Fetele din America (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

Buna, fetelor!
O, Doamne, m-am uitat pe linkul cu offenders si am gasit doi la mai putin de o jumatate de mila de casa! Sunt intr-adevar in libertate? Acum mi-e teama sa o mai las pe Ioana sa se plimbe singura prin cartier!
Corinadana, RamonaJ, Cristina26,multumesc mult!
Ramona,mi-ar placea mie sa mai fiu asa tanara si frumoasa! Domnisoara aceea este Ioana, fata mea cea mare, e foarte dezvoltata pentru varsta ei, are aproape 12 ani.
Uite-ma si pe mine, la 35 de ani , in 4 luni cu gemenele,www.dropshots.com/day.php?userid=239494&cdate=20060918" target="_blank">aici.
Corinadana, vad ca si tu ai o printesa superba! Ce ochi minunati are! Sa-ti traiasca! Si ce costume frumoase! Mi-a placut si fotografia cu miss-urile. In ce context ati facut-o? Ati fost la concurs?
Cristina26,esti insarcinata in 13 saptamani si astepti o fetita! Felicitari! Iti doresc o sarcina cat mai usoara si multa sanatate! Ai ales deja numele fetitei?

elenita, mami de Shania & Stephanie(26 dec.2006) si Ioana (22 iunie 1995)
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55759780" target="_blank">poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Elenita tot mamicuta tinerica! Cum te descurci ce bebelusele? Shania ce nume deosebit!
Multumesc de aprecieri ! Toate acele miss uri au fost invitate aici, Hollywood, ptr un show si cum Raluca este intr o agentie de modelling am fost invitate si noi. Atatea fete frumoase pe metru patrat nu am mai vazut. Si apoi ele au intrebat o pe Raluca daca vrea sa faca o poza cu ele asa ca am ramas cu o frumoasa amintire.

Pupici!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Elenita, am stiut eu ce zic! Pari o mamica tinara. Domnisoara ta e tare mare, cred ca ti-e de ajutor.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Corinadana,
de la ce virsta se poate inscrie in agentie de modelling? ma intereseaza sa-mi inscriu si eu fata
L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Msl de la orice varsta! Am vazut si bebei tare scumpici la agentie.
Vezi ca nu se poate vedea poza/pozele tale.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Buna fetelor,am venit si eu la voi .
Daca ma primitzi?
Noi suntem de 6 luni aici inSUA,si cred ca raminem pe mult timp,caci am venit cu trai permanent.
Daca mai sunt fete din Atlanta active la moment??
Noi abia am inceput sa ne obisnuim cu traiul de aici,daca voi avea intrebari,VA ROG sa nu va suparatzi
Va zic la toate o zi cit mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Welcome Alina

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Bine ai venit!
Ai trei copii minunati. Sa iti traiasca!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

18+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

elenita
Iti multumesc mult pentru gandurile tale bune.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

18+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sinzi cind ai timp sa ne zici si noua de David. De ieri ma tot gindesc la el. Te pup si sanatate. Ruxi ce face Bogdanel?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput