Nazbatii la 1 anisor
Raspunsuri - Pagina 8
acina spune:
Cata ce nasol mai...probabil ca nu i-a placut fetei mirosul
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
zapacila spune:
Fiul meu e dezastru la fel ca ceilalti piticoti de altfel, aceleasi lucruri le face si el, din 1000 de jucarii prefera o sticla de apa in care ii pun niste boabe de fasole si sigilez capacul (face mult zgomot si ii place).
Cel mai mult ii place sa se dea pe topogan e dezastru intai da drumul la jucarii dupa care se duce dupa el, cel mai tare ma sperie cand incearca sa isi dea drumul in picioare.
Cand prinde momentul schimbarii de papmpers, se ridica si fuge de mananca pamantul, la olitza nici gand dar pe covor se pisa :))
anymony spune:
Ultima pozna a fii-mii...si-a varsat cafeaua mea peste pijama...a tras suoptul pe care era si si-a dat-o pe fatza si pe haine...Noroc ca nu era fierbinte...era caldutza...da cine sa se astepte sa o traga tocmai de acolo...niciodata nu -s intins asa mult. a facut doar.."aiii"si cind m-am dus statea spasita si se uita mirata la modul"uite mami ce am facut!!!". norocul ei a fost ca doar a sariat cafeaua di cana si nu a cazut cu totul...off asta chiar in simbata mare. BELEA!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
canuta-om-sucit spune:
Detin si eu una bucata baiat nazbatios.
Dimitrie are o boala cu camara. Cum prinde usa deschisa la bucatarie (daca nu e deschisa o deschide singur) fuga la camara. Se baga acolo si incepe sa arunce in bucatarie cu tot ce gaseste, mere, pere, kiwi, ceapa etc. In timpul asta domnul numara, stie numai pana la 3. Ca sa nu mai faca dezastru am pus un scaun. Ei si am umbl;at eu la camara si am uitat sa baricadez. Deoadata liniste in casa si nu stiam pe unde ne e copilul. Se duce ta-su in bucatarie el avea treaba. il ia de acolo, ii spunenu e voie, el multumit a iesit de acolo si punea scaunul la loc.
are si el obsesia gunoiului, stie ca nu e voie ca acolo e caca. E atat de smecher ca o intoarce cand il vezi ca umbla la gunoi si ii spui ca nu e voie incepe "caca" "caca" iti arata el de fapt ca acolo e caca nu ca el e interesat
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
acina spune:
ultimile nazbatii.
imbrac copilul sa ies cu el la o plimbare si il las sa mearga prin casa la jucarii,intre timp ma intorc sa ma incalt ia copilul de unde nu-i.In sufragerie nu la jucarii nu.
el in baie in fundulet cu vasul de apa al cainilor gol, varsat pe el.
El fooarte fericit radea nevoie mare, a trebuit sa-i schimb hainutele ca sa iesim evident
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii