FIV 103

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor eu nu am nici un colac din contra mi se lipeste burta de sira spinarii si tot ma inroseam cand faceam injectia,la mine dura ceva mai putin 10-20 de min dar exista. Oana nu te speria ca e ok

MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Danutzoooo vorbesti serios????? Si ioooouuuu care ma credeam ciumata!!! Noroc ca avem un salon numeros cu surate aflate in aceeasi suferinta, ca altfel o luam razna singura in salonul meu particular de la domitziliu.
Adevarul e ca sunt o slabanoaga de cand ma stiu, dar tot ce adun in plus asez fix pe colac, de unde credeam ca va fi o joaca sa-mi injectez grasimile, ce de mult nu mai pot fi supte, ci doar stranse in corset de fier, ca odinioara......
Ma gandeam ca daca am probleme cu colacul meu cel bine hranit, pai la menogon voi avea parte de injectii in oase, ca pe partea aceea numai sistem osos posed, nici-un gram de grasime nu vrea sa ajunga prin acele zone, toate la colacul de pe abdomen trag.
Deci daca trece cam in 30-40 de minutele roseata, inseamna ca e de bine, nu murim noi din asta, nuuuu????
Madalino saru'mana mama!
Maine am sa fiu atenta cat dureaza. Eu in aceste 2 zile ma uitam la colac in fiecare secunda si treceau clipele ca anii, parca si vedeam cum mi se usuca si cade pielea de pe abdomen, in asteptarea trecerii rosetei. Am fost la Valcea si n-am intrat sa va spun, nici la familie n-am spus, m-am gandit sa mor in liniste, sa nu deranjez pe nimeni cu fobiiile mele..........
Deci raman la unghiul de injectare de 45 % sau fac ceva schimbari de unghi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Moniland,sa inteleg ca ai rezolvat cu tratamentul nu ?

Kora, eu am luat vitamina B6,si vitamina E dar nu am luat aspenter

Madalina, eu ma duc vineri la doctor,si sa sti ca si eu cred ca la noi a avut o vina si hiperstimularea pe care am facuto.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Oana, esti de blea, lasa soro la 45% ca-i bine, ca altfel nu-i subcutanat.
Faci si tu cu roseata cum am facut eu cu dantura, n-am spus la nimeni, de frica.Parca ma si vedeam dupa tratament fara dinti in gura.Nu stiu ce-ar fi zis al meu, cred ca baga divort decat sa-mi dea bani si de dinti, imi puneam dinti din ce luam din partaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Seringile de insulina de 1ml sint suficient de mari?
Pe fiola scrie ca solventul are 1ml dar mai e si substanta activa(pudra) care se dizolva=>nu se mareste volumul?
Azi am gasit doar seringi de 1ml.

Mergi la inceput

Oana eu nu am facut injectiile singura mi le facea verisoara mea care e asistenta medicala pe salvare deci stia foarte bine ce face lasa acul la 45 de grade si injecteaza cat poti tu de incet si o sa fie bine.
Cris te duci inaintea mea la dr iti tin pumnii si de abia astept sa vad ce-ti spune.

MADALINA

Mergi la inceput

Madalina M eu am cumparat doua feluri de seringi.Unele de insulina foloseam doar acul iar cele normale foloeam acul la dizolvat si il schimbam cu cel de la insulina,nu stiu fetele cu ce au facut dar pe mine asa m-a dus mintea

MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Madalina, sunt bune alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

pussi, ET-ul de ziua mea?! Voi tine minte.
Madalina28,Cris,
MadalinaM, sunt cele mai bune

Monica

Mergi la inceput

Madalina M am uitat sa-ti spun ca eu nu faceam diphereline ci GonalF trei fiole odata si de aceea procedam asa,era cantitatea mai mare si nu incapea in seringa de insulina.Eu dipherelinul l-am facut intramuscular adanc o singura data o fiola de 3.75.

MADALINA
si maine e o zi....

Mergi la inceput