Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)
Raspunsuri - Pagina 17
alexia28 spune:
Neata fetele,
Kristind ma bucur ca este bine bb
Flr felicitari, sarcina usoara si la termen
Cherry ai urcat si pe sectie si nu era? de obicei daca nu are monitorizari ramane acolo nu mai coboara la colposcopie. Face si joia monitorizari.
Feli, Marinush, Zenobia
claucia spune:
quote:
Originally posted by kristind
Buna fetele!!!!!!!!!!
Am fost ieri la Iosup si bebita e bine!!!!
Spuneti-mi si mie cum imi pun graviduta si caruciorul???????
Pupici!!!!
kristin
Kristind, ma bucur ca e bebele bine, nu am inteles daca e fetita sau baiat! Ai scris bebita si sunt curioasa!
Intri la profil, la semnatura si la sfarsitul semnaturii (sau direct daca nu ai semnatura) pui semnele din stanga graviduta si caruciorul sunt acolo. Daca nu le gasesti, pui 'gravi' intre paranteze patrate [] si 'fetita' sau 'baietel' la fel intre paranteze patrate [].
Unde ai fost la Iosup la Fortis? Am inteles ca este in mai multe locuri, eco performante avand peste tot. Si la T mergi astazi? Cum e bebita, era cuminte?
Pupilici
Clau
17+
bb mic
merdan spune:
Buna fetele!
Flr felicitari sa te vedem peste cateva luni mamica de bb sanatos,mancacios,frumos si la termen.Ai multa grija de tine,de data asta trebuie sa fie bine.
Zenobia mersi de raspuns, asa ma gandeam si eu ca daca interventia e inainte de ovulatie, luna respectiva nu e ratata.Dupa aceea mi-am adus aminte ca la mine se va face si driling ovarian si mi-am pus intrebarea daca ovarelor mele nu le trebuie un timp sa se refaca.Il voi intreba totusi pe Tutu.
Iyoana mama, da buna mana ai,iti dai seama ca ai si bagat 2 pe lista si ca capitolul e abia la jumatate.Mai ai 2 de pus pe listuta in urmatoarea jumatate si gata ti-ai facut "norma".
De Ioanatugs mai stie cineva ceva?Eu zic ca ne pregateste o .
merdan
cherry22 spune:
Alexia, nu am urcatNu era nimeni la parter si mi-am zis ca azi nu face monitorizari. Cred ca o sa-l sun, desi nu-mi prea vine sa-l deranjez doar pentru asta. Voi ce ziceti?
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Alexia, nu am urcatNu era nimeni la parter si mi-am zis ca azi nu face monitorizari. Cred ca o sa-l sun, desi nu-mi prea vine sa-l deranjez doar pentru asta. Voi ce ziceti?
cherry
Nu prea stiu ce sa-ti zic, dupa masa sigur nu e la cabinet asa ca decat sa pierzi ziua de azi, mai degraba suni si vezi ce zice...ce zi esti? ca poate mergi maine dimineata la elias daca nu este prea tarziu. Maine sigur este ca mai sunt monitorizari.
Daaa, chiar Kristind nu ne-ai spus daca are outze
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by claucia
Kristind, ma bucur ca e bebele bine, nu am inteles daca e fetita sau baiat! Ai scris bebita si sunt curioasa!
Intri la profil, la semnatura si la sfarsitul semnaturii (sau direct daca nu ai semnatura) pui semnele din stanga graviduta si caruciorul sunt acolo. Daca nu le gasesti, pui 'gravi' intre paranteze patrate [] si 'fetita' sau 'baietel' la fel intre paranteze patrate [].
Unde ai fost la Iosup la Fortis? Am inteles ca este in mai multe locuri, eco performante avand peste tot. Si la T mergi astazi? Cum e bebita, era cuminte?
Pupilici
Clau
17+
bb mic
Clau ma bucur ca mai scrii pe aici, imi aduc aminte de vremurile cand deschideam capitolul dimineata si mesajul tau era primul in fiecare dimineata....hihihi noi eram primele care scriam dimineata...si ce frumos era, trebuie sa ne intalnim ca nu ne-am mai vazut de mult timp
kristind spune:
Nu am vrut sa va spun, am vrut sa vedeti!!
Am fost la cabinet la Tutu, acolo era Iosup. Am fost la ora 4 si spre mirarea mea Tutu nu era acolo, cred ca ori era plecat ori ...nu stiu ca nu am intrebat. Nu era nimeni pe sala, iar la Tutu o sa merg peste vreo 3 zile cand imi ies analizele de la Triplutest.
Noi sintem foarte fericiti ca este ceea ce ne-am dorit!!!
Va pupic!!!
kristin
claucia spune:
Alexia, ce papusica esti, si mie mi-e dor un pic de vremurile de demult cand eram vesele insa si ne intalneam si stateam la o fructa caramelizata la Ioana pana tarziu in noapte...trebuie sa ne mai vedem ca nu se mai poate. Si sigur ca mai scriu si aici pentru ca imi sunteti dragi tare si urmaresc cu interes ce se intampla.
Ioana, nu stim nimic? Nici un test? Eu sunt obisnuita cu ea scriind noaptea si cu Alexia de dimineata.
Va pupicesc mult.
Kristind, astept sa vad ce carucior iti pui.
Pupilici
Clau
17+
bb mic
marinar spune:
neata
Clau, Alexia cand va vad ca vb de intalniri mi se pune un nod in gat...vreau si eu!!!dar se face Emma mare si am sa o iau si pe ea ca sa va distraga atentia de la toate problemele.
Ioana cred ca trebuie sa te gandesti serios la un loc de joaca pe care sa-l amenajezi la rwstaurant
Kristind felicitari pt bebelina.
bag de seama ca T are parte in marea majoritate numai de fetitze.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Zenobia spune:
Kristind, sa-ti traiasca fetita! Sper ca ai reusit sa gasesti pepene rosu in cele din urma
Alexia,
Ysa, eu de ex nu m-am pregatit cu nimic. M-a luat pe sus si gata.
Ioana, nu ne mai tine atat pe jar!!!
Clau, Marina
Teo, povesteste-ne despre cina de aseara, ca doar ati avut dublu motiv de sarbatoare...
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]