Casnicute sexyy (104)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR
DANELUTZA,am notat retetele...fug maine sa fac cornuletele...auzi,da cum le faci cu carnaciori,nu sunt dulci?!!!...ce modifici,zi la blonda de mine ca am si eu in casa niste cabanosi si ar merge cu cornurile

Nu-i dulce aluatul si eu am crezut ca o sa fie dulce de la miere, dar nu-i aproape deloc dulce, de aia am spus ca merge. Tre'sa caut saptamina viitoare cirnaciori fini, ca astia aici au doar cirnatzoi

Sanatate multa lui Robert , eu am patzit-o asta toamna cu Isabella, voma si avea diaree, dar urit mirositoare si ieshea apa, ca murdarea si hainutzele, pampersul nu mai era suficient. Abia dupa trei zile a inceput sa ciuguleasca cite ceva, asha ca stiu prin ce treci.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va tzuc pe toate in ordine analfabetica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

va doresc o sambata placuta.
io plec imediat la munca
va tzuc si eu pe toate

MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

io's primaaaa
mai am putin de sters praful, apoi sa-mi spala parul si dupa ce se trezeste gagica plecam la un party

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutari fetelor!

ALINA,distractie faina la party!
GABY,sper si eu sa treaca repede boala..azi vad ca are numai diaree.
MIKI,multam de grija!...scuze da nu am mai apucat sa intru pe mess ca a vomat puiul si a stat tot la mine in brate
DANELUTZA,multumesc pt tot,acum fug sa le fac ca mie pofta...eu is inebunita dupa patiserie,asa ca,cornurile astea sunt super!!!

la toata lumea,o sambata si duminica placuta!
Am sa mai intru pe seara,sa fiti cuminti!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

celor mai sexoase gagici
Danelutza sa stii ca am avut deja ocazia sa aplic intocmai ideea , calcandu-mi pe inima bineinteles ptr ca nu-mi sta in obicei (tirania ) dar a mers cu brio ! Stii ce s-a intamplat ? Azi dimineata la ora micului dejun , Alexandre fiind in prima zi de vacanta de iarna ( adormit mai mult ) si cand s-a trezit a vrut neaparat sa-si pregateasca platoul . Cand s-a apropiat de masa , grabit ca de obicei si neindemanatic a lasat platoul din maini , nu stiu unde i-a fost mintea si mi-a varsat toata ciocolata cu lapte din cana lui pe masa !!!!!! Totul se umpluse de lapte-ciocolata sa mor nu alta . Dar m-am abtinut si n-am fugit ca de obicei sa sterg repede dupa el ci i-am dat toate ustensilele sa o faca chiar el , la care cu niste ochi scosi din orbite mi-a spus ca nu e treaba lui . Sotul a intervenit si a executat , dar nu era multumit deloc si acum e in camera lui , suparat tare ! Ii trece . La masa de pranz a venit , a mancat dar tare ingandurat . Ma gandesc ca si-a dat seama de ceva ! Ce-o fi atunci cand va din nou si-l voi pune sa stearga ???? Oricum merci , planul a functionat ! E o idee geniala , poate il va ajuta sa se schimbe-n sensul asta ! Ma doare dar asta e !
Apropo's m-ai innebunit cu prajiturile tale ! Le-am notat pe toate , cu proxima ocazie le voi face si eu (de Pasti) ca pana atunci ne punem pofta-n cui , sotul meu saracu are colesterolul prea mare si trebuie sa fie grijuliu (-adica eu , ca eu sunt bucatareasa )
Va doresc un week-end placut , sanatate si multe bucurii la toate !
Da repede umplerati paginile , pana cand voi mai trece pe la voi , sigur celalalt capitol va incepe !
CIAOOOOO A TUTTIIIIIII

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

si io-s a doua!!!!
am trecut cu brio si peste ziua cu 3 pahare. ideea e ca eu sunt obisnuita sa beau multa apa, ca am probleme cu rinichii.sa vedem cum va fi mai departe.
pana la urma am discutat cu colegu, si avand in vedere ca va fi mai mult plecat, am hotarat sa-l ducem pe stefi cu masina gradinitei...pana ne vom muta (ceea ce abia astept!)
nu mai suport blocul in care stau, de fapt nu blocul ci vecinii!
in fine, hai ca m-am plans destul...
va pup si io pe toate de sus in jos! (mamaaaa..ce-am zis-o!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mihaaa, scoate capul la vedere! ce faceti?
gabi, cit de jos? cind va mutati? asa's si eu cu vecinii
mai stam putin si plecam la party

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

mihaaa, scoate capul la vedere! ce faceti?

Nici nu mai pot sa vb!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput