Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)
Raspunsuri - Pagina 10
AngeliquedeS spune:
Merdan, ca sa iti activezi PM, intri in Profil personal (butoanele din stanga paginii), intorduci parola si se deschide o fereastra mare. In coltul din stanga sus te intreaba Permiti celorlalti membri sa iti trimita PM? Si selectezi de acolo Da. Sper ca am reusit sa te fac sa intelegi ceva... Poate ne vedem la dl dr, tu cu ce pleci din Constanta?
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
merdan spune:
Da AngeliquedeS,numai ca la mine in fereastra respectiva in stanga sus la Informatii apare Email-camp, intrebarea "Permiti celorlalti membri sa iti trimita Email?" si apoi AIM-camp,ICQ-camp,MSN-camp,Yahoo IM-camp nimic de PM.Chiar nu inteleg de ce la mine n-o fi aparand?
In fine in alta ordine de idei, eu merg la Buc.de pe 22 si raman probabil pana pe 2 martie acolo sa ma intorc odata cu sotul care lucreaza momentan acolo.De aceea ziceam sa profit de zilele petrecute in Buc.dupa operatie si sa cer si o monitorizare.Acum nu stiu daca T o sa si accepte dar eu incerc.
merdan
andriushca spune:
Buna fetelor! in primul rand vreau sa o felicit din toata inima pe Teodora pt reusita! sarcina usoara, fara probleme iti doresc!
Azi mi-am facut si eu programare la dr. T pt 5 martie. vreau sa fac laparo si voiam sa va intreb daca ar fi trebuit sa-l sun direct pe dr. sa-i spun de laparo. eu am sunat la Ramona si ea m-a programat intai la consultatie pe 5 martie, dupa cum v-am spus.
Nu merg prima oara la dr. T , am fost in iulie-august anul trecut la el la monitorizari, apoi am facut niste monitorizari cu altcineva ca tot timpul era plecat din tara in perioada mea si tot asa, am renuntat la el cu timpul. mai bine zis am pierdut timpul si iata-ma acum in acelasi stadiu ca acum 7-8 luni....
Va rog sa ma indrumati, daca puteti si il cunoasteti mai bine dr. T cum sa procedez pt ca sunt disperata ca timpul zboara si imediat fac 33 ani...
va pup si scuze ca m-am intins atat!
andreea
KoraPop spune:
Andriushca bine ai venit!
Daca mai ai biletelele cu monitorizarile facute de dr. T ia-le cu tine si aratai-le.Roaga-l sa te programeze pt laparo deoarece oricum va dura ceva vreme pana te va opera pt ca are multe programari si intre timp ai mai putea face monitorizare si spermograma sotului la laboratorul IDS la d-na biolog Matei ( acolo te va trimite).Calculeaza in ce zi a CM-ului vei fi cand vei merge la dr. T si daca e inainte de ovulatie propune-i monitorizare.Sa fii pregatita sa ii spui cat mai clar si concret "istoricul" tau.Bafta multa!
Kora
danielac100 spune:
Buna fetelor.
Eu miine dupa amiza merg la Dr. T. Am ajuns iar in ziua 10 de luna asta.
Am avut asa de multa treaba ca uneori era sa uit sa iau Clomifen....
Mai vine cineva miine???
Daniela
andriushca spune:
Kora, multumesc pt promptitudinea cu care mi-ai raspuns!
noi am facut si ceva analize hormonale(eu) si spermograma (sotul) la IDS unde ne-a trimis dr. T + o IA fara succes cu Matei+Mihalache, dupa care am lasat totul balta.
crezi ca m-ar asculta la telefon dr. T sa-i spun toate astea si sa-l rog sa ma programeze direct la laparo, sa nu mai pierd vremea? merci mult si pupici!
andreea
silvy24 spune:
Buna fetelor,
Cu toate ca mnu prea scriu, pt ca de fapt nu prea am ce scrie, va citesc in fiecare zi. Felicitari teodora...ne ajuti si pe noi sa nu ne pierdem speranta.
Eu am fost luna trecuta la monitorizari. Mi-a vazut un folicul, am prestat corespunzator dar nu am rams.
Am inteles de la voi ca tutu trimite sotul la control dupa 2-3 luni de monitorizari. Binenteles va noi nu avem rabdare. Sambata va merge si sotul meu la controd la dr. Matei si nu mai pot de nerabdare. In functie de rezultat vom vedea pe ce cale o luam.
Inainte de a veni la tutu, dupa 2 ani si cateva luni de incercari, ma gandeam ca vreau doar sa vad diagnosticul si mai departe nu mergem. Dar, odata intrat in hora e cam greu sa mai iesi, asta si dupa ce am vazut atatea cazuri fericite aici pe forum.
Acum ma simt mult mai puternica decat acum cateva luni si simt ca vreau sa fac tot posibilul sa am copil. Si, dc nu se poate, adoptam.
Dar va voi zice mai multe sambata dupa spermograma. Atunci voi stii ce e de facut in continuare. Nu sunt paranoica, doar ca sotul meu a lasat-o gravida pe fosta sotie acum 10 ani si de atunci nimic...nici cu ea, nici cu urmatoarea tipa si nici cu mine. Si ele au ramas gravide imedi at dupa ce a ibcetat relatia. Deci, ....
In fine, azi ma simt atat de puternica incat ma duce gandul la donator .
Dar ramane sa vedem sambata sper sa nu ma doboare nerabdarea pana atunci.
Va pupa silvy.
KoraPop spune:
Andriushca poti incerca la telefon,dar cred ca ar fi totusi mai bine ca in ziua in care esti programata sa te duci cu analizele facute si sa ii spui la fel de sincer si deschis cum ne-ai spus noua ca ai 33 de ani si vrei sa fii programata pt laparo ( timpul e pretios...)si pana atunci vei mai face ce crede dansul de cuviinta,poate repetati spermograma de exemplu...daca e mai veche de 6 luni, nu se mai considera valabila.Si o ecografie oricum nu strica.Mult succes!!!
Silvy draga, nu mai fii atat de pesimista, deocamdata nu ai nici un motiv.Asteapta rezultatul spermogramei si chiar si dupa aceea mai e cale lunga pana la faza adoptiei.Eu voi face FIV in curand si nu sunt atat de pesimista ca si tine, uite iti arunc eu o doza de optimism,zambeste si spune-ti ca va fi bine!!!!
Kora
ysa26 spune:
toate fetele.
Gema mersi pt tot, dar pt spermograma cred k ar trebui sa fac programare,nu?
As vrea sa ma duc la IDS cand ma duc si la monitorizare, k tot ajungem in Buc.
Aveti grija de voi fetelor si mult succes la si la teste, sa veniti numai cu vesti bune II.
scumpete spune:
buna optimistelor,viitoare mamici
indraznesc si eu cu o intrebare:are cineva vineri treaba la ELIAS?as avea si eu de luat ceva de acolo si n-as mai veni din suceava,ma poate ajuta cineva?FAC O CINSTE MARE!
astept un raspuns pe mail:iulyisac@yahoo.com
va multumesc!