,ce pusti frumos ai.Nu o spun din politete,sa-ti traiasca.Eu am 2 fete,Adelina 7 ani si Irina 10 sapt.O sa pun si eu poze,dar cand vine sotu de la servici,o sa-l rog ca eu nu prea ma pricep.Va pup pe toate.Pa

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Fetele din Galati,revin cu o .As dori sa-mi dau fetita de 7 ani la inot,dar in Galati.Am auzit ca ar fi un bazin pt.inot undeva prin spate la Stirex.Stie cineva sigur?Daca aveti timp va rog sa-mi raspundeti.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

nu am auzit de bazin in spate la stirex. si eu sunt interesata sa dau fetita la inot si daca se poate si eu cu ea ca tare imi place sa ma balacesc! eu am facut inot pe perioada sarcinii la braila.
ALINA LA MULTI ANI PT IERI. SCUZE PENTRU INTARZIERE!
SA STII CA EU DE CAND AM IMPLINIT 30 DE ANI AM DEPRESII DESE. NU MA POT OBISNUI CU GANDUL CA IMBATRANESC SI TIMPUL TRECE ATAT DE REPEDE!
DAR SA NU URMEZI EXEMPLUL MEU. BUCURA-TE DE CEI MAI FRUMOSI ANI!

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

NOi am cumparat tortilla de la Carrfurr din Constanta, Super Lia !
E mai aproape decat Sua, dar nu stiu daca sunt mai bune.
Daria are varicela, asa ca doua saptamani voi avea programul de lucru de la 12-13, pentru ca nu am cu cine s-o las acasa. Sa vedem cat de incantat o sa fie sefu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns business spune:

'neatza fetele!
slaba activitate pe forum la mine...dar cu 2 nazdravani si una bucata burtica ...este de inteles
dar imi promit ca de acum macar seara inainte de culcare sa-mi fac si eu prezenta
sper ca toate fetele sunt bine...puiutzii de asemenea

pentru paky si roxi...sa feriti burtica de raceala...sora prietenei mele,desi era programata pt cezariana pe 4 aprilie,a nascut ieri,nastere provocata tocmai de o astfel de raceala.Baietelul este sanatos si a avut la nastere 2.800

va pup...sa aveti o zi minunata

Ana,mami de:Bobi(24.02.1998),Roberto(8.08.2001) si bb3 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Am vazut si eu pozele lui Alek, e un baietel simpatic foc si seamana cu mami foarte bine.

Business, o sa ai al treilea copil!!!! wow,

Laura, daca tot ai program scurt, te mai relaxezi si tu. Sper sa nu se vada insa si la salariu...:( Ti-ai luat medical?

Bazinul de la Stirex este de fapt o piscina privata, in curtea unei case de pe strada Democratiei, am fost acolo de cateva ori cu Anca, este deschisa numai vara si aduc profesori de innot. Taxa era mare (200 de mii pe ora|). In Galati nu cred ca mai exista vreun bazin acoperit, cu program indiferent de sezon. Exista in intentie deocamdata sa se refaca un bazin la Baia Comunala, nu stiu insa daca au si primit fonduri.

Tortilla??? n-am mancat vreodata, cum e?? Nici nu stiu cum arata.

Va urez multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata la pranz!

Laura sa inteleg ca nu mai petreceti maine? lasa ca trece, al meu e super mucos, nu am ajuns cu el la doktor inca.

Mie deodata nu imi mai ajunge timpul, mi-am dat seama ca mai e putin pana la Paste si nu m-am apucat de nik curatenie si mi se pare ca am treba nu gluma, acum am alta buba, m-am apucat de aruncat din dulapuri tot ce nu imi foloseste.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Da Alina nu mai petrecem maine....era programata petrecerea cu copiii sau cu cei care au copii, dar acum ne ramane sa mancam singuri tortul cu Chip &Dale si sa recuperam sambata la petrecerea de adulti.
Vilma, nu mi-am luat concediu medical, nu are cine sa-mi tina locul, asa ca sefu va trebui sa accepte aceasta varianta...Ori vin de la 12 la 18 cu salariu integral, ori nu vin de loc si imi iau concediu medical. Dar el este un dragut si n-o sa am probleme.
Bussines, felicitari ! Sarcina usoara ! Al treilea copil ??? Woow ! Chiar ieri sotul imi spunea ca ar fi momentul sa raman insarcinata, ca sa nu fie diferenta prea mare intre copii, dar eu chiar nu stiu ce sa fac. Adica nu stiu daca voi face sau nu al doilea copil. De vrut vreau dar nu stiu daca am timp ! m-am exprimat ambiguu rau de tot, dar intelegeti voi ce vreau sa spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Hop si eu!

ALINA,scuze pt. intarziere, LA MULTI ANI FERICITI! aici se spune ca la 30 ani, esti cu adevarat femeie. Deci bine ai venit in randul femeilor. Pt. mine aceasta varsta e la fel ca oricare alta, un an de plus si atata tot.Uita-te bine in oglinda...mai ieri aveai 29 de ani, azi ai 30. S-a schimbat ceva? Nimic...deci ...Tot inainte!

Si-mi vazura ochii ceva ( in afara de noile fete carora le urez bun venit si sa nu se supere daca uneori au impresia ca vorbesc singure, se intampla si la case mai mari)....LauraFLO bb? Pai haide ca si eu ma pregatesc. Am oprit pilulele, acum vreau sa slabesc putin ca sa am unde pune si apoi..."feux vert"! Daca pot sa-ti dau un sfat, pune in balanta da si nu. Si apoi mai te gandesti. La mine simplul fapt ca Seb adora copii si spune ca vrea "un petit frere" i-mi imprastie toate indoielile.

In rest, va doresc o primavara superba!

poze si iar poze,

Mergi la inceput

Delphi, ma bucur ca tu ai luat decizia si mai ales ca Seb vrea un fratior (sau fratioara) ! La mine nu-s lucrurile clare, cert e ca sotulache are dreptate "acum e momentul" sa ...facem bebele. Dar e atat de greu de luat aceasta decizie. Nu avem decat doua camere, as vrea sa ne mutam intai, dar asta nu-i motiv consistent, am reusit sa slabesc din fericire....Mi-ar placea sa fim "impreuna" gravide si mamici.
Imi pare tare bine ca mai treci pe la noi. Cum e acasa sau deja te-ai angajat ?

Mergi la inceput