Nazbatii la 1 anisor
Hai sa povestim despre nazbatiile copilasilor nostri de 1 anisor!
AUSTRIA 2007
Raspunsuri
loren@ spune:
Ditamai borboata de azi..Bia a gasit un joc intr-un seratar care are niste pioni..desigur ca nu am observat-o decit tirziu cind erau toate imprastiate pe covor...am murit pina am gasit si al 2-lea pion, ca 2 erau..o tot puneam sa-mi arate limbuta ca sa vad ca nu are nimik si se uita la mine ca la felul 16..Offf, nasol moment!
AUSTRIA 2007
loren@ spune:
Alta...ieri mi-a zis de 2 ori..."davai", "davai"..nu stiu cum se scrie, dar parca inseamna in rusa, "hai", "hai"...oare de unde pina unde???
AUSTRIA 2007
alin@ spune:
Ayan astazi s-a trezit inaintea mea si a luat o sticla de apa cam de 1l si a umplut patul de apa! Ma-sa dormea! L-am gasit ud tot si foaaaaaaarte fericit!
nicoleta raducu spune:
Ei..fata mea desi in public este o cumintica..acasa este o nazbitie...ultima faza azi-dimineata a luat un maieu de-al lui tati si l-a dus fix in wc...si apoi ea facea treaba...
loren@ spune:
Ha..buna Nico...tare...dar Bia care acum 2 zile facuse pp la olita si-si spala sirguincios ciorapeii in el printre picioare!
AUSTRIA 2007
acina spune:
Azi dimineata sotul meu se pregatea sa plece la serviciu si baga si el ca tot omul piciorul in bocanc si se aude :piiiiiiiiiiiuuu.Ce credeti ca era ? O rata mica piuitoare din plastic.Si intreaba cine o fi pus asta aici?
Raspuns : una bucata Buburuz Mic, care se plimba prin toata casaa , de curand.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
cosmi1975 spune:
gai ca ati reusit as ma faceti sa uit de pb prin care trec...STEFAN un smecher de 2 zile a inceput sa faca baloane la gura parac ar fii catel balos
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
anasebe spune:
Salut si de la mine!
Ieri fii-miu s-a dus in sufragerie, si-a luat o mandarina a curatat-o, a mancat-o (adica s supt-o) resturile aruncandu-le pe joc. Apoi s-a dus in bucatarie si mi-a adus maturica! Cica el e delicat si nu suporta o asemenea mizerie!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
dana_ene spune:
, minuni, nu altceva!
Tot ieri...
Placerea cea mai mare a Roxanei atunci cand prinde usa de la bucatarie deschisa este sa mearga direct la dulapul unde-mi tin cosul cu clestisorii de rufe. Pe care, desigur, ii gasesc raspanditi prin toata casa , fiindca ia repede cosul si fuge cu el, ca doar stie ca nu e voie!!!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003