Fetele din America (82)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

pai depinde, detergentul in bagajul de mana sau de cala? ca daca e in ala de mana, sigur nu are voie, doar daca-l gusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Eva nu cunosc pe nimeni in zona respectiva dar pot sa iti raspund la intrebarea cu ce are voie in avion: sigur nu are voie detergent in bagajul de mana si in general nimic lichid sau crema in container mai mare de 100 ml parca. Cd-uri sunt ok din cate stiu eu. Nu te supara ca te intreb dar de ce vrea sa ia detergent?

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Hai ca am cautat si eu ce-i cu Tylenolul ala 3. E cu Codeina. Adica Paracetamol cu Codeina. Pai codeina e opiaceu, narcotic. Normal ca da somn, in anumite doze si la anumite persoane. Eu ma referisem la Tylenol care contine doar Paracetamol, ca de aia se cheama Tylenol.

Imi mentin parerea cu gafele uriase vazute si traite aici pe viu, in sistemul sanitar. Maaaare Ti-e gradina, Doamne!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Multumim mult de tot tuturor celopr care ne-au votat! Promit sa mai iau diplome!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Fetele dragi, mi-a expirat pasaportul. Voiam sa va intreb voi cum ati facut cu actele le-ati trimis prin posta impreuna cu formularul sau v-ati dus la consulat. Cit a durat?
multumesc,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

MULTUMESC fetelor
de ce vrea sa isi ia detergent cu el ? nu stie cand va ajunge la primul magazin si vrea sa fie la el pasta de dinti , sampon la plic si diferite lucruri , dar am inteles ca nu are voie cu multe , si-a luat si o trusa de manichiura va fii greu sa il conving , dar vom vedea , oricum va doresc o zi buna si numai bine Eva

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Trusa de manechiura sigur va merge la cala.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Sileriki, din proprie experienta, trusa de manichiura va ajunge la cosul de gunoi, nu la cala. Bagajele pt cala ti se iau cand se dau locurile, iar bagajul de mana (care nu se pierde sau intarzie) se verifica la urcarea in avion, cand nu mai ai bagajele mari de mult timp, deci nu exista posibilitatea sa mai pui ceva in ele. Nu e voie cu nimic ascutit, nici macar un pix, ce sa mai zic de forfecute sau pile, cu nimic lichid. Pana si formula pt bebei se gusta in fata lor, atat de aberanta e restrictia. Restrictiile s-au marit de cand cu atacurile teroriste si nu e loc de discutii. Nu te sui in avion daca nu respecti, nu-i intereseaza ca ai platit nu stiu cat.

Cat despre "dragute", eu daca as fi intrebat si cineva nu mi-ar fi raspuns, as fi intrebat din nou frumos, apoi m-as duce sa ma interesez in alta parte, ca netul e mare. Nimeni nu e obligat sa raspunda nimanui, e forum public, nu mama, sora sau mai stiu eu cine care ar trebui sa se simta "obligat" ca vrei tu ceva. Un sfat prietenesc care sigur te va ajuta pe viitor.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu am calatorit asta toamna Buc.- LAX si am avut trusa de unghii la bagaj (cala) si nimeni nu a avut nimic cu ea.

A fost super controlata geanta cu care am urcat in avion. Am calatorit dupa evenimentele din Anglia.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Trebuie sa o pui in bagajul de cala inainte sa ajungi la control ca altfel ajunge intr-o movila mare de confiscate...asa am ramas eu fara o forfecuta de unghii ce o iubeam tare-tare cumparata hat tocmai din Ungaria...faza s-a intamplat cu vreun an inainte de ultimele directive:) ca altfel ala imi lua toata trusa...asa s-a multumit doar cu forfecuta mea iubita

Carmen

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

personal la consulat sa fiu sigura ca ajung unde trebe actele.. cam 6 luni a durat pana sa le vad inapoie.

quote:
Originally posted by Andrada

Fetele dragi, mi-a expirat pasaportul. Voiam sa va intreb voi cum ati facut cu actele le-ati trimis prin posta impreuna cu formularul sau v-ati dus la consulat. Cit a durat?
multumesc,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput