Nazbatii la 1 anisor

Nazbatii la 1 anisor | Autor: loren@

Link direct la acest mesaj

Hai sa povestim despre nazbatiile copilasilor nostri de 1 anisor!

AUSTRIA 2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ditamai borboata de azi..Bia a gasit un joc intr-un seratar care are niste pioni..desigur ca nu am observat-o decit tirziu cind erau toate imprastiate pe covor...am murit pina am gasit si al 2-lea pion, ca 2 erau..o tot puneam sa-mi arate limbuta ca sa vad ca nu are nimik si se uita la mine ca la felul 16..Offf, nasol moment!

AUSTRIA 2007

Mergi la inceput

Alta...ieri mi-a zis de 2 ori..."davai", "davai"..nu stiu cum se scrie, dar parca inseamna in rusa, "hai", "hai"...oare de unde pina unde???

AUSTRIA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ayan astazi s-a trezit inaintea mea si a luat o sticla de apa cam de 1l si a umplut patul de apa! Ma-sa dormea! L-am gasit ud tot si foaaaaaaarte fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ei..fata mea desi in public este o cumintica..acasa este o nazbitie...ultima faza azi-dimineata a luat un maieu de-al lui tati si l-a dus fix in wc...si apoi ea facea treaba...

Mergi la inceput

Ha..buna Nico...tare...dar Bia care acum 2 zile facuse pp la olita si-si spala sirguincios ciorapeii in el printre picioare!

AUSTRIA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Nico, super!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Azi dimineata sotul meu se pregatea sa plece la serviciu si baga si el ca tot omul piciorul in bocanc si se aude :piiiiiiiiiiiuuu.Ce credeti ca era ? O rata mica piuitoare din plastic.Si intreaba cine o fi pus asta aici?
Raspuns : una bucata Buburuz Mic, care se plimba prin toata casaa , de curand.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

gai ca ati reusit as ma faceti sa uit de pb prin care trec...STEFAN un smecher de 2 zile a inceput sa faca baloane la gura parac ar fii catel balos

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salut si de la mine!

Ieri fii-miu s-a dus in sufragerie, si-a luat o mandarina a curatat-o, a mancat-o (adica s supt-o) resturile aruncandu-le pe joc. Apoi s-a dus in bucatarie si mi-a adus maturica! Cica el e delicat si nu suporta o asemenea mizerie!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

, minuni, nu altceva!

Tot ieri...
Placerea cea mai mare a Roxanei atunci cand prinde usa de la bucatarie deschisa este sa mearga direct la dulapul unde-mi tin cosul cu clestisorii de rufe. Pe care, desigur, ii gasesc raspanditi prin toata casa , fiindca ia repede cosul si fuge cu el, ca doar stie ca nu e voie!!!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput