La noi la Galati sa veniti ! (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna si de la noi un pupik pentru toate fetitzele.

Roxi ne bucurum ca stai bine cu burtika .

Super lia, eu am trambitat pe aici pentru 8 martie da nu am gasit doritoare asa ca am abandonat, sotul ma intreaba zilnik unde ma duk, se duce el sa se intereseze numa isa ma hotarasc odata, deocamdata nu stiu un de ajung de 8 martie, iti spun si tie daca ma hotarasc, sa vedem, probabil laun club ceva, in seara sta am trimis iscoadele la pasha unde am fost si anul trecut.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
si de la mine, o primavara minunata va doresc, cu sanatate si impliniri!

Io-s tot cu munca...am scapat de un mare hop, am avut o super inspectie de la minister care ne-a facut nervii prastie si ne-a controlat toate hartzoagele posibile...noroc ca erau puse la punct, daca tot am muncit ca nebunii
Nu-i bai, acu' urmeaza altele
Ei, noi sa fim sanatosi, bucurosi le-om duce toate!

Ieri am avut parte si de atmosfera festiva la scoala, flori, martisoare ...parca a fost mai bine deja...

Roxi, ce ma bucur sa aflu de tine!
Si zici ca Stefan e alinat? Pai n-a intrat in perioada aia care se cheama "terrible twos"???
Acu', cica (zic unii care au trecut prin asa ceva) se mai calmeaza copilu', dar trebuie neaparat sa treaca biiiiine de trei ani!
Poate nu se prelungeste prea mult si la voi!

Sabina mea a inceput si ea cu crize de incapatanare; are totusi momente cand sta sa asculte argumente, alteori nu!
Cand ma scoate din toate alea o pedepsesc si o trimit in camera ei(ca are niste chestii care ma enerveaza la maxim: sa arunce jucariile, sa inchida televizorul, sa dea foarte tare sonorul...samd)
Imi dau seama ca uneori eu sunt cea care n-are rabdare, ca ea poate vrea doar atentie, dar chiar nu mai suport zgomotele dupa o zi de munca

In legatura cu 8 martie, noi(adica prietenele mele +sotii aferenti ) avem o rezervare la un restaurant de care n-am auzit...se vede treaba ca nu ne putem desparti de jumatatile noastre nci macar o seara

Cristina, Laura, cum fu la munca? Impresii, ceva?

Ei, acum ca m-am lungit, va pe toate in bloc!

Mergi la inceput

neata! o cafea , un ceai?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

'neata.

alina cred ca vin eu la un ceai daca ma primesti.

nu pot sa cred ca nu ati organizat nimic de 8 Martie. la mine asta e primul an in care stau acasa. adica eu as merge dar nu rezist mai tarziu de ora 9, asa ca ...
astept o intalnire in cursul zilei, cand va hotarati voi, eu una vin cu mare placere.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

PS: Roxana in cate luni esti insarcinata? si la ce doctor te duci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluiAlek spune:

Hello girls,
Va rog daca stie cineva sa ma dumireasca si pe mine:ma duc la o nunta si pur si simplu nu stiu cit se da "cadoul" sau plicul de rigoare:200-300 $?Mama si nici sora-mea nu au mai fost la nunti de nu stiu cind asa ca ma bazez pe voi cu aceasta informatie,pleaseee.
Am inteles ca se face la restaurantul din micro 38 din cartierul aviatiei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluiAlek spune:

ok,tot eu cu o intrebare:ati vazut pe undeva lapte de orez"rice milk"?
sau piine din faina de orez?Poate din intimplare ati observat pe la vreun magazin de aceste produse si v-as ramine datoare de informatie.
Have a good day...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata, 'neata!

Ohoho, aruncai un ochi pe listuta noastra...si ce-mi vazura ochii?
de Martisor fuse ziua lui Vladut al Hanei(care nu vrea sa mai dea pe la noi )...Vladut, sa cresti mare si voios, norocos si sanatos!

Iar azi...ta-na-na!!!! este ziua Biancai!!!
Mihaela, sa-ti vezi fata mare si sanatoasa! LA MULTI ANI!

(Ne pregatim de mancat o felie de tort si maine, nu-i asa, Lauraspeedy? )

Mamaluialek, parerea mea e ca suma data la nunta poa' sa varieze...intre 100 si 200...acu' depinde in ce relatii de rudenie/prietenie/cunostinte sunteti acolo...
Sa zicem cam asa: 100 de euro/dolari daca sunt simple cunostinte, 200 daca sunt apropiati, etc.
Zic bine, fetele?

In legatura cu laptele de orez, io nu stiu, poate s-o gasi pe la magazine cu produse naturiste, gen Plafar; la farmacie stiu ca au doar faina de orez pentru bebelusi si un lapte praf fara lactoza(acu' nu mai tin minte daca e din orez sau nu )

Mergi la inceput

neata!

La multi ani Bianaca! chiar asa mama de Bianca nu mai da pe la noi?

mamaluialek nu am vazut nici lapte de orez nici paine de orez, banuiesc ca ai nevoie pt intoleranta la gluten, nu? cat despre darul de nunta cum a zis si cookie e in functie de cat de apropiata ruda esti cu mirii.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Buna dimineata, va doresc un weekend minunat

La multi ani Bianca , sa cresti mare si frumoasa si sa ii aduci numai bucurii mamicii tale.

Paky, eu sunt in 6 luni si jumatate si merg la d-na doctor Pop Ioana , are cabinetul langa piata de la Neacsu. Tu in cate luni esti?

Noi {adica eu si Stefan}, de 8 martie mergem la munte cu gasca de la birou sper sa fie vreme frumoasa si sa ne distram.

Cookie, multumesc pentru incurajari, deci va trece ..... sper sa nu ajung la nebuni pana atunci. Macar de s-ar linisti pana vine bebe 2 ca altfel....

Roxana +27 si Stefan {24.04.2004}

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput